Loving Lazy Sundays

Loving Lazy Sundays #108


Getagd: , , .

LLSzomer

Het is net 7:00 uur geweest, ik zit buiten in de tuin en het is hier een drukte van belang. Ik hoor geritsel en zie de bladeren bewegen. Wat er onder die bladeren zit, weet ik niet. Het kan van alles zijn. Egels, padden, vogels, muizen. You name it.

Sunday Sports
Vandaag de topper in huize Peter en Marion: Ajax – Vitesse. Om 16:45 uur trappen we af. Dan is er ook nog MotoGP. Vandaag rijden we in San Marino op het circuit Misano. Om 14:00 uur begint de race met Lorenzo op pole. Lorenzo wist deze race al drie keer eerder te winnen en wel in 2011, 2012 en 2013. Ja, mensen, ik ben zo’n gek die dat gewoon opzoekt.

Happy Stuff
Jip ♥ Mattie ♥ Jip ♥ Mattie ♥ Jip ♥ Mattie ♥ Jip ♥ Mattie ♥ Jip ♥ Mattie ♥ Jip ♥ Mattie ♥ Jip ♥ Mattie ♥

On The Spot
Onlangs keek ik voor het eerst een uitzending van Talk Time. Ik keek hiernaar, omdat er een aflevering was met Herman Brusselmans en ik ben nu eenmaal best een beetje fan van hem. Wat ik al zei, ik had nog nooit eerder een aflevering van Talk Time gezien, maar de presentator maakte het feest compleet. Geen idee of het aan deze aflevering lag, maar de goede man (wiens naam ik me even niet kan herinneren) werkte vreselijk op mijn lachspieren. De combinatie van hem én Herman Brusselmans maakte die dag, waarop ik me ronduit klote voelde, toch nog een beetje goed. Wil je de aflevering ook zien (ja ja ja!), klik dan hier.

What’s Going On?

  • Afgelopen week was wederom shit shit shit shit shit shit. Naast de somberheid die maar niet overging, werden ook de lichamelijke klachten erger. Het was echt bagger. Lichtpuntje was natuurlijk Mattie
  • Komende week weer therapie. Dat vind ik fijn. Ook al heb ik er nu absoluut geen zin, ik weet dat ik er weer baat bij ga hebben. Trouwens, wie heeft er überhaupt ooit zin in therapie? Niemand natuurlijk. Verder ga ik maar gewoon nog nergens over nadenken. Hopen dat het allemaal beter gaat dan nu. Ik ga in ieder geval proberen het mediteren weer op te pakken. Als je depressief bent is dat niet te doen. Tenminste, voor mij niet. Ik heb dan absoluut geen rust en stilte in mijn hoofd en dat is wel wat ik nu nodig heb. Terug het contact zoeken met mezelf. Mijn intuïtie. Mijn inner guidance. Mijn gevoel waar ik altijd zo blindelings op kan vertrouwen.

Music Maestro
Ik plaatste het nummer gisteren ook al op mijn andere blog, omdat ik het zo ontzettend mooi vind. Niet alleen de muziek, ook de video vind ik adembenemend mooi. Sia draagt dit nummer op aan de slachtoffers van de schietpartij in nachtclub Pulse in Orlando d.d. 12 juni 2016. Naast danseres Maddie Ziegler zie je 49 dansende kinderen: één voor ieder leven dat verloren is gegaan. “The Greatest.”

Ik wens jullie allemaal weer een hele fijne zondag. Geniet ervan. ♥

16 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s