Loving Lazy Sundays

Loving Lazy Sundays #104


Getagd: , .

LLS

Fantastisch! Ik heb een nieuw ochtendritueel en dat komt omdat mijn lieve Jip mag blijven! Is het niet geweldig? Ik kom beneden en dan zit er zo’n heerlijk moppie op me te wachten. Ik ben echt zo ontzettend blij! Nu is het echter tijd voor Loving Lazy Sundays!

Sunday Sports
Voetbal? Nee joh. Slaan we lekker over vandaag. Zwemmen? Ja! Ranomi zwom goed. HOORDE IK VAN MIJN NICHTJE! Ik zat om 3:00 uur vannacht klaar in bed met mijn tablet en ineens werd mijn scherm wit. En in plaats van naar beneden te rennen om het nog net te kunnen zien, ging ik prutsen aan mijn scherm. Fuck. Nou ja, dan maar wachten op Dafne. Het beeld kwam al snel weer terug, maar ik nam geen risico. Ik ging beneden kijken. Aan de overkant van de straat gingen ook een paar lampen aan. Echt supertof om te zien hoe iedereen meeleeft. Het mocht niet baten. Geen medaille, maar die komt nog wel. Op de 200 meter.

Happy Stuff
Jip! ♥ Jip Jip! ♥ Jip Jip Jip! ♥ Jippie!!! ♥ Wandelen ♥ Fietsen ♥ I Stand For Love Day ♥ Chillpants ♥ Superlieve post ♥ Een nieuw vaasje en een windlicht ♥ Mooie foto’s maken ♥ Een nieuwe header ♥ Waterlelies ♥ Pannenkoeken ♥ Heel veel bloggen ♥ Mediteren ♥ Een fluitketel aanschaffen ♥ Het Modron Werkboek bestellen ♥ Me mentaal steeds beter voelen, ondanks dat het lichaam niet meewerkt ♥ Koffie ♥

On The Spot
Vandaag on the spot…… mijn ouders!!!!! Die zijn vandaag namelijk 43 jaar getrouwd! Hoe geweldig is dat. Gefeliciteerd, paps en mams. Maak er een mooie dag van. Ik hou van jullie.

What’s Going On?

  • Afgelopen week ging het redelijk. De lichamelijke klachten leggen me niet meer helemaal lam merk ik. Het is nog zoeken naar de balans, maar ik ga niet meer bij ieder pijntje direct plat om te voorkomen dat het erger wordt. Het wandelen gaat goed. Bijna iedere dag pak ik 30 minuten beweging.
  • Komende week is een drukke week. Morgen staat een middagje Utrecht op de planning. We gaan op kraamvisite bij één van de teamleden van het eetstoornisforum. Ik laat het van het laatste moment afhangen. Wellicht vervelend voor degene met en naar wie ik toega, maar het verschilt zo enorm per dag. Was het vandaag geweest, dan had ik nu al af kunnen zeggen, maar wellicht gaat het morgen goed. Ik moet dat leren, die last minute calls. Verder heb ik dinsdag therapie en vrijdag een afspraak in het ziekenhuis met de MDL-arts. Niks bijzonders, gewoon controle.

Music Maestro
Toen ik voor het eerst de serie Wallander zag, was het eerste wat ik deed de intro-song opzoeken. Ik kwam uit bij het nummer Nostalgia van Emily Barker. Ik vind het prachtig. Ik hoop jullie ook.

Ik wens jullie allemaal een hele fijne zondag. ♥

41 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s