Persoonlijk

Trump biedt hoop voor de toekomst


Getagd: , .

trump-1266569_1280

En weer had Peter gelijk. Die gast heeft altijd gelijk. “Let maar op, die Trump gaat winnen.” Al weken roept hij het. Zelfs gisteren nog. Ik verklaarde hem voor gek. Het is onmogelijk. Het kan niet. De wereld is raar, maar zo raar nou ook weer niet. Toch? 

Ik was er heilig van overtuigd dat Hillary Clinton de nieuwe president van de Verenigde Staten zou worden. Echt. Als iemand mij gisteren had gevraagd om mijn hele hebben en houwen daarop in te zetten, dan had ik dat zonder een moment van twijfel gedaan. Maar het werd Trump. Donald Trump. Trump is de nieuwe president van de Verenigde Staten. Even een paar briljante uitspraken van deze nieuwe president.

België is een prachtige stad.

Ik zal een hoge muur bouwen, en geloof me als ik zeg dat ik als de beste muren kan bouwen, en die muur zal heel goedkoop zijn. Ik zal een hoge muur bouwen aan onze zuidelijke grens en ik zal Mexico er voor laten betalen. Let op mijn woorden.

Het sneeuwt en vriest in New York, dus opwarming van de aarde is welkom.

Een extreem betrouwbare bron heeft mijn kantoor gebeld en verklaard dat het geboortecertificaat van Barack Obama vervalst is.

Een certificaat waarop staat dat je geboren bent is absoluut niet hetzelfde als een geboortecertificaat.

Ik sta ’s ochtends op, neem een douche en was mijn haar. Daarna lees ik de krant en bekijk het journaal. Ondertussen droogt mijn haar, wat ongeveer een uur duurt. Ik gebruik geen föhn. Zodra het droog is kam ik het. Als het eenmaal goed zit, ook al vindt de rest het niet mooi, dan doe ik er haarspray overheen en zit het de rest van de dag goed.

Het feit dat deze man nu president is van de Verenigde Staten geeft mij hoop. Het inspireert en motiveert me. Het bevestigt voor mij dat alles, maar dan ook echt alles in het leven mogelijk is. Er zijn geen grenzen meer. Niets is onmogelijk. Alles kan. Alles is haalbaar. Echt alles! Bedankt, idioot. ♥

26 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s