Loving Lazy Sundays

Loving Lazy Sundays #101


Getagd: , , .

LLSzomer

Het was waanzinnig vroeg vanochtend. Om 5:00 uur stond deze dame al onder de douche en een half uur later zat ik chill met een bakkie koffie in de tuin. Geen hond op de weg. Ook geen mensen, auto’s of ander aangelijnd tuig. Helemaal niets. Rust. Zoals het een zondagochtend betaamt.

Sunday Sports
Vandaag gaan we karretje rijden. Dat doen we in Hongarije waar het gisteren belachelijk hard regende. Tijdens Q1 (dat is de eerste kwalificatieronde van 18 minuten in de Formule 1) werd er vijf keer met de rode vlag gezwaaid en dat terwijl de kwalificatie al uitgesteld was vanwege het slechte weer. Ik  hoop dat het rond het middaguur ietsje minder hard regent in Hongarije. Regen in de Formule 1 is best leuk, maar starten achter de safety car en daar met een beetje pech een halve race achter rijden is niet tof. Dan is er nog darten vanavond. De finale van de World Matchplay in Blackpool en in die finale neemt Michael van Gerwen het op tegen Phil Taylor, die deze finale al vijftien keer wist te winnen.

Happy Stuff
Een prachtige reading ontvangen van Tessa van Ripples of Faith ♥ Genieten in mijn tuintje ♥ Mijn nichtje die alweer 15 jaar werd ♥ Verse muntthee ♥ IJsjes eten ♥ Starten met Project Aangenamer Leven ♥ Kersen ♥ Afkoelende regen ♥ Peter die heerlijk eten voor me kookt ♥ Mediteren ♥ Soultrees ♥ Netflix ♥ Bloggen ♥ Sacred Rebels Oraclecards ♥ Klei kopen ♥ Creatieve ideeën hebben ♥ Een nieuwe header maken ♥ Last but not least; de facebookgroep Aangenamer Leven ♥ Wat een prachtige groep mensen ♥

On The Spot
Dit keer niet een persoon, een account of een blog, maar een extension van Google Chrome, genaamd Momentum. Ik las hierover op de blog Huisvlijt. Een heel helder en duidelijk artikel en ik heb Momentum dan ook meteen geïnstalleerd op mijn laptop. Een hele eenvoudige tool die je aan het begin van de dag eventjes laat nadenken waar je je focus op wilt hebben vandaag. Aanrader!

What’s Going On?

  • Afgelopen week was aan de ene kant een kloteweek. HS en warmte gaan niet goed samen. PDS en warmte blijken ook niet goed samen te gaan. Potverdomme, wat heb ik een pijn gehad afgelopen week. Nog even doorzetten. De nieuwe medicatie kan de pijnklachten in de eerste weken wat verergeren. Daarna zou ik een positief effect moeten gaan merken. Let’s hope so. Dan begonnen we afgelopen week met Project Aangenamer Leven. Ik heb zelden ergens zo ontzettend veel plezier in gehad. Eindelijk kan ik weer mensen verder op weg helpen. Dit heb ik altijd gedaan in mijn werk. In het ziekenhuis, bij de UWV, bij de gemeente en nu kan ik het eindelijk weer oppakken. Ik merk dat ik hierdoor zelf ook weer een beetje tot leven kom.
  • Komende week staat in principe niks op de planning. Het is nog steeds pappen en nathouden met mijn gezondheid. De meeste dagen hang ik aan het einde van de middag over een bank, stoel of tafel van de pijn. Het is echt niet oké op dit moment. Het enige wat ik misschien ga doen is een bezoekje brengen aan mijn zus en nichtje. Mijn nichtje wil ik nog even zien voor haar verjaardag en natuurlijk een cadeautje brengen. Daarnaast zijn mijn zus en zwager aan het begin van deze maand verhuisd en ik ben heel erg benieuwd naar hun nieuwe huis.

Music Maestro
Ik luisterde veel naar meditatiemuziek deze week. Lekker rustig. Tot ik in de auto zat en in ene The Game en 50 cent voorbij hoorde komen. Volume op 100 en … Hate it or love it. Fijne zondag allemaal! ♥

 

15 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s