Dierendag Plogdag

on

IMG_7945960

Goedemorgen, allemaal! Gisteren beloofde ik jullie een artikel over Jip en Mattie. Ik zou gaan shoppen voor Dierendag, maar dat is er uiteindelijk niet van gekomen. Mijn lichaam werkte niet mee en ik kwam niet verder dan de groenteboer. Daarom dacht ik, ik ga vandaag ploggen!

Het is dus Dierendag! Ik wilde Jip en Mattie rustig wakker maken en lekker eten gaan geven. Hing ik boven de kooi, moest ik ineens niezen. En niet zo’n klein beetje ook. Ze vlogen alle kanten op! Ja, de cavia’s ook. Arme beestjes. Straks ga ik lekker shoppen. Ik ga de kamer een make over geven, cavia ontsnappingsproof maken en ik ga de heren eens even flink verwennen. Dan heb ik vanmiddag ook nog therapie. Normaal heb ik altijd therapie in de ochtend, omdat ik me dan lichamelijk het beste voel, maar doorΒ de problemen met de accu vorige week heb ik nu eenmalig in de middag therapie. Niet fijn, maar het is even niet anders.

Ik neem jullie vandaag lekker een dagje mee! Mijn dag eindigt altijd rond een uur of 18:30 uur. Dan ga ik in bed lekker de plog in elkaar zetten en dan hoop ik hem rond 20:00 uur vanavond online te zetten.

Fijne Dierendag allemaal! β™₯

16 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Anuscka schreef:

  Fijne dierendag, Jip, Mattie en Marion!

 2. chucky1012 schreef:

  Knuffels voor jullie huisdieren en een fijne dag Xoxo

 3. Villasappho schreef:

  Gefeliciteerd he. Als ik die foto’s zie denk ik altijd aan de tijd dat ik ze nog had heerlijke huis diertjes.

 4. Jenn schreef:

  Fijne dierendag! Ik ben benieuwd naar je plog!

 5. levelieze schreef:

  Verwen jij de heren niet elke dag? πŸ˜‰

  1. Marion schreef:

   Hihi, maar vandaag nog een beetje meer.

 6. Noirona schreef:

  Leuk! Heel veel plezier vandaag met ploggen. En een fijne dierendag gewenst, voor jou, Jip en Mattie.

 7. Saar schreef:

  Fijne dierendag! Voor jou en voor Jip en Mattie πŸ™‚

 8. IngridMoorenBlogs schreef:

  Een plog…altijd leuk! Therapie is minder leuk.Ik laat ze met dierendag eens lekker een dagje vasten…

  1. Marion schreef:

   πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

 9. Joycerdt schreef:

  Ach gosh.. dat was geen goede morgen voor de beestjes haha. Fijne dierendag! Liefs.x

 10. Sabine schreef:

  Heerlijk, wat een energie! Fijne dierendag en ik kijk uit naar je plog!

 11. BySilke schreef:

  Jeeej hij komt bijna online πŸ˜‰ Fijne dierendag! Je bent echt zo’n goed moedertje voor Jip en Mattie, hihi. Liefs!

 12. Miss Sentinelli schreef:

  Hey Marion,

  Fijne dierendag! Ik ben benieuwd naar jouw plog πŸ™‚ .

  Liefs!

 13. marielle schreef:

  Leuk! Ik kijk uit naar de plog!!
  Hoe was je dag?
  x

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.