Loving Lazy Sundays #104

LLS

Fantastisch! Ik heb een nieuw ochtendritueel en dat komt omdat mijn lieve Jip mag blijven! Is het niet geweldig? Ik kom beneden en dan zit er zo’n heerlijk moppie op me te wachten. Ik ben echt zo ontzettend blij! Nu is het echter tijd voor Loving Lazy Sundays!

Sunday Sports
Voetbal? Nee joh. Slaan we lekker over vandaag. Zwemmen? Ja! Ranomi zwom goed. HOORDE IK VAN MIJN NICHTJE! Ik zat om 3:00 uur vannacht klaar in bed met mijn tablet en ineens werd mijn scherm wit. En in plaats van naar beneden te rennen om het nog net te kunnen zien, ging ik prutsen aan mijn scherm. Fuck. Nou ja, dan maar wachten op Dafne. Het beeld kwam al snel weer terug, maar ik nam geen risico. Ik ging beneden kijken. Aan de overkant van de straat gingen ook een paar lampen aan. Echt supertof om te zien hoe iedereen meeleeft. Het mocht niet baten. Geen medaille, maar die komt nog wel. Op de 200 meter.

Happy Stuff
Jip! ♥ Jip Jip! ♥ Jip Jip Jip! ♥ Jippie!!! ♥ Wandelen ♥ Fietsen ♥ I Stand For Love Day ♥ Chillpants ♥ Superlieve post ♥ Een nieuw vaasje en een windlicht ♥ Mooie foto’s maken ♥ Een nieuwe header ♥ Waterlelies ♥ Pannenkoeken ♥ Heel veel bloggen ♥ Mediteren ♥ Een fluitketel aanschaffen ♥ Het Modron Werkboek bestellen ♥ Me mentaal steeds beter voelen, ondanks dat het lichaam niet meewerkt ♥ Koffie ♥

On The Spot
Vandaag on the spot…… mijn ouders!!!!! Die zijn vandaag namelijk 43 jaar getrouwd! Hoe geweldig is dat. Gefeliciteerd, paps en mams. Maak er een mooie dag van. Ik hou van jullie.

What’s Going On?

 • Afgelopen week ging het redelijk. De lichamelijke klachten leggen me niet meer helemaal lam merk ik. Het is nog zoeken naar de balans, maar ik ga niet meer bij ieder pijntje direct plat om te voorkomen dat het erger wordt. Het wandelen gaat goed. Bijna iedere dag pak ik 30 minuten beweging.
 • Komende week is een drukke week. Morgen staat een middagje Utrecht op de planning. We gaan op kraamvisite bij één van de teamleden van het eetstoornisforum. Ik laat het van het laatste moment afhangen. Wellicht vervelend voor degene met en naar wie ik toega, maar het verschilt zo enorm per dag. Was het vandaag geweest, dan had ik nu al af kunnen zeggen, maar wellicht gaat het morgen goed. Ik moet dat leren, die last minute calls. Verder heb ik dinsdag therapie en vrijdag een afspraak in het ziekenhuis met de MDL-arts. Niks bijzonders, gewoon controle.

Music Maestro
Toen ik voor het eerst de serie Wallander zag, was het eerste wat ik deed de intro-song opzoeken. Ik kwam uit bij het nummer Nostalgia van Emily Barker. Ik vind het prachtig. Ik hoop jullie ook.

Ik wens jullie allemaal een hele fijne zondag. ♥

41 thoughts on “Loving Lazy Sundays #104

 1. Goed dat Jip mag blijven 🙂 ! Ik zou hem leren afstoffen, dan doet hij (of zij?) toch iéts voor de kost.
  De vorige nacht nog een gouden plak voor België (Nafi Thiam in de zevenkamp). Straks steken we die Hollanders voorbij 🙂 !!

 2. Hey Marion
  Zo leuk voor je van Jip!

  Gefeliciteerd met de trouwdag van je ouders!

  Fijn dat je je mentaal beter voelt!

  Leuk het uitstapje naar Utrecht en heel goed dat je het op het moment zelf pas beslist! Daar zal vast begrip voor zijn!

  Hele fijne zondag!

  ps prachtige foto van je stenen!

 3. Jaaaa Jip mag blijven! Zo onwijs leuk voor je Marion! Last–minute afzeggen, ik houd er zelf ook niet van. Maar het is gewoon moeilijk te zeggen hoe je je elke dag voelt. Hoop dat je mee kan en zo niet, je gezondheid is het belangrijkste meis! X

  1. Het blijft vervelend, maar gelukkig weten ze van mijn situatie en er is niemand die het me kwalijk zal nemen. De enige die dat eventueel kan doen ben ik zelf, maar gelukkig gaat ook dat steeds beter. X

 4. Veel plezier met je nieuwe maatje Marion, fijn dat hij mag blijven 💙
  Fijne zondag en hopelijk een hele gezellige dag morgen!

  Groetjes,
  Alice

 5. Wat leuk dat je zo kan genieten van Jip! En heel leuk, een fluitketel. Ik vind dat zo gezellig in huis en baalde ook toen we in een huis met elektrisch koken terecht kwamen. Toen moest ik weer over naar een saaie waterkoker zonder geluid. Ik was trouwens laatst in Wageningen! Wel hier in Suriname haha, denk dat jouw Wageningen er wel anders uitziet.

  1. Wij hebben 3 kaar op inductie gekookt en water gekookt voor thee met een fluitketel. Is goed te doen op inductie. Gewoon in de winkel kijken of de fluitketel er geschikt voor is, maar volgens mij zijn de meeste dat wel.

 6. Zo leuk dat je maatje mag blijven. Je zal een lieve caviamama zijn. Ik hoop dat je een fijne zondag had en dat je week vlot verloopt. Denk aan jezelf.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s