Loving Lazy Sundays #100

LLSDaisy

Augustus 2014 begon ik met Loving Lazy Sundays. Op dat moment wist ik nog niet dat ik zo lang in de ziektewet zou blijven en al helemaal niet dat ik uiteindelijk mijn baan kwijt zou raken. Wat ziet mijn leven er nu anders uit. Ik zou er bijna stil van worden. Doe ik niet. Tijd voor de 100e editie van Loving Lazy Sundays!

Sunday Sports
Vandaag is het weer tijd voor hjing hjing. Voor wat? Hjing hjing. Zo klinkt een motor toch wel een beetje? Ja, probeer het maar eens hardop te zeggen. Ja, hè? Goed, vandaag is de hele MotoGP bende aanwezig op de Sachsenring in Duitsland. Marquez staat op pole met naast zich Barbera en daarnaast Rossi. Het circuit ligt Marquez kennelijk, want hij wist hier de afgelopen drie jaar te winnen. Dan is er ook nog darten voor de liefhebbers. De World Matchplay in de geweldig mooie zaal in Blackpool is gisteren weer begonnen. Helaas verloren Vincent van de Voort en Benito van de Pas in de eerste ronde. Michael van Gerwen liet weer zien dat hij in vorm is: hij won met 10-0 van Jamie Caven. Het programma voor vandaag weet ik niet precies. Ik weet alleen dat de Belg Kim Huybrechts vanmiddag speelt.

Happy Stuff
Prachtige rozen op tafel ♥ Lieve post ♥ Een hele fijne verjaardag ♥ Mooie cadeau’s ♥ Een goede therapiesessie ♥ Schelpen ♥ Thee ♥ Taart ♥ Een zalige ochtend aan het water ♥ Een nieuw setje orakelkaarten ♥ Op bed rusten ♥ Kaarsen ♥ Kersen ♥ Mediteren ♥ Vroeg opstaan ♥

On The Spot
Weer een keer een instagram account en wel Folksouls: Capturing the soul of the earth. No words needed.

Give Away “Stillen”
Helemaal vergeten terug te komen op de Give Away van de DVD “Stillen”. De ”winnaar” was iemand die anoniem reageerde. Ik was direct onder de indruk van haar reactie, dus de keuze was voor mij snel gemaakt. Zij heeft ondertussen bericht gehad en de DVD ontvangen. Heb je niet gewonnen, maar wil je “Stillen” toch zien? Dat kan. Je kan de video On Demand of op DVD bestellen. Klik hier voor alle informatie.

What’s Going On?

 • Afgelopen week was ik jarig. Ik had een ontzettend fijne ochtend met mijn ouders, oom en tante, nichtje en mijn zus. Ik kreeg prachtige cadeautjes en ik was blij. Geen angst. Geen paniek. Gewoon helemaal op mijn gemak. De paniek kwam helaas later die week nog, toen mijn schoonouders op bezoek kwamen. Ik zou er niet bij zijn, ze weten dat dat niet gaat, maar het idee alleen al dat ze voor mij kwamen, was genoeg om de paniek te laten uitbreken. Wat een fucking hel is dat toch. Iedere keer verbaast het me weer hoe je de controle over jezelf volledig kwijt kan zijn. Echt, ik hoop dat de meeste van jullie het nooit mee hoeven maken. Verder was het gewoon een waardeloze shitweek. Veel pijn. Veel gedoe met mijn darmen. Weinig ontstekingen gelukkig, maar nu weer veel pijn in mijn gewrichten. Het is shit, shit en nog eens shit. Meer kan ik er niet van maken.
 • Komende week is mijn nichtje jarig. Als het lukt ga ik ’s middags even op bezoek. Gelukkig begrijpt ze, ondanks dat ze nog maar 14 is, heel goed wat er allemaal met mij aan de hand is. Als ik niet kan komen is het ook geen probleem. Zo fijn om familie te hebben die begrip toont. Ik zou niet weten hoe ik het anders vol zou moeten houden. Verder is de agenda helemaal leeg. Mijn therapeute is op vakantie. Geen therapie dus. Verder eerst maar afwachten hoe het lichaam zich gaat houden de komende dagen. Dag voor dag leven. Ziek zijn heeft weinig voordelen, maar dat is er absoluut één van.

Music Maestro
Weinig muziek geluisterd de afgelopen week. Wel instrumentale rustgevende muziek, maar niet de gangbare muziek die je op de radio voorbij hoort komen. Wat ik wel even luisterde was één van de mooiste nummers van Ben Howard. Ik kan zo genieten van de tweede stem van India Bourne.

Ik wens jullie allemaal een fijne en rustige zondag toe. ♥

17 gedachten over “Loving Lazy Sundays #100

 1. ‘Hjing hjing’ lijkt me eerder het geluid van een opa die de trap is op gelopen, en boven even moet rusten.
  ‘Kersen’, echt ons lievelingsfruit (ook van mijn lieve deerne) – ze moesten het ganse jaar rond te verkrijgen zijn!
  ‘Verjaren’ – de tijd mag wat ons betreft minder vlug voorbij vliegen…
  ‘Loving Lazy Sundays’, blijf ik heerlijk vinden, omdat je pen zich hier ook het lekkerst voelt…

 2. Gefeliciteerd met dit 100ste artikel 😉
  Wat gaan de maanden dit jaar toch supersnel voorbij….
  Vandaag kijk ik uit naar de prachtige zonnige dagen die komen gaan…..

  Ik wens je fijne dag en goede week Xoxo

 3. Gefeliciteerd met je 100e Loving Lazy Sundays! En soms is het maar goed dat je aan het begin van de reis niet weet waar je allemaal langskomt voor op de bestemming komt.

  Ik ben blij te horen dat je een goede week hebt gehad. En wens je een mooie week toe.

  X.

 4. Gefeliciteerd!!
  Op naar de volgende 100!

  Prachtige link die van instagram!

  Naar voor je dat het later in de week toch mis ging.

  Een goede week!

 5. Nog gefeliciteerd met je verjaardag! Wel shit dat je je aan het einde van de week wel minder voelde.

  En ik vind alle nummers van Ben Howard zo mooi. Even heerlijk bij wegdromen.

 6. Wauw de 100ste al!! Op naar de 200 😀 Goed te horen dat je zo een fijne verjaardag hebt gehad, wel balen van de rest van de week. Hopen op een goede komende week!

 7. Wauw dat het al de 100ste is!!! Super gaaf!!! 😉 wel fijn om te horen dat je verjaardag leuk was geweest! Fijne zondag nog meid! Xx

 8. Gefeliciteerd met de honderdste Loving Lazy Sundays! Ik hoop dat volgende week beter gaat en dat je van het mooie weer kan genieten. Op naar de 200 😉

 9. Folksouls heeft echt prachtige foto’s, thanks for sharing! Mooi nummer ook, kende ik nog niet. 🙂

  Ben blij voor je dat je een fijne verjaardag hebt gehad, en dat je zo’n fijne en begripvolle familie hebt. Het is inderdaad lastig als je weet dat mensen voor jou komen, en je er toch zelf niet bent. Het voelt wat ongemakkelijk, althans, voor mij en dan plaatsvervangend. Morgen ben ik zelf jarig, en mijn schoonouders komen ook. Eigenlijk hoopte ik dat zij en mijn ouders eindelijk kennis zouden maken (na ruim een jaar), en aan hen ligt het niet. Mijn ouders zitten er echter totaal niet op te wachten, en ik geneer me dood… Omdat m’n schoonouders wel de moeite nemen om een uur te rijden, voor mijn verjaardag maar ook om mijn ouders te ontmoeten, en mijn ouders laten waarschijnlijk hun gezicht niet zien. Komt wel als jullie ooit trouwen, zegt paps dan…

  Hjing Hjing klinkt als je het goed doet ook best als een auto trouwens, haha. 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.