Kladbloggen

What a way to start the day


Getagd: , .

p92

Na therapie ben ik altijd moe. Heel erg moe. Gisteren was ik zo moe dat ik vermoedelijk rond 20:00 uur al in slaap ben gevallen. Vroeg slapen betekent vroeg wakker en dat leverde een fantastisch mooie ochtend op.

P2

Om 5:30 uur ben ik wakker. Ik spring onder de douche, zet koffie en ga rustig mediteren. Als de koffie op is en ik een tweede kopje wil zetten, is het nog maar 6:30 uur. Ineens krijg ik de kolder in m’n kop. Ik zet thee, giet het over in een thermoskan, pak wat spullen bij elkaar en stap in de auto. Tien minuten later is dit mijn uitzicht. Het is zo vroeg dat er nog een dun laagje mist boven het water hangt.

P1

Hier zie je de mist boven het water wegtrekken. Hoe dichter je bij de kant komt, hoe sneller het gaat.

p93

Ik zit midden op het water. Rechts van mij de opkomende zon…

p3

…. links van mij wilde paarden.

p5

Ondertussen is het helemaal helder geworden en de mist boven het water is opgetrokken.

p4

Prachtige schittering nu op het water.

p6

Na een uurtje besluit ik naar de andere kant te lopen. Ik loop door een prachtige, gele bloemenzee. Onderweg kom ik nog vier wilde paarden tegen. Ze staan midden op het pad waar ik overheen moet. Ik heb er geen foto van gemaakt, want ze schrokken van elke onverwachtse beweging die ik maakte. Ik had geen zin in een harde hoef tegen mijn harses.

p7

Aan de andere kant van de bloemenzee ligt de Nederrijn.

P8

Ik heb mijn stenen meegenomen en maak een klein aantal foto’s om wat inspiratie op te doen.

p9

Het ligt is niet optimaal, maar ik heb al wel een idee gekregen. Nou ja, nog niet zozeer wat ik wil, maar ik weet nu in ieder geval wat ik niet wil.

p91

Dan komt de zon echt goed door. Ik maak geen foto’s meer. Het is tijd om nog even flink te genieten. Wat een geweldige start van de dag. Dat moet ik absoluut vaker doen. β™₯

30 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s