De Grote Darmspoeldag

darmspoeling

Ja, wat moet dat moet en dat is in dit geval een darmspoeling. Heerlijk zo’n verhaal op de vroege ochtend. Echt superfijn, Marion. Toppie. Doe je weer goed. Ja, hè? Dat dacht ik ook. Ik ga eerst even de caviakamer schoonmaken, kop koffie drinken en dan maar gewoon beginnen.

Ik moet een mengsel maken van twee zakken spul met twee liter water. Of was het één liter? Wacht, ik pak even de papieren erbij.

U moet dit medicijn één keer gebruiken zoals de dokter u heeft verteld.

Serieus? Alsof ik dat nog weet!

U kunt dit ook lezen in de bijsluiter of in de folder die u heeft gekregen.

Folder heb ik niet gekregen. Nou, hopen dat er een bijsluit bijzit. Ja, die zit erbij.

U heeft van uw arts of verpleegster richtlijnen gekregen over wanneer u de medicatie moet innemen.

Oh god, dit gaat weer helemaal niet goed, hè? Wat zei mijn arts?

Ik zou er gewoon een dag voor plannen.

Nou, vandaag dus. Ik begin maar gewoon straks. De eerste liter moet ik opdrinken in een periode van één tot twee uur. Ik moet ieder kwartier een glas drinken. Daarna maak ik de volgende liter aan en als het goed is ben ik dan precies leeg voordat de laatste Formule 1 race van dit seizoen begint.

Wish me luck, people. Wish me luck. ♥

43 thoughts on “De Grote Darmspoeldag

    1. Hahahaha! Ik ga mijn best doen. Zit nu aan het eerste glas en mijn god… dit is pas echt vies. Ik veel vieze dingen moeten drinken en slikken (hou je in, Thomas, hou je in!), maar dit slaat alles.

  1. Pimp je wc even wat extra op voor vandaag, je zult er veel tijd in doorbrengen, ik had nooit gedacht dat er zoveel shit in een mens zat je schoont er wel even van op natuurlijk, elk nadeel heb zijn voordeel denk ik dan maar , heb dit twee keer moeten doen. Het onderzoek zelf???? onderga het , verstand op 0

    1. Mocht ik ooit nog getwijfeld hebben of ik volledig hersteld was van mijn eetstoornis, dan is alle twijfel sinds gisteren verdwenen. Ik lag nog net in een slaapzak voor de supermarkt vanochtend. Kon alleen maar aan ontbijt denken!

  2. oh ellende heb het ook gehad meis pfffff dat funny plaatje wat je wel eens op het net ziet van altzheimer hebben en diaree, rennen maar je weet niet waar naar toe ….zoiets
    sterkte ermee meis

    1. Hahahah, nou dat spul werkt. Er kwam op het laatst alleen nog helder water uit mijn achterste. Ik moet even opzoeken hoe het heet. Moviprep heette het. Vies!!! Echt, zoiets smerigs heb ik nog nooit gedronken!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s