32 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Die haaien op de derde laatste foto zijn vreselijk griezelig…

  1. Marion schreef:

   Misschien vraagt de leeftijd toch om een brilletje…

   1. Haaien met een brilletje vind ik redelijk belachelijk…

    1. Marion schreef:

     Misschien verschilt onze humor toch wat meer dan ik dacht. Bloemkolen, koeienstront, haaien. Ik kan er niks mee en eerlijk gezegd vind ik het ronduit flauw. Ik zei het al eerder, je bent niet verplicht om te reageren op artikelen die je niet aanspreken.

     1. Eerlijk gezegd baalde ik van deze reactie. Iemand met een kromme fantasie (zoals de mijne) kon in die derde laatste foto haaien ‘herkennen’. Een reactie in die zin geven was wat mij betreft geen teken dat de fotoreeks me niet aansprak (wel integendeel), maar een mislukte (en misschien flauwe) manier om iemand die het de laatste tijd niet makkelijk heeft een positief duwtje in de rug te geven.
      Als je al die aparte elementen op een hoopje gooit (de bloemkolen, koeiestront,…) lijkt dit bijzonder gestoord, maar die wérden helemaal niet bij één stukje gegeven en waren telkens positief bedoeld. Niet meer, niet minder.
      Om te verhinderen dat ik ongewild nog zou voor hebben, besloot ik dan maar je weblog te laten rusten. Je hebt in je herstelperiode geen nood aan dergelijke bekommernissen…
      Daarnet zette ik de kladblog weer in mijn reader…

      1. Marion schreef:

       Dat zeg ik ook niet, dat ze in één stukje gegeven werden. Het was de spreekwoordelijke druppel. Dat het goed bedoelt is wil niet altijd zeggen dat het zo overkomt en om verdere ergernis te voorkomen is het dan toch ook oké om dit aan te geven? We zijn geen van allen helderziend tenslotte. Gelukkig maar trouwens 😀

      2. Marion schreef:

       En btw, blij dat je blijft meelezen. Een verschil van mening, inzicht of iets verkeerd opvatten (van mij in dit geval) zou zonde zijn om zo een leuk contact te verbreken.

 2. chucky1012 schreef:

  Prachtige foto’s!

  Xoxo

  1. Marion schreef:

   Dank je wel. Ik heb genoten. X

 3. Natasja schreef:

  Oh wat een mooie foto’s! Van de opkomende zon, maar vooral die laatste foto vind ik een beauty. De zon laat je huid en haar helemaal stralen ❤

 4. Myriam schreef:

  Heerlijke foto’s Marion😁

 5. Nicole Orriëns schreef:

  Wauw, werkelijk prachtig. is het niet heerlijk dat je gewoon zo maar aangeboden krijgt door Moeder Natuur?

  1. Marion schreef:

   Mooiste wat er is!!!

 6. Lieneke schreef:

  Wat een mooie foto’s! ❤️

 7. Sammie schreef:

  Mooie foto’s! Die 1na laatste vind ik erg mooi en die daar boven ook.

 8. Ciska schreef:

  Wat een geweldig om zo je dag te mogen beginnen

 9. Bettie schreef:

  Wat een mooie zonsopgang en ook zeker een mooie plek om het te bekijken!

 10. Anita | Mindjoy schreef:

  Heerlijk!! Vooral de laatste foto, echt prachtig!

 11. Joycerdt schreef:

  Wat heerlijk zeg. Dat is zoo rustgevend, genieten gewoon! Liefs.x

 12. Katrien schreef:

  Heel mooi! Als ik je foto’s zie wou ik dat ik ook een ochtendmens was 🙂

 13. Bente schreef:

  Prachtige foto’s Marion! Zo zie je maar weer dat het ook zo zijn voordelen heeft om af en toe geen internet te hebben (want las ik op instagram niet dat kpn of ziggo vanochtend niet mee wilde werken?

  1. Marion schreef:

   Klopt! Ziggo had storing.

 14. Sabine schreef:

  Wat een prachtige foto´s heb je gemaakt! Hier kan ik echt erg van genieten Marion. Fijn begin van mijn ochtend 🙂

 15. BySilke schreef:

  Zo’n mooie foto’s, ik word daar echt rustig van. Een zonsopgang heb ik eigenlijk nog nooit bewust meegemaakt (als in: expres voor opstaan), maar dat wil ik eigenlijk wel eens gaan doen. Waarschijnlijk nog net een ander gevoel dan bij een zonsondergang! Die twee laatste foto’s zijn trouwens zoo leuk! Liefs 🙂

 16. levelieze schreef:

  Prachtig. Hier woensdag ook een prachtige zonsopgang, maar ik was op de snelweg aan het rijden, dus geen kans tot foto’s.

 17. Marielle schreef:

  Wat mooi!
  Dank je voor het delen!
  De kleuren zijn prachtig en ik vind de selfie ook heel mooi!

  Fijn weekend!

 18. Anuscka schreef:

  Mooi ❤️ vooral de laatste!

 19. Jaixy schreef:

  Prachtig!!! Wat mooi

 20. Flavie schreef:

  Altijd mooi om te zien 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.