Sggggkrrwwiek

header1800

Wat is het een genot om te typen zonder iedere keer backspace enter backspace enter enter enter nog een keer enter te moeten intoetsen. Zalig! Jammer dat deze laptop om de vijf minuten spontaan uitvalt. Gelukkig krijg ik vandaag een laptop te leen van een kennis. Goddank. Zeker met het oog op NaNoWriMo.

Morgen is het de start van het nieuwe jaar. 13 Manen. De Grote Cyclus. Een jaar leven volgens het ritme van de natuur. Ik ben benieuwd wat het me gaat brengen. De laatste weken, maanden misschien wel, heb ik compleet stilgestaan wat betreft spirituele diepgang. Ik hoop dat ik morgen de draad weer op kan pakken.

Morgen is het ook zondag. Loving Lazy Sundays. Daar ga ik weer. Ik ga er nu echt meer stoppen. Het is gebaseerd op de zondagen die ik zo fijn vond toen ik nog werkte. Ik werk niet meer. Alle dagen zijn tegenwoordig Loving and Lazy. Het is leuk geweest. Zondag is weer gewoon zondag.

Dan dinsdag de start van NaNoWriMo. Ik ga een boek sschrijven. Echt? Wie had dat gedacht. Geestig. Ja, geestig. Een serieuze kandidaat voor de titel. Thanks, Tessa!

Mijn sloffen plakken. Aan de vloer. Ik heb ze al schoongemaakt. Twee keer zelfs en ze blijven plakken. Sggggkrrwwiek. Sggggkrrwwiek. Sggggkrrwwiek. Sggggkrrwwiek. Is de vloer dan niet vies? Nee, want ze sggggkrrwwieken overal. Ook op de tegels in de gang. Mijn sloffen hebben gewoon een zeer merkwaardige metamorfose ondergaan vannacht. Of Peter heeft ze een bierbadje gegeven….

Titels. Lezers moet je pakken met titels. Nou, deze is pakkend of niet?

Maandag ga ik weer ploggen! Ik heb er zin in! Ik ga voor vijf dagen. Maandag tot en met vrijdag. Voorheen deed ik nog wel eens een volle week, maar dat vind ik echt veel en veels te lang. Vijf dagen is zat. Een klein voorproefje van wat ik allemaal ga doen volgende week. Dat allemaal behoort eigenlijk tussen aanhalingstekens, maar dat vind ik stom staan. Maandag is grote schoonmaakdag in de caviakamer, ik moet de huisarts bellen voor een herhaalrecept (niet vergeten, niet vergeten!) en waarschijnlijk een paar boodschappen doen. Dinsdag naar de apotheek én dan begint NaNoWriMo. Woensdag heb ik therapie. Donderdag naar de huisarts. Hopelijk ergens die week een keertje lekker zwemmen. Het langzame internetverhaal moet ook nog opgelost worden en natuurlijk hoop ik nog een keer te kunnen wandelen. Het bos zal alleen maar mooier en mooier worden op dit moment. We zullen het zien volgende week.

Voor de Instagrammers onder ons: Ik ben voor de maand december een photochallenge aan het maken. Veel feestdagen natuurlijk die maand, dus ik hoop dat er veel mensen meedoen. Gaan we het jaar leuk en gezellig afsluiten op Instagram. Ik weet alleen nog niet hoe ik die 31 dagen fatsoenlijk op één vierkantje ga krijgen. Misschien doe ik hem in drie delen. Dan kan je ook bijvoorbeeld alleen de laatste tien dagen meedoen. Hé, dat is misschien wel een goed idee!

Ik verwacht dat het op mijn blog de komende periode heel veel van dit soort gekladblog gaat worden. Gestructureerde, zinnige verhaallijnen ga ik gebruiken voor mijn boek. Het restafval wat achterblijft, zal in willekeurige volgorde hier op mijn blog verschijnen. Ik hoop dat jullie er raad mee weten.

Ik wens U allen een fantastisch mooi weekend toe! ♥

17 reacties Voeg uw reactie toe

 1. chucky1012 schreef:

  Zo lief dat je nu een laptop geleend hebt.
  Dat is een goed idee voor de photo challange in de laatste maand van het jaar.
  Mooie song.
  Ik kijk uit naar je plogs.

  Fijne en mooie dag Xoxo

  1. Marion schreef:

   Leuk dat je uitkijkt naar mijn plogs! X

 2. Oh wat hou ik van restafval! Leuk die titel! 😀

  1. Marion schreef:

   Ja, hij staat bovenaan op dit moment!

 3. Nouja zeg, moeten wij het gewoon doen met jouw restafval!
  Gelukkig vind ik dat heerlijk om te lezen, dus kom maar op!

 4. levelieze schreef:

  We zullen met veel plezier je restafval komen lezen 🙂

 5. Yvonne schreef:

  Ben je al achter dat de naam van de peeling? Heeft die vrouw je al gemaild? Ik was deze week ook een mailtje kwijt. Zo stom. Bleek echt onvindbaar.

  1. Marion schreef:

   Nee, helaas niet. Vrees dat het een verloren zaak is.

 6. Evelyne schreef:

  Lief van die persoon dat je een laptop te leen krijgt. Toch wel niet ok dat die Media Markt er mee rammelt, hé. Is ook geen goeie reclame voor hun service.

 7. mariellemarielle schreef:

  Die titel!! hahah geweldig ik was zo benieuwd waar het heen zou gaan!

  Volle week voor de boeg dus! Ik kijk uit naar je plog en ik ga de LLS wel missen!

  Fijne avond nog!

 8. Die Lazy Sundays vond ik anders telkens mooi.
  Denk ik verkeerd als ik stel dat je waarschijnlijk al enkele hoofdstukken van je boek af hebt?

  1. Marion schreef:

   Nee, ik mag pas dinsdag beginnen. Ik heb dan ook nog geen letter op papier. Ik ben wel heel erg benieuwd of het wel gaat lukken. Ik zie het zo voor dat ik dinsdag ga zitten en dat alles wat in mijn hoofd zat in ene weg is … 🤔

 9. Sabine schreef:

  Leuk ploggen! En fijn dat je een leenlaptop hebt. Scheelt tenminste weer even een beetje irritatie 🙂 Fijne zondag alvast, ik ga nu slapen 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.