Jip, Mattie & Alvin, Plogs & Shoplogs

Dierendag Plogdag


Getagd: , .

IMG_7945960

Goedemorgen, allemaal! Gisteren beloofde ik jullie een artikel over Jip en Mattie. Ik zou gaan shoppen voor Dierendag, maar dat is er uiteindelijk niet van gekomen. Mijn lichaam werkte niet mee en ik kwam niet verder dan de groenteboer. Daarom dacht ik, ik ga vandaag ploggen!

Het is dus Dierendag! Ik wilde Jip en Mattie rustig wakker maken en lekker eten gaan geven. Hing ik boven de kooi, moest ik ineens niezen. En niet zo’n klein beetje ook. Ze vlogen alle kanten op! Ja, de cavia’s ook. Arme beestjes. Straks ga ik lekker shoppen. Ik ga de kamer een make over geven, cavia ontsnappingsproof maken en ik ga de heren eens even flink verwennen. Dan heb ik vanmiddag ook nog therapie. Normaal heb ik altijd therapie in de ochtend, omdat ik me dan lichamelijk het beste voel, maar doorΒ de problemen met de accu vorige week heb ik nu eenmalig in de middag therapie. Niet fijn, maar het is even niet anders.

Ik neem jullie vandaag lekker een dagje mee! Mijn dag eindigt altijd rond een uur of 18:30 uur. Dan ga ik in bed lekker de plog in elkaar zetten en dan hoop ik hem rond 20:00 uur vanavond online te zetten.

Fijne Dierendag allemaal! β™₯

16 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s