Kladbloggen

Jip, Asus en Lizzie


Getagd: , .

IMG_8047

Vanochtend kwam mijn zus langs om even naar Jip te kijken. Het knobbeltje lijkt niet, of in ieder geval niet veel, groter te zijn geworden. Hij is wel wat afgevallen, waarschijnlijk door de extra beweging die hij nu krijgt, en daardoor is het knobbeltje beter voelbaar. De operatie is van de baan.

Direct nadat ik de dierenarts had gebeld om de operatie af te zeggen, voelde ik me vreselijk opgelucht. Het voelde gewoon niet goed. Mocht hij er later toch last van gaan krijgen, dan kan ik het alsnog weg laten halen. Mocht het toch iets ernstigs zijn en we zijn straks te laat, ook dan heb ik daar vrede mee. Ik heb nu naar mijn gevoel én het advies van anderen geluisterd. Meer kan ik niet doen.

Verder ben ik de hele dag druk geweest met niks. Ik heb echt werkelijk geen idee wat ik gedaan heb, maar het voelt als heel erg veel. Oh wacht, ik heb kleding naar de kledingbank gebracht. Daarna ben ik naar de Gamma gereden voor een kabel. Wat heb ik verder toch gedaan? Nee, helemaal niets. Oh ja, even naar de winkel geweest om alvast de boodschappen voor morgen in huis te halen. Morgen moet ik ongesteld worden (I know, too much info) en de vorige keer was dat geen feest met al die buikpijn, hoofdpijn en ondergrondse ontstekingen. Ik bereid me dus maar voor op het ergste. Kan het alleen maar meevallen.

Ik had Asus, de producent van mijn laptop, nog een mail gestuurd. Over het verhaal van de Media Markt, over de spatiebalk waarvan het normaal zou zijn dat hij het maar aan één kant doet. Geven ze de Media Markt gelijk. Nou, dat belooft wat bij de volgende reparatie. Toch ga ik het doen, want ik erger me kapot.

Het is vandaag woensdag. Ik had eigenlijk willen gaan zwemmen deze week, maar het gaat er weer niet van komen. Misschien dat het volgende week gaat lukken. Ik ga trouwens van maandag tot en met vrijdag ploggen. Ik heb er wel weer een keer zin in. Dan komen er in de ochtend geen artikelen online, maar in de avond een plog. Dat komt ook wel goed uit, want de ochtenden wil ik gebruiken voor NaNoWriMo. Schrijven gaat het beste met een leeg hoofd en dat heb ik alleen ’s ochtends direct na het wakker worden.

Gisteravond heb ik de film: “A Brave Heart: The Lizzie Velasquez Story” gekeken. Er is nog geen goede (legale) versie online te vinden, maar ik kon gewoon niet wachten. Ik moest en zou deze film zien. Ik vond er één met Spaanse ondertiteling die goed te doen was. Na vijf minuten zag ik de ondertiteling al niet meer. Het enige wat ik zag was de kracht, de moed en het doorzettingsvermogen van mijn allergrootste inspiratiebron op dit moment. Hier volgt de trailer.

Fijne avond allemaal. ♥

14 Comments

 • Hey Marion
  Leuk dat er nog een blog online gekomen is vandaag :-).

  fijn dat je de knoop nu echt hebt doorgehakt mbt Jip.

  Balen zeg van Asus.

  Bedankt voor het delen van deze trailer. Ik wist niet dat er een film van zou komen!

  Superleuk dat je gaat ploggen!

  Fijne avond nog en sterkte morgen als het “feestje” weer gaat beginnen

  x

 • Hey Marion,

  Goed dat je een besluit hebt genomen over Jip. Ugh menstruatieklachten zijn zo vervelend he 😦 . Heel irritant! Hopelijk valt het dit keer mee! En bah balen van je laptop. Ik ben echt benieuwd naar jouw NaNoWriMo verhaal 🙂 . Spannend en echt leuk! En ik ben benieuwd naar jouw Plogs 🙂 , leuk!
  Succes en veel plezier!

  Liefs!

 • Wat vervelend van Asus, met hun apparatuur heb ik alleen maar goede ervaringen, hun helpdesk heb ik één keer moeten bellen en dat beviel me minder goed.
  Ik ben erg benieuwd naar je plogs, leuk!

 • To much information! Goed dat je de knoop hebt doorgehakt coor wat betreft de operatie van Jip, dan kan je het een plekje geven. Voor mij geen Asus als mijn oude laptop het ooit eens begeeft, wat een toestand zeg.

 • Ik lees je stuk en het eerste wat ik ga proberen (ja echt) is kijken naar mijn asus spatiebalk.. En raad eens.. HIJ DOET HET OP ALLE FRONTEN.. (Oké, sorry voor de hoofdletters.) Maar… Je snap me. Overigens heb ik al twee keer eerder een ASUS laptop gehad en twee keer eerder het geld retour gehad, omdat deze dus niet naar behoren werkte. Waarom dan toch wéér een ASUS? Omdat ik dan wél weet dat er ‘goede’ garantie voorwaarden zijn. Maar of je er blij van wordt? Nee, niet bepaald..
  Wat fijn dat je een beslissing hebt gemaakt met Jip, als dit voor jou goed voelt, moet je dit ook doen. Ik zou het bij Kiko of Draki ook heel vaak overwegen (de papegaaien). Ook in verband met de narcose.
  En de menstruatieklachten, zeer herkenbaar. PMS is mij niet onbekend..
  Lieve Marion (en Jip én Mattie!) dikke knuffel ❤

 • Jij zal de juiste beslissing hebben gemaakt wat betreft Jip.
  Wat een toestand van de laptop.
  Jeetje zo erg vervelend voor je al die pijn die jij maandelijks hebt tijdens de periode.

  Xoxo

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s