Kladbloggen

Ongestelde Laptop


Getagd: , , .

laptop-698609_1280

Vanochtend ging ik weer eens naar de Media Markt. Die leenlaptop kan mij gestolen worden, dat duurt te lang. Ik los het wel anders op. Ik weer naar de servicebalie. “Hij doet het gewoon hoor, de spatiebalk.” Nee. Neeee! Hij doet het soms. Doe nog maar een keer. “Oh ja, nu doet hij het niet.” For the love of God…. 

“Hé, ze hebben de vorige keer het toetsenbord al vervangen.” Ja, daarom is het ook zo gek dat hij het nog steeds niet doet. Wil ik zeggen. Maar ik zeg niks. Mijn vermogen om vriendelijk te blijven is al een stuk minder aanwezig dan de vorige keer, dus het plan is om het kort te houden. Er worden weer foto’s gemaakt van mijn laptop. Niet met het idee dat als zij iets stuk maken ik dat dan kan bewijzen. Daar trap ik niet in. Dat is puur dat ik niet kan zeggen dat zij iets stuk gemaakt hebben wat al stuk was. De foto’s gaan in mijn tas, afhaalbewijs erbij en voor de lol roep ik nog: ”Kan maximaal vier weken duren, hè?” Dat klopt.

Wat mij het meeste stoort, is dat men er maar meteen vanuit gaat dat je klacht niet klopt. Ze rammen een paar keer op die spatiebalk en roepen: “Hij doet het gewoon hoor.” Zowel de eerste als de tweede keer. Luisteren. Ik zeg ook niet dat hij het niet doet. Ik zeg dat hij hapert. Soms denk ik wel eens dat een medewerker gekort wordt op zijn of haar salaris iedere keer als ze iets ter reparatie aannemen.

Goed, mijn irritatiegrens is behoorlijk laag vandaag. Ik ben dan ook ongesteld. Daarom heb ik de laptop ook vandaag teruggebracht. Pissig ben ik toch al en als ik mazzel heb, doen ze er precies vier weken over en ben ik ook ongesteld als ik de laptop weer ga ophalen. Nou, ik kan je vertellen, de Media Markt kan er maar beter voor zorgen dat mijn spatiebalk het weer fatsoenlijk doet óf een andere goede oplossing voor mij hebben, anders gaat er iemand niet zo’n hele fijne dag hebben tegen die tijd.

Die toon zijn jullie niet gewend van mij, hè? Nee, ik ook niet. Heb ik alleen als ik ongesteld ben. ♥

24 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s