Kladbloggen

Maak je borst maar nat


cropped-mk2.jpg

De komende twee dagen wil ik eens even goed uittesten of het probleem met de spatiebalk nieuwigheid is of dat ik gewoon moet wennen aan het feit dat het ding wellicht iets gevoeliger reageert dan ik gewend ben. In deze twee zinnen heeft hij al twee keer geweigerd, maar ik wil een iets betrouwbaarder gemiddelde.
Typen dus de komende dagen. Of mijn leven er vanaf hangt. Was het maar 1 november. Dan kon ik met mijn boek beginnen. Maar ik wil me graag aan de officiële regels van NaNoWriMo houden en dat is dat je niet begint met schrijven voor 1 november a.s. Dat doen we dus ook niet. Ik ga gewoon immens veel bloggen dit weekend. Wees niet bezorgd. Ik heb meerdere blogs. Ik zal jullie niet daadwerkelijk de hele dag lastigvallen.

Ik heb ondertussen drie blogs en nog een domein wat wacht om ooit gebruikt te gaan worden. Eén blog is volledig anoniem. Dat is leuk. Niemand weet dat ik het ben, niemand van mijn volgers hier volgt mij daar overigens, en je merkt dat je dan toch nog vrijer gaat schrijven. Toen ik begon met Mijn Kladblog, begon ik ook anoniem en voelde dat zeer onbevredigend. Nu ik al een paar jaar blog en iedereen weet wie ik ben, is het juist heel erg prettig om ergens volledig in de anonimiteit te schrijven.

Over twee uurtjes is het bezoek aan de dierenarts al achter de rug. Bij de dierenwinkel wilde ik een reismandje kopen voor Jip. Ja sorry, hij gaat niet in een kartonnen doos. Dat is allemaal veel te stressvol. Dat reismandje was best duur en laatst had ik een kattenreismand gezien bij de Action die veel goedkoper was. Uiteindelijk heb ik die gehaald. Moest je zelf in elkaar zetten. Ik had werkelijk waar 20 attributen over. Plugjes, haakjes, dingetjes. Misschien was een kartonnen doos toch beter geweest.

Hoe gaat het met de spatiebalk? Het lijkt erop dat hoe sneller ik typ, hoe vaker hij weigert. Misschien is mijn typtempo te hoog en heeft hij moeite om mijn vingers bij te houden. Soms, zoals nu, komt er ineens een reclame slogan in je op;

Rennie; als uw maag moeite heeft uw tempo bij te houden.

Ooooooh wacht, ik heb echt iets onwaarschijnlijks meegemaakt eergisteren. Twee jaar geleden was ik aan het wandelen in het bos. Ik zat toen midden in mijn depressie en probeerde zoveel mogelijk rust te vinden. Ik kwam bij een mooie, grote boom en heb daar een poosje gezeten. Ik kwam tot rust en het voelde als een hele fijne plek waar ik absoluut nog vaker naartoe wilde gaan. Ik kon die plek later echter niet meer terugvinden. Ik heb nog een paar keer gezocht, maar zonder resultaat. Eergisteren liep ik sinds lange tijd weer in dat gedeelte van het bos en ik dacht bij mezelf: Hoe fijn zou het zijn om die boom weer te vinden! Op het moment dat ik het dacht vloog er een vogeltje over het pad. Nu vliegen er wel vaker vogeltjes rond in een bos, maar op de één of andere manier viel het meteen op. Ik dacht; doe eens gek, volg dat vogeltje. Toen ik het vogeltje kwijt was, sprong er een eekhoorntje vlak voor me op het pad. Ik volgde het eekhoorntje tot ook die verdween. Net toen ik dacht “En nu?” sprong er weer een eekhoorn tevoorschijn. Ik dacht dat ik gek werd. Echt, als dit eekhoorntje me richting die boom zou loodsen, dan … dan … Nee, dat kan gewoon niet. Het kon wel. Twee paden verder en daar was de boom. Ik verklaar mezelf nu nog voor gek. Het voelde echt heel bizar. Uiteindelijk begon het keihard te regenen, precies toen ik bij de boom aankwam. Gelukkig bleef ik droog onder de enorme takken en bladeren. Het was een machtig mooie ervaring.

Ik ga de caviakamer kuisen. Dan nog een kop koffie zetten, een paar blogjes lezen en misschien nog even wat schrijven. We gaan het zien. Ik wens jullie een heel goed weekend. ♥

18 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s