Chronisch ziek

De Grote Darmspoeldag


Getagd: .

darmspoeling

Ja, wat moet dat moet en dat is in dit geval een darmspoeling. Heerlijk zo’n verhaal op de vroege ochtend. Echt superfijn, Marion. Toppie. Doe je weer goed. Ja, hè? Dat dacht ik ook. Ik ga eerst even de caviakamer schoonmaken, kop koffie drinken en dan maar gewoon beginnen.

Ik moet een mengsel maken van twee zakken spul met twee liter water. Of was het één liter? Wacht, ik pak even de papieren erbij.

U moet dit medicijn één keer gebruiken zoals de dokter u heeft verteld.

Serieus? Alsof ik dat nog weet!

U kunt dit ook lezen in de bijsluiter of in de folder die u heeft gekregen.

Folder heb ik niet gekregen. Nou, hopen dat er een bijsluit bijzit. Ja, die zit erbij.

U heeft van uw arts of verpleegster richtlijnen gekregen over wanneer u de medicatie moet innemen.

Oh god, dit gaat weer helemaal niet goed, hè? Wat zei mijn arts?

Ik zou er gewoon een dag voor plannen.

Nou, vandaag dus. Ik begin maar gewoon straks. De eerste liter moet ik opdrinken in een periode van één tot twee uur. Ik moet ieder kwartier een glas drinken. Daarna maak ik de volgende liter aan en als het goed is ben ik dan precies leeg voordat de laatste Formule 1 race van dit seizoen begint.

Wish me luck, people. Wish me luck. ♥

43 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s