Trump biedt hoop voor de toekomst

trump-1266569_1280

En weer had Peter gelijk. Die gast heeft altijd gelijk. “Let maar op, die Trump gaat winnen.” Al weken roept hij het. Zelfs gisteren nog. Ik verklaarde hem voor gek. Het is onmogelijk. Het kan niet. De wereld is raar, maar zo raar nou ook weer niet. Toch? 

Ik was er heilig van overtuigd dat Hillary Clinton de nieuwe president van de Verenigde Staten zou worden. Echt. Als iemand mij gisteren had gevraagd om mijn hele hebben en houwen daarop in te zetten, dan had ik dat zonder een moment van twijfel gedaan. Maar het werd Trump. Donald Trump. Trump is de nieuwe president van de Verenigde Staten. Even een paar briljante uitspraken van deze nieuwe president.

België is een prachtige stad.

Ik zal een hoge muur bouwen, en geloof me als ik zeg dat ik als de beste muren kan bouwen, en die muur zal heel goedkoop zijn. Ik zal een hoge muur bouwen aan onze zuidelijke grens en ik zal Mexico er voor laten betalen. Let op mijn woorden.

Het sneeuwt en vriest in New York, dus opwarming van de aarde is welkom.

Een extreem betrouwbare bron heeft mijn kantoor gebeld en verklaard dat het geboortecertificaat van Barack Obama vervalst is.

Een certificaat waarop staat dat je geboren bent is absoluut niet hetzelfde als een geboortecertificaat.

Ik sta ’s ochtends op, neem een douche en was mijn haar. Daarna lees ik de krant en bekijk het journaal. Ondertussen droogt mijn haar, wat ongeveer een uur duurt. Ik gebruik geen föhn. Zodra het droog is kam ik het. Als het eenmaal goed zit, ook al vindt de rest het niet mooi, dan doe ik er haarspray overheen en zit het de rest van de dag goed.

Het feit dat deze man nu president is van de Verenigde Staten geeft mij hoop. Het inspireert en motiveert me. Het bevestigt voor mij dat alles, maar dan ook echt alles in het leven mogelijk is. Er zijn geen grenzen meer. Niets is onmogelijk. Alles kan. Alles is haalbaar. Echt alles! Bedankt, idioot. ♥

26 thoughts on “Trump biedt hoop voor de toekomst

 1. Toen Trump zich vorig jaar verkiesbaar stelde zei ik tegen mijn vriend: let maar op, die man gaat ver komen en misschien nog wel winnen. En mijn vriend verklaarde mij toen voor gek haha. Dus inderdaad: alles is mogelijk 😉

 2. Waar gaat het heen met de wereld? Deze (retorische) vraag stel ik letterlijk en figuurlijk, vanwege het feit dat Trump gekozen is als president en omdat het maar afwachten is welke gekke dingen hij gaat doen tijdens zijn presidentschap. Nieuws volgen zal de eerste tijd er in ieder geval niet saaier op worden.

 3. Wat een leuk geschreven stuk. Zo kun je het ook bekijken, want inderdaad alles is mogelijk.
  Zelfs een oranje spray-tan baviaan kan president van Amerika worden! Dan kunnen wij met z’n allen de wereld toch ook wel een beetje beter maken? Yes we can!

      1. Al goed dat je voor de waterfiets kiest, het vliegtuig is immers vervuilend en elke gram CO2 van de “beschaafde” wereld telt dubbel nu Trump aan de macht is.

 4. Echt ik dacht hetzelfde als jij. Toen ik gister naar bed ging stond Trump al voor maar nog steeds dacht ik dat Clinton nog wel in zou lopen. Was dat even een bummer toen ik wakker werd. Ik kan maar moeilijk begrijpen waarom die mensen op hem hebben gestemd… en ja alles is mogelijk. Dus ook dat dit echt wat wordt 🙂

 5. Ik schrok al bij het lezen van deze titel, omdat ik dacht dat jij zo links bent. Wel heel mooi dat je uit zo’n vreselijke gebeurtenis toch nog iets moois weet te halen.

 6. Ze weten niet wat ze gedaan hebben daar. Nu ja, welke Amerikaan ligt er wakker van het effect van hun keuze op Europese handel bijvoorbeeld. Zij denken aan zichzelf (wat heel begrijpelijk is) en willen verandering. Ik troost me met de gedachte dat veel mensen niet per sé voor hem hebben gestemd, maar wel voor verandering en dan geen andere keuze zagen. En Hillary heeft eigenlijk het meeste stemmen gehaald bij het volk, het is door het rare kiessysteem dat ze daardoor toch geen president is.

 7. In een land waar alles wat op internet staat waar is… Kan een man als Trump president worden…

  Ondertussen begin ik het idee dat Nederland niet dom genoeg is om massaal op Wilders te stemmen ook los te laten..

  Zucht..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s