Loving Lazy Sundays #111

LLS

Nog 42 minuten als ik aan dit artikel begin en dan begint Formule 1. Ik heb dus niet al teveel tijd, maar jullie kennen mij; ik typ als een beest. Tijd voor Loving Lazy Sundays!

Sunday Sports
Zoals ik al zei, om 9:00 uur begint Formule 1. We rijden vandaag in Maleisië op het Sepang International Circuit. De startopstelling is niet bijster verrassend. De twee Mercedessen vooraan, daarachter de beide Red Bulls en op de derde startrij staan de twee Ferrari’s. Max start vanaf P3.

Happy Stuff
Be Body Positive ♥ Jip & Mattie ♥ Een weegschaal kopen en vervolgens vergeten dat je hem hebt ♥ Jip ging voor het eerst in bad ♥ Thee drinken op een terras ♥ De eerste Yankee Candle waxtarts zijn binnen ♥ Herfstthee ♥ Naar de kerk gaan ♥ Clogs kopen (neppers natuurlijk) ♥ Een paninimaker kopen voor Peter’s verjaardag ♥ Nog een eigen domein kopen!!!! ♥ Daarover later meer ♥

Be Body Positive
Nou, waarom later? Waarom niet meteen nu? Ik heb een paar artikelen geschreven over bodypositivity en ik merkte dat dat iets is waar mijn hart echt sneller van gaat kloppen. Ik wil me hier hard voor maken. Ik wil mijn eigen angsten overwinnen en mijn verdriet hierover verwerken. Ik merk dat er veel woede zit over hoe er met mij omgegaan is toen ik dik was. Ik wil hier meer mee doen. Na die paar artikelen kreeg ik al best een aantal berichten die niet tof waren. Dat wist ik van tevoren, maar ik had niet verwacht dat het direct na het eerste artikel zou gebeuren. Het is geen populair onderwerp en ik weet van ander bloggers uit de Body Positive Movement dat je redelijk wat shit over je heen krijgt. Vaak anoniem of niet via je blog, maar via de mail. Is dat het allemaal waard? Gisteravond besloot ik dat dat het waard was en kocht ik het domein bebodypositive.nl. Ik ga er een aparte website voor maken. Het is zo’n specifiek onderwerp, dat wil ik niet tussen al mijn dit-en-dat-blogjes hier op Mijn Kladblog plaatsen. Ik ga er een goed opgezette website van maken met serieuze en goed geschreven artikelen. Vaste dagen voor vaste artikelen. Niet dagelijks, maar twee of drie keer in de week een artikel. Ik ga er de tijd voor nemen en verwacht dat de site rond de jaarwisseling klaar is en online komt. Fuck it, ik ga het gewoon doen.

What’s Up?
Afgelopen week was een mentale topweek! Ik voelde me behoorlijk goed voor mijn doen. Er was enkel de ellende met mijn accu die leeg was (wat niet, ik herhaal, NIET kwam doordat ik een lampje had laten branden in mijn auto), maar dankzij mijn zus werd alles binnen een paar uur opgelost. Peter was ook nog jarig. Terwijl mijn schoonouders op bezoek waren, ging ik de stad in. Ik verwende mezelf met een paar Yankee Candles en dronk thee op een terras. Ik kocht als cadeau voor Peter (ugh) een paninimaker. De lieve man had nog nooit van een panini gehoord. Komende week is voor mij redelijk druk. Dinsdag therapie. Donderdag een check up voor mijn bloeddruk. Dat is wel spannend, want in het begin let je enorm op het zoutarme eten en heel langzaam aan word je toch wat soepeler. Ik ben benieuwd of dat te merken is aan mijn bloeddruk. Vrijdag heb ik sinds lange tijd weer een date met mijn lieve vriendin Patricia. Eerst een heerlijke massage en dan even gezellig een kop thee drinken samen. Prachtige afsluiting van de week.

Music Maestro
Dit nummer…. zucht. Zo mooi. Here with me van Susie Suh.

Geen tijd om de spelling te checken! Wel tijd voor Formule 1. Fijne zondag allemaal! ♥

25 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Wendy schreef:

  Klinkt als een goede week met veel positieve puntjes. Heb je ook wat minder pijn nu, hoop het voor je.
  Tof dat je die site gaat beginnen, veel succes.

  1. Marion schreef:

   Ja, de pijn is gelukkig ook minder. Doe nog steeds rustig aan, maar dat moet eigenlijk altijd. Dank je wel, ik hoop dat het wat gaat worden en zo niet, dan heb ik het in ieder geval geprobeerd.

 2. chucky1012 schreef:

  Wauw leuk 😉
  Good luck!

  Xoxo

 3. Lot schreef:

  Tweede geworden die Max lees ik net.

  Een paninimaker ie echt nodig in een huishouden denk ik, ga eens googelen.

  1. Lot schreef:

   Terug van googelen: een veredeld tostiapparaat dus! Iets dergelijks heb ik eens gehad toen werd het grill genoemd om vlees te grillen en ook broodjes konden erin. Later weggedaan omdat hij zo moeilijk schoon te maken was. En hij werd zo heet dat alles veel te snel hard en taai was.
   Nu heb ik een gewoon tostimakertje en daar doe ik ook broodjes in doormidden gesneden en die bevalt uitstekend.

   1. Marion schreef:

    Een extra lang tosti apparaat anders past het paniniiiiibrood er niet in. Deze kan je inderdaad ook gebruiken voor vlees. Vleesvervangers in ons geval. Geen pan of vet meer nodig. ideaal. Groentes zijn ook heerlijk om te grillen en ik heb net mijn eerste tosti op. The Bomb!

    1. IngridMoorenBlogs schreef:

     Een geweldig cadeau voor Peter.Hee…vallen die vegetarische schnitzels altijd zo uit elkaar? Waren trouwens best te nassen…

     1. Marion schreef:

      Vooral de groentenburgers vallen vaak uit elkaar, de rest valt wel mee. Ja, vind ze ook altijd lekker, hooguit een beetje zout, maar ja, je moet niet overal over zeiken. Mag blij zijn dat ze die dingen maken.

  2. Marion schreef:

   Oh shit, ik lees verkeerd om! Had deze nog niet gelezen. Anders had ik niet zo uitgebreid uitgelegd waarom ik hem gekocht heb. Serieus joh? Nee natuurlijk is een paninimaker niet echt nodig, maar je mag jezelf toch af en toe een plezier doen of niet dan?

   1. Lot schreef:

    Hij is toch voor Peter (-:
    of stiekem toch voor jezelf.

    Als ik dat zo lees doe ik mezelf toch tekort.
    Ik moet ook echt op budget letten ivm oud huis en veel geklus en dan koop ik dat soort niet echt nodige apparaten niet.

 4. marielle schreef:

  Wat gaaf!!! Oh…ik heb het over je nieuwe site! Stoer zeg, dat je die stap genomen hebt!

  Fijn te lezen dat het mentaal beter ging deze week!

  Fijne zondag verder met je mannen!

  x

  1. Marion schreef:

   Ben zelf ook heel enthousiast. Ik hoop dat het gaat lukken en zo niet, dan heb ik het in ieder geval geprobeerd.

 5. yvonne schreef:

  Wat goed van je nieuwe site!

  1. Marion schreef:

   Jaaaaa 😊😊😊

 6. Natasja schreef:

  Ik kijk ontzettend uit naar je nieuwe website! Fijn om te lezen dat je zo’n goede week achter de rug hebt, ik wens je voor komende week eenzelfde goede flow xxx

  1. Marion schreef:

   Wat fijn om te horen! Dank je wel, Natasja. X

 7. Saar schreef:

  Fijne zondag, lieve Marion! Ik ben benieuwd wat je van je nieuwe site gaat maken!

 8. Loes schreef:

  Ik lees een aantal blogs geregeld. Sommigen zijn van mensen die het leven niet cadeau kregen, tegenslagen of chronisch ziek en sommigen huppelen door het leven met de ene uitroep na de andere “Whooooo!!! Ik trouw. Hihoe, ik koop een huis, yay we gaan naar Amerika!! Hihoe nu zwanger! ” en iedere dag is een nlij feest op zich. Bloggend en vloggend gierend en op een vanzelfsprekende manier niets dan blij geluk en dat niet eens echt snappen dat het een wonder is dat alleszo mee zit,zoals chronisch zieken of mensen met leed dat juist wel snappen en juist ieder gelukje dankbaar beleven.

  Zelf ben ik ook ziek.

  Ik gun ieder mens een fijn en onbezorgd leven. Ik wou dat het leven zo was, geen pijn, geen leed en pure liefde.
  Maar zo is het niet.
  Er is ongelijkheid in dat sommige mensen vooral drukte als lijdensdruk hebben (omdat zezoveel willen en kunnen doen) en sommigen ziek zijn.
  Ik vind het moeilijk en erg pijnlijk om huppelaars zo te zien huppelen zonder dat ze lijken te beseffen dat simpel weg het leven meehebben niet zo simpel is.

  Ik weet niet of je er iets over kan of wilt zeggen, maar ik vraag het gewoon en wacht af. Hoe is dat voor jou? Of lees je zulke blogs niet? Is het kwelling om ze wel te lezen, denk je? Ik ben er echt erg benieuwd naar.

  1. Marion schreef:

   Soms zijn er perioden dat ik er niet tegen kan en dan lees ik die blogs gewoon niet, maar meestal heb ik er weing moeite mee. Ik denk wel dat er veel bloggers zijn die geen realistisch beeld van hun leven laten zien. Die alleen de mooie en positieve dingen delen en dat is prima. Iedereen krijgt zijn portie in het leven. De één meer of zwaarder dan de ander, maar niemand komt ongeschonden over de streep. Ik ben zelf erg dankbaar dat ik door mijn ziek zijn de kleine en eenvoudige dingen in het leven zo waardeer. Ik zie dat echt als een groot voordeel.

 9. Anita | Mindjoy schreef:

  Wat stoer dat je meteen aan de slag gaat met een nieuwe blog. Als je er zo positief bij voelt moet je er zeker mee doorgaan! Heel benieuwd! Geniet nog van je zondag 🙂

  1. Marion schreef:

   Ja, wil het echt graag gaan doen en ga er gewoon voor. Het voelt goed. X

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.