Vijf bloggers die ik volg

30-Day-Blog-Challenge-NL-1

In dit artikel ga ik schrijven over vijf bloggers die ik volg. Een blogger die ik al heel lang volg. Een blogger die ik nog maar net volg. Een blogger die ik ooit heb ontmoet. Een blogger die, net als ik, in Wageningen woont. En als laatste een blogger die tot mijn favoriete bloggers behoort.

Een blogger die ik al heel lang volg
Een blogger die ik al heel lang volg is Thomas Pannenkoek. Een … een … ja, wat moet ik ervan zeggen? Hij omschrijft zichzelf als een simpele ziel die het leven ondergaat, maar vergis u niet, stille wateren hebben diepe gronden. Meneer Pannenkoek is wel zo’n beetje mijn trouwste volger ooit. Zelfs de artikelen die hem geen zak interesseren leest hij. Dat is toch bewonderenswaardig of niet dan? Vind ik wel. Dus hup, allemaal even in de benen en een welgemeend applaus voor Mr. P.!!!

Een blogger die ik nog maar net volg
Een blogger die ik nog maar net volg is Iertjeblog. Sinds kort kreeg ik ineens hele leuke en gezellige reacties van ene Iertje. Ik ging op haar blog kijken en was al snel verkocht. Haar naam is Iris en ze schrijft op een hele leuke, gemoedelijke manier over alles wat ze in het dagelijks leven meemaakt en wat haar interesseert. Een aanwinst in mijn bloglijst!

Een blogger die ook in Wageningen woont
Veusteveul is de blog van Nathalie, een geboren en getogen Wageningse. Ze schrijft over de meest uiteenlopende onderwerpen. Van creatieve projecten tot aan lifestyle onderwerpen tot aan de opvoeding van haar kinderen. Voor ieder wel wat leuks te vinden bij mijn plaatsgenootje.

Een blogger die ik ooit ontmoet heb
Hahaha, ik moet alweer lachen als ik eraan terugdenk. Een jaar geleden sprak ik af met Myriam van de blog Bubbliciously Me. Het was echt één van de leukste dagen die ik meegemaakt heb. Wat een lol hebben we gehad. De dag begon al typisch ons. Wil je weten wat “typisch ons” is,  dan moet je dit even lezen. Doen hoor! Kost je maar 1 minuutje. Een jaar geleden alweer. Het was echt een supermooie dag. Hoe die dag in zijn geheel verliep kan je lezen in Bubbliciously Me Meets Mijn Kladblog. Ondertussen zijn we bijna een jaar verder en ben ik nog steeds niet in Gent geraakt. Mijn angsten houden me enigszins tegen. Nee, geen angst voor Myriam, maar angst dat we afspreken en ik ziek zal worden en af moet zeggen. Wat ik dan waarschijnlijk niet durf en dus doodziek in de trein stap en de hele dag verrek van de pijn. Misschien moet ik dat maar gewoon eens naast mij neerleggen. Wat denk je ervan, Myriam?

Een blogger die tot mijn favoriete bloggers behoort
DiadoxDeze blog staat enorm hoog in mijn lijstje van favoriete blogs. Misschien staat ze zelfs wel helemaal bovenaan. De schrijfster van deze blog woont niet zo ver bij mij vandaan, alleen op dit moment is ze dat wel. Ze is namelijk op vakantie in Amerika en daar doet ze prachtig verslag van via haar beeldende verhalen. Het is een genot om te lezen. Net als al haar andere artikelen trouwens. Prachtig. Wie van beeldende verhalen houdt, moet zeker eens een kijkje gaan nemen op haar blog.

Dat was alweer dag vijf van deze 30 Day Blog Challenge. We gaan als een speer. Fijne dag vandaag. ♥

30 reacties Voeg uw reactie toe

 1. chucky1012 schreef:

  Interessante blogs die jij volgt!
  Ik ken ze niet.
  Dit artikel bewaar ik nog even zodat ik later nog even kan rondkijken 😉

  Xoxo

 2. Jaixy schreef:

  Gezellige blogjes volg je! Leuk!

  Fijne dag vandaag Marion.

 3. Jenn schreef:

  Leuk, ik ken ze nog niet allemaal, dus ik ga even kijken!

 4. Koen schreef:

  Leuke blogs die je volgt. Ik ben altijd op zoek naar leuke blogs om te volgen en zal deze eens bekijken.

 5. Jantine schreef:

  Wat leuk! Ik ken ze ook nog niet allemaal, dus ik ga zeker even rondkijken 😀

 6. BySilke schreef:

  Van die meneer pannenkoek lees ik inderdaad altijd hele leuke reacties! Altijd heel erg grappig om te lezen. Leuk dat je wat bloggers in de kijker zet! En allemaal met een andere relatie tot jou, nog specialer. Enne, kom zeker maar eens naar Gent 😉 Liefs!

 7. Anita | Mindjoy schreef:

  Mooi lijstje! Ik ga eens doorklikken

 8. Iris schreef:

  Kende ze nog niet! Wel leuk om zo weer nieuwe bloggers te leren kennen x

 9. Emily schreef:

  Ik vind dit soort lijstjes altijd leuk. Vaak zorgt het ervoor dat je weer nieuwe blogs ontdekt, maar ik vind het ook gewoon leuk om jouw smaak hierin te zien ofzo.
  Ik vind je blog challenge inspirerend trouwens – denk erover om zelf ook zoiets te gaan doen. Alleen dan per week.

 10. AroundSan schreef:

  Wauw ik ken ze gewoon allemaal nog niet, haha. Dat komt niet vaal voor! Leuk, ik ga ze bekijken. Perfecte bezigheid op deze regenachtige dag!

 11. dansenindestorm schreef:

  Bijna allemaal bloggers die ik nog niet kende! Wat leuk! Dat gebeurt eigenlijk nooit, haha. Ik ga ze bekijken. 🙂 Bedankt voor de tips.

 12. Ik word rood tot achter mijn schenen. Dank voor het fijne compliment en het applaus. Ook voor de bloemen die je vanmorgen thuis liet bezorgen en het factuurtje dat erbij zat.
  Die afspraak in Gent zou ik gewoon doen. Niet te veel vooraf plannen, dan lukt het wel!

 13. Madeleine schreef:

  Wat leuk! Ik ken ze niet, ik ga snel even kijken 🙂

 14. Super leuk om zo weer nieuwe blogs te ontdekken!

 15. Sabine schreef:

  Leuk lijstje! Ik ken er 3 niet dus die ga ik bij deze meteen even ontdekken.

 16. iertjeblog schreef:

  Leuk en vereerd dat ik in je blog staat vermeld. Leuk om te lezen dat je mijn blog leuk vind om te lezen

 17. Evelyne schreef:

  Het is altijd leuk om nieuwe blogs te ontdekken (ik klik straks naar iedereen door, want ik ken niemand er van). Het is nog leuker om ’t verhaal er achter te lezen. Ik heb er weer van genoten.

 18. Anuscka schreef:

  Mooi, Diadox! Die kende ik nog niet…. (En Thomas P kennen we inmiddels allemaal geloof ik… 😀 )

 19. marielle schreef:

  Wat leuk, ik ga eens her en der een kijkje nemen!
  Het kost denk ik best veel tijd om zoveel blogs te volgen!!

  Wel heel bijzonder dat er echt een “blogwereld” is ontstaan.

  X

 20. Leuk dit, blijft bijzonder deze blogbijzondere momenten…

 21. Lena schreef:

  Dank voor de tips, ik ga eens een kijkje nemen. Heb nog een paar dagen vakantie voor de boeg!

 22. els schreef:

  Ik ga eens gauw kijken bij Diadox. Ik ben erg benieuwd!

  1. Marion schreef:

   Ze schrijft zo mooi. Vooral de beschrijvingen van haar ochtendwandelingen, alsof je met haar meeloopt!

 23. Myriam schreef:

  Dank je wel Marion Ik zou het super vinden mocht je hier geraken. Maar ik begrijp dat het niet zo simpel is. Al zou je zomaar alles kunnen afzeggen zonder dat ik boos of zo zou worden. Maar ik denk dat ik nog eens naar Wageningen kom als jij het moeilijk vindt om tot hier te komen. Misschien september of zo? Lieve groetjesxxx

  1. Marion schreef:

   Dat is misschien voor nu ook een goede oplossing. Ik zou het heel tof vinden om jouw kant optebkomen, maar mijn lichaam laat me zo vaak in de steek. September is een goed plan. Dat is al over een maand. 😊

   1. Myriam schreef:

    Ik hoop dat het lukt met werk, want ik ben héél vaak ingepland, maar ik zoek een manier 🙂

 24. AFG schreef:

  Ik zag gisteren een ‘rush’ in m’n statistieken, en snapte er niets van. Nu wel 😊. You make me blush 😘!

 25. Nathalie schreef:

  Wat lief dat je mijn blog erbij hebt staan! Leuk!!

  Thanks! X

 26. Saar schreef:

  Ik lees Diadox ook ontzettend graag. Wat een heerlijk manier van vertellen heeft zij! Ik maak gewoon echt tijd om haar blog te lezen!
  Het enige jammere vind ik dat het soms heel moeilijk is om te reageren op haar artikelen. Ik zit vaak te genieten en kom dan op het einde en denk: jeetje, wat ga ik daarop zeggen? En dan like dus alleen maar…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.