Ontneuzelen

img_9253

Nadat ik vanochtend een vuilniszak weggebracht had naar het afvalstation, het lijkt wel het begin van een bloedstollende thriller, besloot ik richting de Rijn te rijden en eens een stevige wandeling te gaan maken. Even lekker uitwaaien. Even weg van al het geneuzel om me heen.

img_9262

Nou ja, om me heen? In mijn hoofd natuurlijk. Er is helemaal niemand om me heen. Behalve Peter, maar die neuzelt niet. De natuur neuzelt ook niet. Wat is neuzelen eigenlijk?

img_9263

Betekenis ‘ neuzelen ‘

Je hebt gezocht op het woord: neuzelen.

neu·ze·len (neuzelde, heeft geneuzeldzeuren, zaniken

img_9266

Hahaha, dit wist ik niet. Als je op Wikipedia een woord opzoekt, dan kun je ook de uitspraak beluisteren. Check this out!

img_9269-2

Wacht, ik ga even een lang woord opzoeken.

Tering, nog interessant ook. Gewoon geïntroduceerd door mijn grote vriend Herman Brusselmans. Cool.

img_9275

Ik kwam ook nog een paardje tegen. Nou ja, ik zag een paardje staan. Tegenkomen is een groot woord.

img_9280

En hier stond mijn auto geparkeerd. Ik zat er net in en toen begon het te hozen. Lucky me.

Fijne zondag! ♥

23 thoughts on “Ontneuzelen

  1. Met dit weer vliegt het geneuzel heel snel je hoofd uit. Wat zeg ik, zelfs het snot waaide uit mijn neus (sorry voor de tmi, hahaha!). Hier gelukkig tot nu toe droog, dus wij zijn al lekker uitgewaaid. Waar jij gewandeld hebt, ziet er ontzettend mooi uit. Mag ik vragen waar dat is? Gezien het paardje mogen er vast geen honden komen denk ik?

  2. Ik zal mij vandaag niet wagen aan een wandeling.. Ik wil het risico niet lopen om zomaar de lucht in te vliegen en ergens neer te dalen waar ik liever niet op beland. Ik blijf rustig binnen met mijn laptop op mijn benen op de bank met de radio aan 🙂 Fijne zondag!

  3. Als het kouder en donker is buiten klagen mensen heel snel. En soms gaat het nergens over. Ik probeer mezelf ervoor te behoeden. En heel soms lukt dat niet. Op dat soort momenten is het heel goed om uit te waaien. De foto’s zien er al rust gevend uit. Geen geneuzel 😉

  4. Haha, neuzelen vind ik eigenlijk wel een leuk woord, veel leuker dan wat de betekenis ervan is! Hoe grappig dat je die audio hier kon importeren, en dat lange woord, hahaha. Mooie foto’s Marion! Ik hou van zulke, meer duistere foto’s dan alle veel te lichte foto’s overal 😉 Liefs!

  5. Ken je dat…? Dat je iets normaals doet op een dag (een ziekenhuisafspraak) en dat het relaxt en goed gaat , ondanks je sociale angst, dat het eigenlijk lijkt of je sterk en normaal bent, maar dan kom je bruisend van energie thuis en komt de klap…. zware zwarte wolk, omdat je weet, voelt en beseft dat dit normaal zijn inhoudt maar dat het voor jou overleven was.
    Zooooo naar, zooo … alleen… zo confronterend…

    Zo ging het mij vandaag…

  6. Ik had te snel op ‘Reactie plaatsen’ gedrukt, want ik was vergeten te vertellen wat voor heerlijke blog header je hebt van een kat. Hij/zij ziet er heerlijk knuffelbaar uit!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s