Jip, Mattie & Alvin

Jip heeft een knobbeltje


Getagd: , .

jip2

Jip heeft een knobbeltje op zijn rug. Ik haat het woord knobbeltjes. Fuck it. Maar ik maak me geen zorgen hoor. Ik maak me echt geen zorgen. Cystes en vetbultjes komen heel vaak voor bij cavia’s. Heeeeeeel vaak. Dus nee, ik maak me echt absoluut geen zorgen. Repeat. 

Morgenochtend om 9:20 uur kan ik terecht bij de Kortenoord Kliniek hier in Wageningen. Een dierenkliniek met een uitmuntende reputatie. Onlangs is hier vlakbij een nieuwe dierenarts gevestigd. Ik heb erover nagedacht, maar ik ga toch voor het oude vertrouwde, waarvan ik zeker weet dat het goed is. Ze kunnen daar echt alles. Moet een beestje geopereerd worden, dan hoeft hij niet doorverwezen te worden. Doen ze allemaal meteen daar. Ik ben er met mijn logeerhondje Binky ook een paar keer geweest en het was fantastisch om te zien hoe ze daar met dieren omgaan. Binky vond het zelfs leuk om er naartoe te gaan. Die heb ik nog nooit gehoord; een hond die met plezier naar de dierenarts gaat. Maar goed, Binky was ook wel een bijzonder beestje. Jammer genoeg is hij niet meer.

Fuck knobbels. Echt, fuck alle knobbeltjes in de hele wereld. You will burn in hell.

Ja, ik ben nog steeds boos en verdrietig om lieve Jaixy. Gisteren keek ik op mijn telefoon, zag haar foto en daarnaast het laatste berichtje wat ik haar had gestuurd. Het blauwe vinkje. Ik klikte het aan en schrok me rot. Voor het laatst online gisteravond om 21.29 uur. Oh natuurlijk, haar man….

Jip heeft nu een knobbeltje. Gaat hij dood? Vast niet, maar mijn  moederhart schreeuwt het uit op dit moment. En ondertussen speel ik het bandje in mijn hoofd weer af:

Ik maak me geen zorgen hoor. Ik maak me echt geen zorgen. Cystes en vetbultjes komen heel vaak voor bij cavia’s. Heeeeeeel vaak. Dus nee, ik maak me echt absoluut geen zorgen.

En repeat. ♥

21 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s