Welletjes

cropped-cropped-cropped-madelief228.jpg

Mijn linkerhand is praktisch uitgeschakeld. Typen gaat dan ook erg traag en langzaam, maar we proberen het gewoon. Vorige keer was mijn ringvinger ontstoken. Daar kreeg ik toen een antibioticakuur voor. Deze keer zijn het mijn middelvinger en mijn duim. Jippiejajeemotherfucker.

Op dit moment staat er een sodabadje af te koelen. Eerst dat maar eens proberen, want nog een kuur in zo’n korte tijd zie ik helemaal niet zitten. Twee keer per dag 10 minuten met mijn vingers in het water hangen vind ik een prima plan. Het is mijn linkerhand. Altijd. Geen idee waarom. Je zou verwachten dat je rechterhand eerder problemen geeft als je rechts bent, maar niet dus.

Peter is dus meteen de Sjaak met de cavia’s. Ik kan wel wat, maar lang niet alles en ik ben het zat. Echt spuugzat. Twee weken terug een vreselijk week gehad. Somber, veel pijn, veel gedoe en nu dit er weer bovenop. Wanneer houdt het een keer op? Nou, daar kan ik mezelf meteen een helder antwoord op geven: Nooit. Het is gewoon zo fucked up dat ik mentaal én geestelijk zoveel problemen heb. Om en om graag! Niet tegelijkertijd. Dat is gewoon bijna niet te doen. Mijn knieën zijn zo slecht dat ik niet vanaf de bank op kan staan. Ik zit dus de hele dag op mijn draaikruk die op de hoogste stand staat. That sucks.

Het weer heeft vandaag een 10 op Weeronline. De zon schijnt. Er zijn een paar wolkjes te zien in de lucht. Het wordt 26 graden. Ja, ik ben het wel eens met die 10. In de tuin liggen kan. Op mijn ligbedje. Ik kom er alleen niet meer af, maar dat is een probleem voor later.

Volgens mij heb ik over dit kleine stukje al een uur gedaan. Ik vind het welletjes. Fijn weekend. ♥

 

 

39 reacties Voeg uw reactie toe

 1. chucky1012 schreef:

  Ik like dit artikel niet.
  Leef met je mee meis….
  Dit gun ik niemand….

  Ik wens je veel sterkte en hoop dat je vinger snel beter wordt…..

  Xoxo

 2. Katrien schreef:

  Veel beterschap met je hand. En ik wens dat je vanop je ligbed toch van deze zonnige dag kan genieten en rust kan vinden.

  1. Marion schreef:

   Ik hoop het ook. En anders is er morgen weer een dag. X

 3. levelieze schreef:

  Veel beterschap. En gelukkig geraak je aan je liggen. Er weer af geraken komt ook wel goed maar daar hoef je nu nog noet aan te denken.

  1. Marion schreef:

   Voorlopig word ik op mijn wenken bediend hier. X

 4. els schreef:

  Ik hoop dat je toch nog een beetje hebt kunnen genieten van je ligbed in de tuin. Hele dikke knuffel en beterschap, X

  1. Marion schreef:

   Ik hoop het ook. Dank je wel. X

 5. Lot schreef:

  Is een sta-opstoel niet iets voor je als je knieen zo lastig zijn?
  Er bestaan ook mooie, is wel even zoeken op MP of locale FB, of erom vragen. Doe ik ook vaak als ik iets zoek. Vaak hebben mensen wel wat staan maar komen er niet zo snel aan toe om dat gaan verkopen.

  Soda is niet altijd de oplossing voor een ontsteking. Ik gebruik wel eens chloradyl voor exceem tussen tenen of tijgerbalsem de witte variant die koelt.

  1. Marion schreef:

   Het is maar tijdelijk, die knieën. Soda is niet altijd de oplossing, maar heel erg vaak helpt het wel bij beginnende ontstekingen. Zelfs artsen raden het aan met ontstekingen aan de vingers en nagelriemen. Om de positiviteit erin te houden ga ik er in eerste instantie vanuit dat het wel werkt. Zoniet, dan zien we weer verder.

 6. Marielle schreef:

  Hey lieve Marion
  WAt een narigheid weer.

  Wil je heel veel sterkte wensen en kracht

  X

 7. Bettie schreef:

  Heel veel beterschap!

 8. Emily schreef:

  Ja, dat is gewoon super ruk. Sterkte meis. x

 9. Ciska schreef:

  Tjonge jonge Marion, waar haal je de kracht vandaan om toch maar weer positief te blijven, je ben echt een toppertje hoor XX

  1. Marion schreef:

   Dit was niet positief bedoeld hoor hahaha! Ik heb vreselijk de pest in. Dank je wel. X

 10. Volgens mij wordt het tijd dat ik jouw lichaam eens even streng toespreek.
  “Stom lichaam van Marion, wees toch eens even lief voor haar en wel nu!!”
  Sterkte meis. Hopelijk doet het zonnetje je goed! Hoewel warmte meestal niet zo bevorderlijk is voor ontstekingen.. 😦

  1. Marion schreef:

   Hier moet ik wel weer om lachen. Thanks. Nee, zit inderdaad binnen. Warmte is niet oké.

 11. annaberg schreef:

  wel mooi voor een kladje

 12. Ik vind het knap dat je zo je ongenoegen en frustraties op je blog kan uiten. Nu lees ik al wat langer mee, en ik weet ook dat het een proces is om eerlijk te schrijven over hoe je je voelt. Maar wat ik mij echt oprecht afvraag is hoeveel moeite jij hebt met om dingen zo op te schrijven. Zonder iets te vergoelijken etc. Gaat dat je makkelijk af of moet je toch een drempel over. Ik zou best soms wat meer over mijn situatie willen zeggen, hoe klote die soms/vaak is, op de sociale media of in de ‘echte’ wereld, maar bij mij gaat direct allerlei gedachten door mijn hoofd van mensen die of het nog slechter hebben/ nog beperkter zijn (alhoewel ik bijna altijd op bed lig en nauwelijks spierfunctie heb), mensen die moesten vluchten of er is direct bij mij het plaatje wat ik wel heb, een huis, lieve honden een lieve man. En dan schrijf ik toch alweer een stuk milder/positiever over mijn eigen situatie. Ik schijn wel erg goed te zijn in relativeren, waarschijnlijk te goed. Misschien wil je er eens een (nog) blogje/antwoord aan wijden, alleen als je zelf wil natuurlijk. Ik wil je op geen enkele manier het idee geven dat je je moet verdedigen oid. Ik ben alleen benieuwd of je dat recht voor zijn raap zijn/zeggen dat het kut is/je het spuugzat bent etc – je moeite kost of niet en of dat dit misschien juist voort (of je denkt dat dat voorkomt) komt uit je dysthemie/sociale/psychische problemen. Ik wens je in ieder geval sterkte en hopelijk komen er ook weer wat zonniger dagen/dagen dat je er beter mee kunt dealen.

  1. Marion schreef:

   Dat vind ik een superinteressant onderwerp om een keer een artikel over te schrijven. Ga ik doen. En dank je wel!

 13. Sabine schreef:

  Beterschap Marion! Knuffel.

 14. Koen schreef:

  Heel veel sterkte en beterschap!

 15. Sara schreef:

  He Marion, wat ontzettend naar dat je nu weer zo’n last hebt van je vingers. Hopelijk heeft de zon je vandaag een beetje op kunnen beuren?

 16. Alice schreef:

  Het is een hoop, ik kan me voorstellen dat de rek er dan soms uit is. Je klachten op verschillende vlakken zullen misschien onderling ook wel met elkaar in verband staan. Ik hoop dat je op je weg toch een keer een ingang gaat vinden die tot verbetering zal leiden. Don’t give up hope!
  Misschien ben je nu voor de korte termijn ook erg druk geweest met de cavia’s en heb je wat minder tijd voor jezelf genomen. Ik hoop dat je op het plekje dat er in de kamer nog voor je over is (;-)) weer lekker tot jezelf kunt komen.
  Het schijnt trouwens dat de linkerkant van je lichaam staat voor kunnen ontvangen, de vrouwelijke kant etc. Ben ik al een aantal keren tegengekomen. Ik heb als ik iets heb het bijna altijd links.
  Ik vroeg me nog af, aangezien jij veel met kaarten werkt, gebruik je ze ook wel eens om een aanwijzing te krijgen puur voor wat betreft je fysieke klachten? Er zijn ook kaarten die hier echt op gericht zijn. Ik vraag het, omdat jij er altijd veel hoop,vertrouwen en inzicht uit lijkt te halen
  Ik ben niet veel online de komende tijd, dus ik wil je voor de komende tijd het allerbeste wensen, zorg goed voor jezelf en blijf jouw authentieke weg volgen…

  Veel groetjes,
  Alice

 17. Anita Willems schreef:

  Potjandrie. Dat is echt niet grappig meer.

 18. ach Marion toch. Ik zie maar één gelukje: gelukkig heb je de tijd om te herstellen en moet je er maandag niet weer staan. Neen, ik zie nog een gelukje: je hebt heel wat lezers, waaronder ikzelf, die hier graag komen lezen en echt met je meeleven…

 19. Jaixy schreef:

  Wat onwijs balen dat je weer onstekingen hebt. Ik hoop zo dat ze snel over gaan hoor. Hopelijk helpt soda

 20. Rob Alberts schreef:

  Sterkte!

  Bemoedigende groet,

 21. SanShine schreef:

  Een knuffel en veel beterschap.. Knap dat je zo sterk elke keer blijft en over je gevoelens kunt schrijven…

 22. Ik kan me goed voorstellen dat je er flink sjago van wordt zeg. Beterschap met je vingers .. hopelijk doet t sodabadje zn werk.

 23. nadenkerd schreef:

  Zo herkenbaar.. Lijkt het ene probleem opgelost te zijn, dient iets anders zich aan. Er is nooit een dag dat je denkt ‘zo, ik voel mij gezond’ want eigenlijk elke dag is er iets. En dan vaak niet één ding tegelijk want dat zou wel te doen zijn, nee meerdere dingen tegelijk. 1 bal kan je wel in de lucht houden maar wij dealen met 10 ballen tegelijk.
  Sterkte joh! En baal er maar eens flink van .. Dat is vrij normaal.

  1. Marion schreef:

   Fijne reactie. Dank je wel. X

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.