Loving Lazy Sundays #108

LLSzomer

Het is net 7:00 uur geweest, ik zit buiten in de tuin en het is hier een drukte van belang. Ik hoor geritsel en zie de bladeren bewegen. Wat er onder die bladeren zit, weet ik niet. Het kan van alles zijn. Egels, padden, vogels, muizen. You name it.

Sunday Sports
Vandaag de topper in huize Peter en Marion: Ajax – Vitesse. Om 16:45 uur trappen we af. Dan is er ook nog MotoGP. Vandaag rijden we in San Marino op het circuit Misano. Om 14:00 uur begint de race met Lorenzo op pole. Lorenzo wist deze race al drie keer eerder te winnen en wel in 2011, 2012 en 2013. Ja, mensen, ik ben zo’n gek die dat gewoon opzoekt.

Happy Stuff
Jip ♥ Mattie ♥ Jip ♥ Mattie ♥ Jip ♥ Mattie ♥ Jip ♥ Mattie ♥ Jip ♥ Mattie ♥ Jip ♥ Mattie ♥ Jip ♥ Mattie ♥

On The Spot
Onlangs keek ik voor het eerst een uitzending van Talk Time. Ik keek hiernaar, omdat er een aflevering was met Herman Brusselmans en ik ben nu eenmaal best een beetje fan van hem. Wat ik al zei, ik had nog nooit eerder een aflevering van Talk Time gezien, maar de presentator maakte het feest compleet. Geen idee of het aan deze aflevering lag, maar de goede man (wiens naam ik me even niet kan herinneren) werkte vreselijk op mijn lachspieren. De combinatie van hem én Herman Brusselmans maakte die dag, waarop ik me ronduit klote voelde, toch nog een beetje goed. Wil je de aflevering ook zien (ja ja ja!), klik dan hier.

What’s Going On?

 • Afgelopen week was wederom shit shit shit shit shit shit. Naast de somberheid die maar niet overging, werden ook de lichamelijke klachten erger. Het was echt bagger. Lichtpuntje was natuurlijk Mattie
 • Komende week weer therapie. Dat vind ik fijn. Ook al heb ik er nu absoluut geen zin, ik weet dat ik er weer baat bij ga hebben. Trouwens, wie heeft er überhaupt ooit zin in therapie? Niemand natuurlijk. Verder ga ik maar gewoon nog nergens over nadenken. Hopen dat het allemaal beter gaat dan nu. Ik ga in ieder geval proberen het mediteren weer op te pakken. Als je depressief bent is dat niet te doen. Tenminste, voor mij niet. Ik heb dan absoluut geen rust en stilte in mijn hoofd en dat is wel wat ik nu nodig heb. Terug het contact zoeken met mezelf. Mijn intuïtie. Mijn inner guidance. Mijn gevoel waar ik altijd zo blindelings op kan vertrouwen.

Music Maestro
Ik plaatste het nummer gisteren ook al op mijn andere blog, omdat ik het zo ontzettend mooi vind. Niet alleen de muziek, ook de video vind ik adembenemend mooi. Sia draagt dit nummer op aan de slachtoffers van de schietpartij in nachtclub Pulse in Orlando d.d. 12 juni 2016. Naast danseres Maddie Ziegler zie je 49 dansende kinderen: één voor ieder leven dat verloren is gegaan. “The Greatest.”

Ik wens jullie allemaal weer een hele fijne zondag. Geniet ervan. ♥

16 reacties Voeg uw reactie toe

 1. christine schreef:

  Fijne dag meis!!

 2. Ik ga wel graag naar mijn therapeut, eigenlijk.

  1. Marion schreef:

   Ik op zich ook, maar in therapie zelf heb ik nooit zin. Zo zwaar altijd. Lig de rest van de dag vaak op bed omdat ik het moet verwerken allemaal. Maar mijn therapeute zelf is zo fijn. Beetje lastig uitleggen misschien.

   1. Marion, ik denk dat ik het ergens wel aanvoel. Ik denk dat het voor mijn mama ook zo is. Voor mij is het herkenbaar van sommige keren. Maar dat wil je niet elke keer, en ik denk dat jij dat heel helder hebt benoemd hier. Lastig uitleggen herken ik ook al, want ook ik zit hier te zoeken naar woorden die al die tegengestelde ervaringen en indrukken in één persoon en op één ruimte verenigen. Ik denk dat mijn therapeut me dikwijls geruststelt, en daar heb ik echt enorm veel aan. Soms denk ik wel eens dat ik als cliënt eigenlijk bijna alles zelf wel wist, maar geruststelling en bevestiging nodig heb. Maar dat is geen klein dingetje, maar vraagt enorm veel werk, tijd en vertrouwen. Vreemd hé, hoe dat allemaal werkt?

 3. christine schreef:

  Bijzonder mooi de video!

 4. levelieze schreef:

  Ik klik zelden door op filmpjes in een blog, maar nu wel gedaan. Wow, kippenvel seg!

 5. Een mooie zondag toegewenst !

 6. Jaixy schreef:

  Mooie pure maar ook pittig clip hoor.

  Ik ben blij voor je dat je Mattie hebt. Jip en Mattie geven je toch vreugde. Dat vind ik zo fijn!

  Heel veel succes met de therapie. Dat is fijn dat je er soort van zin in hebt… Maar ook een beetje niet.
  Vanwege je verwerking. Lieverd een fijne zondag. Geniet er van. Ik hoop zo dat jou abcessen verbeteren 😘 ik denk aan je.

 7. Rob Alberts schreef:

  Voor mij is het even een schoonmaak en opruimdag.

  Maar ik wens jou een heel fijne zondag toe.

  Vriendelijke groet,

 8. Anita | Mindjoy schreef:

  Ik zit toevallig net de clip van Sia te bekijken voordat ik het hier voorbij zag komen. Mooi gebaar en dito clip! Hoop dat de therapie je weer verder gaat helpen. Fijne zondag! X

 9. Fijne zondag Marion, ik hoop dat je een betere week krijgt.
  Sterkte met alles!

 10. Katrien schreef:

  Die clip is zo krachtig!
  Fijne zondag nog, Marion, en ik wens je een betere week toe.

 11. Lieneke schreef:

  Ik hoop dat de komende week wat beter wordt voor je! 😘

 12. SanShine schreef:

  Fijne zondag nog, en ik hoop dat het wat beter zal gaan deze week. Succes met de therapie!

 13. Gelukkig is daar mattie ♡

  Ik wens je een betere week toe en hoop dat er weer wat ruimte ontstaat voor mediteren. Zou fijn zijn als je daar weer aan toe bent. Ik gun t je van harte.

  Succes met je therapie!

 14. chucky1012 schreef:

  Ik hoop dat het deze week veel beter met je gaat!

  Succes met alles wat je deze week zult gaan doen en lieve groeten… Xoxo

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s