Persoonlijk

Gênante momenten


Getagd: , .

Vandaag ga ik steggelen. Ik ga geen gênante momenten met jullie delen. Flauw? Nee, absoluut niet. Ik zal jullie uitleggen waarom.

Tot voor kort voelde mijn leven aan als een aaneensluiting van gênante momenten. Ik was de personificatie van het gênante moment. Zodra ik de deur uitging voelde ik de schaamte over mij heenkomen. De hoon, het gelach, het belachelijk maken, wat me in het verleden zo vaak overkomen is, achtervolgde mij. Ik ben zo vaak uitgelachen. Zo vaak te kijk gezet. Bewust én onbewust. Voor mij is het niet lollig om een paar van dat soort momenten op te rakelen, omdat mijn hele leven tot voor kort zo voelde. Kan je je dat voorstellen?

Neem eens een moment in gedachten waarop je het liefst door de grond had willen zakken. Waarop je het liefst van de aardbodem had willen verdwijnen. Hoe voelt dat? Kut. I know. Zo voelde mijn hele leven.

Dit is niet om zielig te doen. Dit is niet om aandacht te trekken. Dit maakt wel de ernst van de zaak duidelijk. De reden waarom ik soms, op het eerste gezicht, wat heftig reageer op bepaalde dingen.

So, if you don’t have anything nice to say, say nothing at all. ♥

27 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s