Loving Lazy Sundays #109

LLSherfst2

De laatste tijd kan ik me iedere keer mijn dromen herinneren als ik wakker word. Eerst die caviadroom en nu stond ik vannacht in de dartfinale tegen Raymond van Barneveld. Ik was kansloos, want waar hij gewoon met zijn dartpijlen mocht gooien, moest ik het doen met stukjes tomaat.

Sunday Sports
Waar ik in eerste instantie blij was met het tijdsverschil tussen NL en Singapore, viel mijn mooie schema volledig in duigen toen ik zag dat de Formule 1 race van vandaag een avondrace is. Dat betekent dat hij gewoon om 14:00 uur Nederlandse tijd van start gaat. Dat komt enorm ruk uit met voetbal. Om 14:30 uur is namelijk de topper PSV – Feyenoord. Nu is die keuze snel gemaakt. Natuurlijk gaan we Max kijken. En als Peter voetbal wil kijken, prima, dan kijk ik boven op mijn tablet. No problemos. Rosberg start vanaf pole en jawel, op de tweede plaats, dus op de eerste startrij, staat Ricciardo, de teamgenoot van Max. Hij wist Hamilton achter zicht te houden. Max staat recht achter Ricciardo op P4.

Happy Stuff
Therapie ♥ Jip ♥ Mattie ♥ Peter ♥ Sperziebonen ♥ Leggings ♥ Een stukje fietsen ♥ Volgende week meer ♥

Eetstoornis-Herstel
Yes, ik ben begonnen met de artikelen over lichaamsacceptatie na een eetstoornis. Ik had nog geen drie zinnen op papier en ik had al in de gaten dat dit veel meer ging worden dan alleen lichaamsacceptatie en eigenwaarde. Ik werd meteen geconfronteerd met de eet- en leefregels die bij de eetstoornis horen. Tijdens therapie kwamen we erachter dat er nog een heleboel eetstoornisgerelateerde regels in mijn hoofd zitten. Dat is niet erg, maar het is wel goed om me er bewust van te zijn. Doordat die regels er nog steeds zitten, ben ik vaak onnodig hard en streng naar mezelf. Ik hou me er namelijk niet meer aan en dus ben ik voor mijn gevoel constant in overtreding. Die overtuigingen die er nog steeds zitten, daar wil ik mee aan de slag. Ik ben heel enthousiast en ik hoop binnenkort het eerste artikel online te kunnen zetten.

What’s Going On?

 • Afgelopen week was net als de vorige twee weken niet best, maar…. Sinds gisteren komt er eindelijk verbetering in. De somberheid neemt af. Ik krijg weer zin om wat te doen, naar buiten te gaan, te mediteren, te schilderen en muziek te luisteren. Sinds eind vorige maand hou ik in een app bij hoe mijn stemming is. Aangezien ik heel erg met de dag leef heb ik altijd het idee dat ik maar een paar dagen somber ben. Meestal is het helaas veel langer. Nu ben ik 3 weken echt somber geweest. Een aantal dagen ben ik bewust niet in de auto gestapt. Ik moet goed beseffen hoe ernstig dat is en daarom noteer ik het. Voor mij begint dit namelijk onderhand redelijk normaal te worden.
 • Volgende week lekker niets op de planning. Mijn ontstekingen laten dat ook niet toe, want hoewel het mentaal beter gaat, gaat het lichamelijk helemaal niet goed. Mijn vingers zijn nog steeds ontstoken, ik heb een HS plek op mijn rechter bil waardoor ik zowel met zitten als liggen pijn ervaar. Ik heb twee nieuwe middelen om uit te proberen. Deze tips heb ik gekregen via de mail van vrouwen die mijn verhaal in Mijn Geheim en de Margriet gelezen hebben. Voor nu hou ik nog even voor me wat die tips zijn, want ik wil er graag blanco ingaan voor het beste resultaat.

Music Maestro
Vanochtend om 8:00 uur begon ik met dit artikel, maar ja, als je onderweg Ellie Goulding tegenkomt….

Fijne zondag allemaal! ♥

8 gedachten over “Loving Lazy Sundays #109

 1. Je blog ziet er weer mooi uit.
  Fijn dat je je iets beter voelt psychisch en ik gun het je zo dat het voorlopig even zo blijft! (of liever nog altijd).
  Ik zie uit naar de artikelen!

  Succes met de nieuwe middelen, ik hoop dat het je kan helpen!

  Lieve groetjes

 2. Wat goed dat je tegenwoordig zo makkelijk met apps allerlei dingen kan bijhouden. Lijkt me dat dat best wel een hoop inzicht geven op langere termijn. Bewust niet in de auto stappen, dat klinkt best heftig! Ach ja dromen hahaha praat me er niet van geniaal vind ik het, een van de leukste dingen van slapen.

 3. Dat moment dat je hier komt, ziet dat de lay-out veranderd is en je je afvraagt of je wel op het juiste adres bent… Ja dus!
  Ik hoorde dat Max weer niet zo’n beste start had? Wat is dat toch met die starts lately? Zó jammer…
  Ik duim voor je dat je iets aan de tips zult hebben!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.