Modron Jaarboek 13 Manen

IMG_7668 (2)

Yes, ik heb hem binnen: het Modron Jaarboek. Een combinatie van agenda, dagboek en werkboek, gebaseerd op oude natuurwijsheden en het ritme van de maan en de seizoenen. Laat je leiden door de beste en meest ervaren coach ooit: Moeder Aarde zelf en maak je dromen waar in 13 manen.

IMG_7713

De bedoeling is dat je in een jaar tijd, met behulp van de 13 manen, de 4 seizoenen en dit boek, naar je droomleven toewerkt. Ja, dat is nogal wat. Iets waarvan we al gauw denken: “Nou nou, is dat niet wat overdreven? Je droomleven?” Maar waarom zou het overdreven zijn? Waarom niet een leven leiden zoals we het zelf graag willen? Onze dromen waarmaken? Onze passie volgen? Doen wat we écht graag willen doen? Zijn wie we echt graag willen zijn? Waarom zouden we daarmee wachten? En als we wachten, waar wachten we dan eigenlijk op?

Dus nee, ik wacht niet meer. Ik ga het doen en dit boek gaat me daarbij helpen. Ik heb namelijk nog geen idee wat mijn droomleven inhoudt. Ik heb nog geen idee wat ik kan. Wat ik wil. Wie ik ben. Ik ga het ontdekken met behulp van dit boek. Ik ga lezen, schrijven, nadenken, mediteren, schilderen, zingen en dansen. I don’t give a fuck. Ik ga het gewoon allemaal doen.

IMG_7685 (2)

De Grote Cyclus begint dit jaar op 30 oktober. Dat is tevens de dag dat de wintertijd ingaat. Het is de dag dat het oude voorbij is en het nieuwe eraan komt.

IMG_7734

Iedere periode van vier weken begint met een uitleg over de betreffende maan. Op de pagina daarna volgt een geschreven meditatie en vervolgens schrijf je zelf een stukje over hoe je de meditatie hebt ervaren en tot welke inzichten je bent gekomen.

IMG_7698 (2)

Tijdens iedere maan maak je een stap die past bij die betreffende maan. Soms maak je keuzes, soms ga je ruimte creëren en weer een andere keer laat je los. Dit doe je telkens op vier gebieden; passie, werk, mensen en gezondheid. Vervolgens krijg je een opdracht die je gaat helpen om die stappen daadwerkelijk te zetten. Dit is even heel summier hoe het jaarboek in elkaar zit. In de praktijk ga je namelijk ook nog in op de seizoenen, de cyclus van de maan en je eigen cyclus, maar ik wil niet alles volledig uit de doeken doen. Mocht je het boek gaan bestellen, dan moet het natuurlijk nog wel een echt cadeau voor jezelf zijn.

Het Modron Jaarboek telt 256 pagina’s, is 125×160 mm, heeft een hardcover, is integraal gebonden met kapitaalband en leeslint. De kosten zijn € 17,95 exclusief verzendkosten. Je kunt het boek bestellen in de Modron webwinkel. En voor wie in de buurt van Tilburg woont; Op 4 september geeft Caroline, de schrijfster en ontwerpster van 13 Manen, een boekpresentatie in de Pleïade te Tilburg met een lezing, praktische oefeningen en een heerlijk high tea traktatiebuffet. Na afloop signeert ze jouw boek persoonlijk. Wil je erbij zijn? Reserveer je plek dan hier. ♥

11 gedachten over “Modron Jaarboek 13 Manen

  1. Ik zag het boek ook voorbijkomen. Zit nog in dubio. Laatst de vierseizoenen notitieboeken gekocht en de vrouwenagenda in de opruiming. Ik voel een beetje mee met Verbiest over de vormgeving, dus daarom nog in twijfel over het 13 manen boek.
    Wel ga ik weer meedoen met de moonchallenge van Heks en Kruid.

    1. Wat ik vooral jammer vind ik de kleine omvang. Hij is mij iets te compact. Weinig ruimte om te schrijven. Verder vind ik hem wel oké, maar ik snap je twijfel.

      Nu weet ik niet hoeveel geld je te besteden hebt, maar als je een heel mooi werkboek wil voor 2017 zou dan je de Lunar and Seasonal Diary van Stacey Demarco kunnen overwegen. Deze kost ongeveer 30 dollar en dan moet hij nog vanuit Sidney verstuurd worden. De site geeft niet aan wat de verzendkosten zijn, dus dan zou je contact met de webshop op moeten nemen. Het is wel een beauty hoor. Ik zal je de link geven. http://www.themodernwitch.com/cart/index.php/product/2017-lunar-and-seasonal-diary/

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.