Druk, druk, druk

cropped-header15001.jpg

Het is ontzettend lang geleden, maar ik heb het druk. Niet zoals vroeger met allerlei verplichtingen, maar gewoon druk met de dingen die ik graag doe. Ik moet zelfs een beetje oppassen dat ik niet over mijn grenzen heen ga. Yep, ik heb het weer eens druk en dat bevalt me best.

Waar ik op dit moment vooral druk mee ben is het 13 Manen project, het eetstoornisforum en natuurlijk Jip en Mattie. De heren moeten drie keer per dag eten. De kamer moet iedere dag schoongemaakt worden. Verder doe ik hier in huis de boodschappen en dat probeer ik op dit moment te combineren met een wandeling of een uitje naar stad. Ik zorg er in ieder geval voor dat ik dagelijks een moment buiten ben. Waar ik op dit moment het meest mee bezig ben is het eetstoornisforum. Het is druk, er zijn veel aanmeldingen en veel mensen die vragen hebben of reageren op de eerste reacties. Om te zorgen dat ze zich snel een beetje thuis voelen is het vooral in de aanmeldfase belangrijk om vrij snel te reageren. Ik kijk dus om de twee ร  drie uur even op het forum. Het is ontzettend fijn om te doen en ik merk gelukkig dat ik er meer energie uithaal dan dat ik er in stop. De balans is goed.

Het gaat wel een beetje ten koste van mijn blog. Voor het eerst in drie jaar sla ik regelmatig een dagje over en ik vermoed dat dat de komende tijd alleen maar vaker zal gebeuren. Is niet erg. Ik hoef niet te leven van mijn blog en jullie gelukkig ook niet.

Even iets heel anders. Toen ik Jip overnam van mijn zus, kreeg ik er een paar voorraadbakken bij. In de ene zit het hooi, in de andere het zaagsel en in de kleinste zit het voer. Ik deed het voer met zak en al in de bak en iedere dag schudde ik vanuit de zak het voer in de bakjes. Vanochtend bedacht ik me ineens dat het veel handiger is om die zak voer leeg te schudden in de bak en dan met een bekertje het voer in de bakjes te scheppen. Je raadt nooit, nee echt nooit wat ik toen gedaan heb! Weet je wat ik deed? Ik ging naar de Action om zo’n bak te kopen!!! Waarom? Waaaaaarom??? Wat is er met mij aan de hand? Ik kom thuis, pak de zak met voer uit de bak en wil de zak leeggooien in de nieuwe bak. Pas toen drong het tot me door dat ik het voer ook gewoon in de bak kon doen waar het al de hele godganse tijd in zat! Nou goed, ik ga dus straks weer even naar de Action om die compleet overbodige bak terug te brengen.

Gek hรจ, dat ik het zo druk heb de laatste tijd …. โ™ฅ

12 reacties Voeg uw reactie toe

 1. chucky1012 schreef:

  Het geeft niets en je blog is geen verplichting.
  Doe lekker wat jij wilt doen ๐Ÿ˜‰
  Zonde van die bak die je had gekocht.
  Succes met terugbrengen.

  Xoxo

  1. Marion schreef:

   Komt goed hoor. Moest wel lachen om mezelf. Dank je wel. Fijn weekend. X

   1. chucky1012 schreef:

    Dank je.
    Ja, ik lach ook krom van het lachen nadat ik het gelezen had…

 2. Natasja schreef:

  Hahaha! Wat heerlijk om te lezen dat je zo ‘lekker druk’ bent. Lief dat je andere mensen zo goed helpt op het eetstoornisforum, en goed dat het niet ten koste gaat van jezelf. Ik wens je een fijn weekend, en een knuffel voor de mannen!

  1. Marion schreef:

   Jij ook en een knuffel terug aan Benthe! XXX

 3. Robin schreef:

  Haha, brain freeze zeker ๐Ÿ˜… Verder mooi positief bericht. Elke dag naar buiten, zonodig een blogje overslaan. Bewust bezig met je dagritme. Klinkt allemaal goed!๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘

  1. Marion schreef:

   Ja, echt belachelijk! Ik kon niet echt niet geloven wat ik gedaan had! ๐Ÿ˜‚

 4. Dat laatste heet ‘verstrooidheid’, overkomt iedereen wel eens.
  Maar goed dat je vanalles ontdekt dat bestaat naast het bloggen!

 5. mariellemarielle schreef:

  Hihi, grapjas….moet soms zo lachen om je.

  Wat fijn te lezen dat je weer meer kunt op het moment en geweldig dat je zo betrokken bent op het forum!

  Fijne avond!

 6. BySilke schreef:

  Hihi, de Action ๐Ÿ˜€ Het is misschien wel goed hรฉ dat je het nu eventjes wat drukker hebt? En ook goed dat je dan kan beslissen om eens een dag over te slaan, daar gaat inderdaad niemand van dood ๐Ÿ™‚ Je bent goed bezig hoor, Marion โค Liefs!

 7. Nathalie schreef:

  Haha, je was lekker bezig dus!

  En elke dag bloggen hoeft ook niet, als ik geen zin of tijd heb blog ik ook niet… het is geen werk maar hobby hoor!

 8. Sammie schreef:

  Hahaha, dat voerbak verhaal, geweldig! Zou ook wel iets voor mij zijn ๐Ÿ™‚
  Bloggen is geen verplichting dus dat je soms eens een dag overslaat moet kunnen ๐Ÿ™‚

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.