Kladbloggen

Druk, druk, druk


Getagd: .

cropped-header15001.jpg

Het is ontzettend lang geleden, maar ik heb het druk. Niet zoals vroeger met allerlei verplichtingen, maar gewoon druk met de dingen die ik graag doe. Ik moet zelfs een beetje oppassen dat ik niet over mijn grenzen heen ga. Yep, ik heb het weer eens druk en dat bevalt me best.

Waar ik op dit moment vooral druk mee ben is het 13 Manen project, het eetstoornisforum en natuurlijk Jip en Mattie. De heren moeten drie keer per dag eten. De kamer moet iedere dag schoongemaakt worden. Verder doe ik hier in huis de boodschappen en dat probeer ik op dit moment te combineren met een wandeling of een uitje naar stad. Ik zorg er in ieder geval voor dat ik dagelijks een moment buiten ben. Waar ik op dit moment het meest mee bezig ben is het eetstoornisforum. Het is druk, er zijn veel aanmeldingen en veel mensen die vragen hebben of reageren op de eerste reacties. Om te zorgen dat ze zich snel een beetje thuis voelen is het vooral in de aanmeldfase belangrijk om vrij snel te reageren. Ik kijk dus om de twee ร  drie uur even op het forum. Het is ontzettend fijn om te doen en ik merk gelukkig dat ik er meer energie uithaal dan dat ik er in stop. De balans is goed.

Het gaat wel een beetje ten koste van mijn blog. Voor het eerst in drie jaar sla ik regelmatig een dagje over en ik vermoed dat dat de komende tijd alleen maar vaker zal gebeuren. Is niet erg. Ik hoef niet te leven van mijn blog en jullie gelukkig ook niet.

Even iets heel anders. Toen ik Jip overnam van mijn zus, kreeg ik er een paar voorraadbakken bij. In de ene zit het hooi, in de andere het zaagsel en in de kleinste zit het voer. Ik deed het voer met zak en al in de bak en iedere dag schudde ik vanuit de zak het voer in de bakjes. Vanochtend bedacht ik me ineens dat het veel handiger is om die zak voer leeg te schudden in de bak en dan met een bekertje het voer in de bakjes te scheppen. Je raadt nooit, nee echt nooit wat ik toen gedaan heb! Weet je wat ik deed? Ik ging naar de Action om zo’n bak te kopen!!! Waarom? Waaaaaarom??? Wat is er met mij aan de hand? Ik kom thuis, pak de zak met voer uit de bak en wil de zak leeggooien in de nieuwe bak. Pas toen drong het tot me door dat ik het voer ook gewoon in de bak kon doen waar het al de hele godganse tijd in zat! Nou goed, ik ga dus straks weer even naar de Action om die compleet overbodige bak terug te brengen.

Gek hรจ, dat ik het zo druk heb de laatste tijd …. โ™ฅ

12 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s