Loving Lazy Sundays #102

LLS

Zondag. Nog steeds de mooiste dag van de week, al is het echte zondaggevoel wel een beetje verdwenen sinds ik niet meer kan werken. Ondanks dat nog steeds een heerlijke dag om te relaxen, muziek te luisteren, sport te kijken en vooral zo min mogelijk doen. Loving Lazy Sundays!

Sunday Sports
Karretje rijden!!! In Duitsland op het circuit van Hockenheim. Nico Rosberg staat op pole met naast zich Lewis Hamilton. Op de tweede startrij staan Ricciardo en Max. Max moet oppassen met Hamilton voor zich, want die kan of een hele goede start maken, maar hij kan ook zomaar denken, goh, laat ik gewoon nog even chill om me heen kijken. We gaan het meemaken vanmiddag om 14:00 uur. Dan is er eindelijk weer voetbal. Vorig jaar rond deze tijd zei ik vol overtuiging dat ik het seizoen weer volledig zou gaan volgen. Daar is niets van gekomen. De voetbalhonger die ik jarenlang gekend heb is een beetje gestild. De weekenden dat ik met mijn vader naar het voetbal ging liggen echter nog vers in mijn geheugen en daar zal ik de rest van mijn leven van blijven nagenieten. Maar vandaag is er dus weer voetbal. Om 18:00 uur. PSV – Feyenoord. Zij strijden om de Johan Cruijff schaal en doen dat voor het eerst zonder Johan zelf.

Happy Stuff
Een nieuwe blog ♥ Naar de kapper gaan ♥ Hema handcrème ♥ Koffie ♥ Muziek ♥ Nectarines ♥ De maan ♥ Een overdosis sperzieboontjes ♥ Netflix ♥ Ziek zijn, waardoor je de goede dagen weer extra waardeert ♥ Pizzabroodjes ♥ 10 seconden voor een hoosbui binnen zijn ♥ Peter ♥ Kunstbloemen en -planten ♥ De oudere, donkere meneer die naar me toekwam en me bedankte omdat hij mijn intenties zag. Dat was zo intens mooi. Zoiets heb ik nog nooit meegemaakt. Krijg er weer tranen van in mijn ogen. ♥

On The Spot
Marcella. Een Britse misdaadserie die alleen op Netflix te zien is. De serie draait om oud-rechercheur Marcella Backland (Anna Friel). Er vinden een aantal moorden plaats die lijken op het werk van seriemoordenaar ‘The Grove Killer’, die tien jaar geleden actief was. Marcella onderzocht destijds de moorzaken en besluit nu weer in actie te komen om de moorden op te los. Wie nieuwsgierig is, zie de trailer. Het zijn 8 afleveringen. Ik keek de serie in een week af en vind het echt een aanrader.

What’s going on?

 • Afgelopen week was werkelijk een drama. De antibiotica die ik kreeg voor mijn vinger schopte alles in de war. Ik maakte in één dag een pakje vochtig toiletpapier van 100 velletjes op. Ik liep werkelijk waar leeg. Het was verschrikkelijk. Gelukkig kreeg ik snel andere medicatie. Dat ging beter. Daartegenover stond dat de pijn in mijn buik weer terugkwam. Het is pappen en nathouden. Met een paar ontstekingen erbij was het echt afzien. Gelukkig had ik een geweldig mooie afleiding en dat was mijn nieuwe blog. Ik ben de afgelopen week (weken eigenlijk) tegen het één en ander aangelopen. Daar heb ik van geleerd en doe er mijn voordeel mee. Ik leerde onder andere dat verdraagzaamheid een groot goed is. Dat doen wat je echt graag wilt, je intens gelukkig maakt. Dat echte liefde zeldzaam is. Dat je nooit iedereen gelukkig kan maken, maar dat je wel een poging kan wagen.
 • Komende week nog steeds rustig aan doen, want de antibioticakuur duurt nog een paar dagen. Morgen naar de apotheek, woensdag therapie en dan hoop ik volgend weekend eindelijk een keer het nieuwe huis van mijn zus en zwager te kunnen bekijken.

Music Maestro
Gisteravond luisterde ik naar Bonnie Raitt. Prachtig. Wat een vrouw. Wat een stem. Geniet.

Fijne zondag! ♥

15 reacties Voeg uw reactie toe

 1. ‘Zondaggevoel’ zit voor mij ook een stuk in het feit dat de parken en terrasjes meer gevuld zijn dan in de week, het feit dat we meer tijd nemen om de gebruikelijke klusjes te doen thuis,…
  Hopelijk komt de antibioticakuur tot een goed einde…
  Het nieuwe huis van je zus is klaar? Spannend… Ik moet nog eens bij haar binnenspringen om een heggenschaar op te halen, maar moet voor haar dan vleesbrood bakken en dat is er nog niet van gekomen…

 2. Anita | Mindjoy schreef:

  Ik hoop zo dat het de komende dagen lichamelijk beter gaat! Klinkt echt zwaar afgelopen week. Onverwachte ontmoetingen zijn altijd zo mooi 🙂

 3. marielle schreef:

  Hey Marion
  Mooi hoe je altijd die dankbaarheid weer kan voelen ondanks alles, ik hoop dat het snel wat beter gaat fysiek!

  Je schrijft over de ontmoeting met die man, ik ken niet het hele verhaal maar dat klinkt heel bijzonder.

  Veel succes met je nieuwe blog en sterkte!

  Lieve groetjes

 4. joorloveswriting schreef:

  Jeetje vervelend zeg meid van afgelopen week.. Hopelijk gaat het de komende week beter met je !!!
  Fijne zondag nog meid 🙂

 5. Pfoeh, het was me het weekje weer met die vinger van je. Hoop dat je volgende week een betere week hebt. En die serie op Netflix ga ik straks eens opzoeken, en je nieuwe blog natuurlijk. Heel benieuwd naar! Fijne zondag wens ik je.

 6. Anuscka schreef:

  Kunstbloemen en -planten? Hmm…. Dat had ik nou niet echter je gezocht! 😀 Die ontmoeting die je beschrijft klinkt als zo’n mooi pareltje in het leven dat zo af en toe ineens opduikt… ❤ "Just give me one thing
  That I can hold on to"…. Fijne zondag!

 7. Ria schreef:

  Ik volg je sinds kort. Je schrijft fijn. Hopelijk gaat het de komende dagen beter met je. Fijne zondag!

  PS bij Happy Stuff, handcreme van de Hema. Welke is het?

  1. Marion schreef:

   Dank je wel, Ria. Fijn compliment. Ik heb de handcrème erbij gepakt, maar er staat alleen handcream op. Ik weet het dus niet. Ik heb wel een tip; er komt vanmiddag nog een artikel online en daar zie je een foto van de verpakking, dus wie weet heb je daar wat aan. 🙂

 8. AroundSan schreef:

  Ben blij dat je nog steeds zo veel leuke dingen opnoemt, ondanks de pijn van afgelopen week. Die ontstekingen lijken mij zó naar. Ik hoop dat je snel van die troep, aka antibiotica, af ben.
  Die serie op Netflix klinkt goed! En dat vind ik niet snel, haha, dus ik ga hem vanavond gelijk opzoeken. Ben benieuwd! 🙂
  Ik hoop dat er weer veel stralende lichtpuntjes voor jou zijn deze week. Ik duim voor je dat je in het nieuwe huis van je zus en zwager kunt gaan kijken!

 9. iertjeblog schreef:

  ik hoop dat je de aanstaande dagen beter gaat voelen want dan kan je weer meer. ik zie weel dat je veel aan je blogs heb. zeker ook je nieuwe wat zet je daar mooie muziek op prachtig. ik wens je een hele fijne dag

  1. Marion schreef:

   Ja, ik heb er echt zoveel aan. Ik kan verder vrij weinig en mijn blogs zijn echt hetgene waarvoor ik in de ochtend mijn bed uitkom. Ik geniet er zo van. Dank je wel. En wat fijn dat je de muziek mooi vindt! ♥

 10. els schreef:

  Succes de komende week, hopelijk gaat het dan beter :-). Ik ga zo ook eens formule 1 kijken. Ik hoop dat Max het weer goed gaat doen. Ook hoop ik dat Hamilton voor Rosberg eindigt :-).

 11. Sabine schreef:

  Oei sterkte met je antibioticakuur! x

 12. Jaixy schreef:

  Lekker die sportweekenden meis.
  Klein puur genieten is dat.

  En ook fijn dat je voor jezelf kiest wat je wilt in jou nieuwe blog. Jezelf ontwikkelt, waar jij je goed bij voelt.
  En wauw wat mooi: verdraagzaamheid. Ja daar kan ik mij in vinden… Verdraagzaam zijn. Super mooi! Ik voel dat.

  Sterkte nog met je kuurtje en ontstekingen. Ik hoop dat de pijn beter wordt komende week.
  Ik gun je dat.

  Liefs en een fijne relaxte avond toegewenst.

 13. Petricia schreef:

  Marcella is inderdaad een hele leuke serie!
  Veel succes deze week

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.