Loving Lazy Sundays #106

LLSDaisy

Nog één dagje en dan lijkt het gedaan met de extreme warmte. Vandaag lijkt het ook al wel mee te vallen trouwens. Ik heb zowaar géén ontstekingen gekregen. Hiep hiep hoera! Ik heb alles heel kalm aan gedaan en dat vond mijn lichaam helemaal oké. Me is happy!

Sunday Sports
Vandaag zit half Nederland in België. De andere helft zit straks om 14:00 uur voor de buis voor Formule 1. We rijden op Spa – Francorchamps en Max start vanaf de eerste startrij. Hij kwalificeerde zich als tweede. Max start als enige in de top vijf op de supersoft band. De meningen daarover zijn wat verdeeld. Sommigen zeggen dat hij geen kans maakt op de overwinning en daarom op de snellere supersofts van start gaat in de hoop dat hij direct Nico Rosberg te grazen kan nemen en zo een paar rondes aan de leiding kan rijden. Een soort eerbetoon aan het oranje legioen wat massaal naar België is afgereisd. Hij zou na maximaal acht ronden al naar binnen moeten en dan is het natuurlijk meteen gedaan.

Een ander scenario is dat de supersoft vandaag langer meegaat, omdat het minder warm is dan gisteren. Daarnaast zou hij, als hij Rosberg bij de start weet te pakken, in schone lucht rijden waardoor de banden nóg langer meegaan. Hij zou dan snel een gat kunnen slaan en na zijn vroege stop niet al te ver terugvallen. Veel kenners zeggen echter dat het onmogelijk is voor Max om vandaag op het podium te eindigen. De Red Bull is te langzaam op de rechte stukken. Zelfs Hamilton, die vanaf de laatst startrij start, zou meer kans maken op een plek in de top drie. Who cares! Met Max kan alles en daarnaast, het is Spa! Spa – Francorchamps! Daar is nog nooit een race normaal verlopen toch?

Eddie! Eddie! Eddie!

Happy Stuff
Niet ziek worden van de warmte ♥ Jip ♥ Genieten in de natuur ♥ Een begin maken met de rommelkamer ♥ De maan ♥ IJs ♥ De zoektocht naar vegetarische en veganistische producten ♥ Pizzabroodjes ♥ Buiten bloggen ♥ Een bijbel kopen ♥ En een schatkistje vinden ♥ Vroeg opstaan ♥ Tot rust komen ♥

On The Spot
Een prachtige blog waarvan ik geen idee heb wie erachter zit, maar ik geniet iedere dag weer van zijn of haar foto’s. Check it out: Wonderful Wanderlusts!

What’s Going On?

 • Afgelopen week was het dus vooral warm. Heel erg warm. Dat betekent voor mij altijd rustig aan doen, want de HS wil nog wel eens volledig losbarsten met de warmte. Ik deed dan ook rustig aan en het ging goed! Ik werd niet ziek. Mijn darmen hadden er wel moeite mee, maar ook dat was te overzien. Ik schreef veel, ging af en toe even de natuur in en nam verder heel veel rust. Het was een fijne week.
 • Komende week ga ik verder met langzaam aan de rommelkamer leeghalen. Op de planning stond om dat afgelopen week te doen, maar met de hitte heb ik dat gelaten voor wat het is. Deze week dus één of twee keer naar de stort rijden en dat moet voldoende zijn. Woensdag therapie. Daar moet ik nog wat huiswerk voor maken, maar dat is alles deze week. Mijn ouders zijn weer terug van vakantie. Mijn zus en zwager ook. Wellicht dat ik die kant nog even opga, maar het is iedere dag afwachten hoe mijn lichaam het volhoudt. Komende week is namelijk mijn stopweek en dan speelt de HS ook altijd op. Dat betekent dat ik helemaal niets kan plannen of afspreken, maar dat geeft niet. Ik ben zo blij dat de mensen om mij heen dit begrijpen. Toen ik nog werkte was dat juist iedere dag een enorme stressfactor. Goddank is die tijd voorbij.

Schrijven, schrijven, schrijven
Ik schrijf me een slag in de rondte de afgelopen dagen. Niet alleen online, ook op papier. Ik heb geen idee wat het is, maar ik voel continue de drive om te schrijven. Ik geef er maar gewoon aan toe. Voel je vooral niet verplicht om alles te lezen hoor. Ik kreeg de afgelopen week van een aantal mensen te horen dat ze het niet bij konden houden. Nee, dat snap ik! Ik ken het echter wel. Ik heb in het begin ook alle artikelen willen lezen van bepaalde blogs. Uiteindelijk ging het me zelfs tegenstaan. Dus gewoon niet doen. Lees als je zin hebt om te lezen en daarnaast, lees alleen wat je leuk vindt om te lezen. We leggen onszelf in dit leven al veel te veel verplichtingen op. Doe iedere dag wat je wil doen en doe zo min mogelijk dingen waar je geen zin in hebt. Wees op een gezonde manier egoïstisch. Dat is ontzettend goed voor je!

Music Maestro

Ik wens jullie allemaal een hele fijne zondag. ♥

15 gedachten over “Loving Lazy Sundays #106

 1. Ja die race herinner ik me ook nog wel! Het was trouwens regelmatig een puinhoop met regen in spa. Wel een van de mooiste circuits!

 2. Je zit in een heerlijke flow, Marion! Geniet ervan! Het lijkt wel of jij met jouw zieke lijf meer energie hebt dan ik met mijn gezonde lijf… 😦 Mijn flow is totaal zoek… Fijne zondag!

 3. Wat een fijne dingen lees ik!!

  Superfijn dat je weinig last had van de HS (speelt je stemming en algehele conditie daarbij ook nog sterk mee?), en vooral super dat je zo voor jezelf en je rust gekozen hebt!

  Wat heerlijk dat je zoveel schrijft, schrijf je dan gericht of meer “random” over gedachten/gevoelens oid? Hoef je niet te zeggen uiteraard, beetje persoonlijke vraag.

  Leuk dat je (zoals ik hierboven lees) toch een kistje gevonden hebt.

  Haha, ik zag het gisteren ineens, Jip heeft een eigen rubriek!

  Fijne zondag!!

  ps superleuk dat ik je nu ook op instagram kan volgen, het is nu ongeveer twee weken maar ik vind het heel leuk om zo ook op de hoogte te blijven van je (en Jip 😉 )

  1. Mijn conditie is altijd vrij slecht op het moment dus dat zal vast niet meespelen. Denk dat de HS juist wegblijft als ik kalm aan doen, maar dat is weer niet goed voor de darmen. En zo blijf je in een eeuwige cirkel van pappen en nathouden helaas….

 4. Je neemt en voelt volgens mij steeds meer de ruimte om lekker je eigen weg te gaan, fijn! Vind het leuk om te zien dat je niet krampachtig vasthoudt aan iets wat je eerder gekozen hebt, maar het voortdurend bijstelt als het je toch niet helemaal bevalt. Alleen dan kun je erachter komen wat bij je past. In de praktijk echter niet altijd zo makkelijk, jij doet dat steeds meer en het klinkt ook door in hoe je schrijft. Fijn!
  Trouwens toch best lastig om niets te kopen he, weet er alles van ;-)))

  Fijne week!

  Warme groet,
  Alice

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.