Vegan Handcrème € 2,99

DPV3

Vandaag in mijn zoektocht naar betaalbare, biologische, dierproefvrije, vegetarische of veganistische producten een heerlijke vegan handcrème voor maar € 2,99. Ik kocht deze al voordat ik mijn zoektocht begon en gebruik deze al ruim een jaar. Benieuwd om welke handcrème het gaat? Lees dan snel verder.

IMG_7871

Het gaat om de handcrème met citroengras en aloë vera uit de Puur Natuur lijn van de Etos. Net als de meeste handverzorgingsproducten belooft ook dit product om voedend en verzorgend te zijn, snel in te trekken en de huid soepel en zacht aan te laten voelen. Het mooie is: deze handcrème maakt die beloften allemaal waar. Ik heb de crème net gebruikt en hoewel ik heel duidelijk voel dat ik ‘m net aangebracht heb, plakt hij niet. Mijn handen zijn echt zacht en voelen verzorgd aan. De geur is bij het aanbrengen sterk en daar hou ik van. Meestal ruik je een crème na vijf minuten niet meer. Deze wel en dat vind ik heerlijk.

IMG_7874

Deze vegan handcrème is geschikt voor alle huidtypen, zit in een 75 ml verpakking en kost € 2,99.

Ik kan er een heel lang verhaal van maken, maar dat doe ik niet. Het is gewoon een superfijne handcrème  die je zeker een keer moet uitproberen. Ik wens jullie een heel fijn weekend. ♥

9 thoughts on “Vegan Handcrème € 2,99

  1. Heb sinds kort Lush ontdekt. Is ook op natuurlijke basis en alles. En vegan. Alleen die prijs. Kan er zelf ook niet maandelijks iets kopen jammer genoeg. Maar voor de extra met bijv. verjaardagsgeld ofzo is het een fijn merk!

  2. Etos vind ik een steeds fijnere winkel worden. Ook de medewerkers weten meestal waar ze over praten dit in tegenstelling tot kruiiidvaat, die meisjes kijken je altijd glazig aan als je je iets vraagt. Waar alles staat weten ze meestal wel, maar verder niet.

  3. Dat klinkt echt als een lekkere handcrème. Sinds ik over ben gestapt op dierproefvrije cosmetica, ben ik me er ook bewust van dat ik meer op vegan producten wil gaan letten. Gelukkig koop ik vrij veel natuurlijke cosmetica in Duitsland, deze zijn vrijwel allemaal ook vegan!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s