Loving Lazy Sundays #103

LLSDaisy

Wat een verwarrende toestanden allemaal met die Olympische Spelen. Mensen zetten midden in de nacht hun wekker. Of vergeten dat. Zoals ik. Waarom, waaaaaarom dacht ik dat ik wel uit mezelf om 4:24 uur wakker zou worden? Ik overschat mezelf soms echt enorm. Loving Lazy Sundays, mensen! 

Sunday Sports
Nou, sport genoeg. Niet alleen op zondag de komende weken. Dag én nacht. Wat ik al zei, wil je alles zien, dan moet je op de gekste momenten je wekker zetten. Ik zal alleen de wekker zetten voor het zwemmen. Denk ik hoor. Je weet het maar nooit. Door Rio zouden we bijna vergeten dat het voetbal weer begonnen is. En hoe? Wij (dat wij gevoel zal voor altijd blijven, ondanks dat ik niet meer naar de wedstrijden ga) wonnen gisteravond met 4-1 uit bij Willem II. Een goed begin is het halve werk. Ik maakte alvast even een screenshot van teletekstpagina 819. Geen karretje rijden vandaag. Ook geen hjing hjing. Wel Rio. Vandaag kijk ik uit naar het zwemmen. Sharon, Dion en Sebastiaan komen in actie. Verder heb ik een gekke tik dat ik roeien heel erg leuk vind om te kijken. Nederland komt vanmiddag tussen 15:10 en 16:00 uur in actie.

Happy Stuff
Fijne therapiesessie ♥ Wat ben ik blij met deze therapeute ♥ Mooie opdracht meegekregen ♥ Een nieuwe header gemaakt voor Manjusha ♥ Sinds 22 jaar weer eens geschilderd ♥ Verdwalen in het bos ♥ Wandelen ♥ Opruimen ♥ Koffie drinken en lunchen met mijn zus en mijn ouders ♥ De maan ♥ De Olympische Spelen ♥ Koffie ♥ Nieuwe geurkaarsen uitproberen ♥ Fijne gezichtsverzorging scoren ♥ Op mijn bek gaan en bloemen krijgen ♥ Belly Love ♥ Werken met mijn orakelkaarten ♥ Bloggen ♥ Foto’s maken in de natuur ♥

On The Spot
Morgen is het 8 augustus 2016 en dat is niet zomaar een dag, nee, dat is internationale I Stand For Love Day! Wat is dat nou weer voor dag? Het is eigenlijk een experiment van Sarah. Sarah is echt een supermooi mens. Ze inspireert en motiveert me dagelijks via haar instagram account. Met I Stand For Love Day wil ze gewoon ons mensen overal in de wereld motiveren om eens een dagje wat meer liefde te tonen voor elkaar. En aangezien ik dat wel een tof idee vind, doe ik morgen lekker mee.

What’s Going On?

 • Afgelopen week krabbelde ik lichamelijk weer wat op. Ik rondde de antibioticakuur af en stopte met een bepaald medicijn voor mijn darmen. Ik begon met wandelen en dat ging goed. Ik moet daarvoor door mijn angst om ziek te worden heen. Naast dat het dus goed voor me is, levert het nu ook nog wel wat stress op, maar ik hoop dat dat langzaam aan zal verdwijnen. Ik ging spontaan koffie drinken en lunchen op het terras met mijn zus en mijn ouders. Ik kocht schilderspullen en ging daarmee aan de slag. Kortom, het ging afgelopen week goed en daar ben ik dankbaar voor.
 • Komende week wil ik doorgaan met wandelen. Ik merk wel dat mijn plan om het 10 dagen onafgebroken te doen weer té enthousiast was. Als ik namelijk iets anders ga doen op een dag (zoals straks naar mijn zus) dan is het teveel om ook nog eens 30 minuten te lopen. Dat lukt me dan nog niet. Wellicht dat dat in de toekomst wel gaat lukken, maar voor nu moet ik accepteren dat dat nog teveel is. Geen therapie komende week. Geen ziekenhuis afspraken. Kortom, komende week kan ik me richten op het wandelen, creatief zijn en met mijn opdracht van therapie aan de slag.

Music Maestro
Het was Alanis voor en Alanis na deze week. Ze is zo’n inspiratie voor me. Ik keek twee documentaires van haar, meldde me aan op haar website en luisterde heel veel naar haar muziek.

If we were our bodies
If we were our futures
If we were our defenses
I’d be joining you

If we were our culture
If we were our leaders
If we were our denials
I’d be joining you 

Lieve mensen, ik wens jullie een hele mooie zondag. ♥

21 gedachten over “Loving Lazy Sundays #103

  1. Ik heb een boekje naast mijn bed liggen. Zo’n ieniemienieagendaatje met twee regels per dag. Schrijf ik iedere avond wat op. Doe ik nu sinds januari en laatst heb ik voor het eerst een teruggelezen. Absoluut de moeite waard. Er is zoveel wat je vergeet. Hele avond met een glimlach op mijn gezicht gezeten. Oké, vijf minuten tijdens het lezen, maar ook dat is het waard. X

 1. Ook voor jou een fijne zondag!
  Die sport zal ons de komende weken inderdaad weer uit de oren lopen. Bweerk, maar al bij al, België heeft zijn start niet gemist. Gisteren een gouden plak in het wielrennen met Van Aevermaat, en Flipkens tenniste gisteren Venus Williams terug naar huis. Het is nu al goed geweest voor mij 🙂

 2. Yay lekker veel sport vandaag. Hier wordt het sowieso hockey vanmiddag en vanavond en verder even kijken. Moet eigenlijk ook even m’n neus buiten laten zien.
  Leuk om te zien dat je dat schilderen hebt herontdekt!
  En fijn dat je komende week rustig is om de dingen te doen die je prettig vindt. Geniet ervan! X

 3. Wij hebben alleen de opening gezien van rio verder nog niets. En zal komende tijd ook even lastig worden nog. Al wil ik het zwemmen wel zien haha.. Ben blij dat t voetbal weer is begonnen al heb ik de eerste wedstrijd van m’n club gemist.. Was naar de Efteling 😂

 4. Fijne dag meis, heerlijke berichten!! Ben aan het werk maar kan toch wel wat Rio kijken…hou ook van zwemmen en roeien en atletiek! Je doet leuke dingen en je geniet ervan!! Hartstikke fijn Marion!
  liefs

 5. hey Marion
  Fijn dat je weer wat opkrabbelde deze week!
  Goed van het wandelen en ik hoop dat deze positieve ervaring dan ook een opsteker is!

  Wat een bijzonder filmpje!!

  Fijn te lezen dat je zo blij bent met je therapeute!

  Goede zondag!

  x

 6. gefeliciteerd met de overwinning van gisterenavond. Pfff, ik hoop dat het voor Willem II eenmalige was, ik hoop toch op een beter seizoen. Hoop ook dat Vitesse gewoon heel goed was ;-).

  Fijn dat het wat beter gaat, X

 7. Behalve tennis hou ‘k niet zo van sport. Maar nu de Olympische Spelen gisteren op tv was, zag ‘k onze Van Avermaet de gouden medaille binnenrijven! Schitterend. Tennis heb ‘k maar voor 1 helft gezien, ’t werd te laat. Ik was blij te horen dat ze ’t gehaald heeft, whoop whoop!
  Fijne zondag!

 8. Fijn dat het weer wat beter gaat. De samenvatting van Vitesse heb ik helemaal gemist door al het sportgeweld in Rio. Bomen/bos. Ik zoek nog een Rio site of app die een beetje overzichtelijk is. De dames 4×100 m heb ik wel gezien vannacht. Het lijkt er op of na alle succesvolle jaren er toch een einde komt aan een generatie. Ook dat is sport en we zijn pas net begonnen met de Spelen. Fijne zondag!

 9. Fijn dat het weer wat beter gaat! Ik moet eerlijk bekennen dat ik zelfs nu de Olympische Spelen er zijn niet echt actief met sport kijken bezig ben. Al zal ik wel blij zijn als Nederland en Colombia veel medailles binnenslepen 🙂

 10. Hey Marion,

  Wat fijn dat je blij bent met je nieuwe therapeute . En wat top dat je bent gaan lunchen met je zus en ouders. En heerlijk dat je ook weer bent gaan schilderen! En fijn dat je door gaat met wandelen en dat je hier lekker op kan focussen en lekker creatief bezig kan zijn deze week.

  Fijne zondagavond meid! X

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.