Belangrijke toevoeging op het artikel van gisteren

DPV2

Gisteren schreef ik het artikel Dierproefvrij, vegetarisch en veganistischDaarin verwees ik naar de dierproefvrije cosmetica lijst van Sophie die op haar blog Naoki staat. Ik kreeg net een berichtje van haar waar ze nog het één en ander verduidelijkt en dat wil ik ook graag even met jullie delen.

Sophie schrijft:

De merken die geen ‘V’ of ‘V+’ op mijn lijst hebben staan, zijn niet per definitie allemaal niet vegetarisch. Ik zet de V er namelijk alleen achter als alle producten van dit merk vrij van dierlijke ingrediënten zijn. Het kan dus zijn dat Etos eigen merk bijvoorbeeld wel veganistische producten heeft (zoals bijvoorbeeld hun natuurlijke lijn), alleen dat ze in andere producten wel weer dierlijke ingrediënten gebruiken. Bij die merken verschilt het dus per product en moet je de ingrediëntenlijst nalopen.

Hele goede en belangrijke aanvulling, want ik had zelf inderdaad alle producten van bijvoorbeeld de Etos en De Tuinen alweer afgeschreven. Dit vergroot de hooiberg enigszins, maar biedt ons wel weer meer mogelijkheden. Dank je wel, Sophie! ♥

About the Author

Posted by

Categorieën:

Vegetarisch & Vegan

Add a Response

Your name, email address, and comment are required. We will not publish your email.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

The following HTML tags can be used in the comment field: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggers liken dit: