If you’ve ever been told you’re too sensitive…

About the Author

Posted by

Categorieën:

Psychische Shit

31 Reacties

Allemaal herkenbaar! Ik heb er lang mee geworsteld, ook omdat ik niet besefte dat ik hooggevoelig ben, maar nu zie ik de kracht ervan in en verdoezel ik het niet meer. Het is zo verrijkend.

Ik zeg het vaak tegen mezelf.. omdat ik zit te huilen om iets onbelangrijks. Of kippenvel krijg bij het lezen van een artikel. Natte ogen die opzetten bij het kijken van een film. En weet je, dat is oké. It’s okay to cry.

Add a Response

Your name, email address, and comment are required. We will not publish your email.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

The following HTML tags can be used in the comment field: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggers liken dit: