2016 Favorites Photochallenge

photochallenge2016

Eigenlijk ben ik een dag te laat met dit artikel, want het is vandaag al 2 december. Het is niet anders. Gisteren was namelijk therapiedag en we weten allemaal wat dat betekent: denken, huilen, belabberd voelen, bijkomen en vooral heel veel slapen. Vandaag zijn we er weer!

Photochallenges. Je ziet ze regelmatig voorbij komen op Instagram. Ik doe heel af en toe mee, maar vaak hou ik het niet vol. In het begin ben ik rete-enthousiast, maar na een dag of tien komt de klad er vaak in. Toch besloot ik een keer zelf een photochallenge te ontwerpen en wel voor de maand december. De feestmaand hou ik wel vol, dacht ik zo, en ik hoop dat dat voor meerdere mensen geldt.

Wat houdt het in, zo’n photochallenge? Eigenlijk is het heel simpel. Je maakt iedere dag van de maand รฉรฉn foto die overeenkomt met het onderwerp van die dag. In dit geval is het thema “2016 favorites” en plaats je op 1 december een foto van je favoriete boek van het afgelopen jaar. Vandaag is onderwerp ”Drink” en plaats je een foto van het drankje wat je het liefst dronk het afgelopen jaar. Enzovoorts. Een photochallenge is eigenlijk gewoon iets voor mensen die zich vervelen en niets beters te doen hebben.

Ah nee, gelul. Het is gewoon hartstikke leuk. Niet alleen om de foto’s te maken, ook om de foto’s van alle andere deelnemers te zien. Omdat je onder je foto de hashtag #2016favoritesphotochallenge gebruikt, kan je hen heel snel en makkelijk vinden en direct hun foto’s bekijken.

Kortom, dit is gewoon een vette promotie van mijn zelf ontworpen photochallenge op Instagram. Dus heb je Instagram? Doe gezellig mee! Ik ben heel benieuwd naar jullie favorieten van het afgelopen jaar. Daarnaast is het ook gewoon leuk om iedere dag even stil te staan bij wat het jaar 2016 je gebracht heeft.

Ik wens jullie allemaal een fijne dag vandaag. Adios! โ™ฅ

21 reacties Voeg uw reactie toe

 1. chucky1012 schreef:

  Leuk dat jij zo actief mee bent!

  Fijne dag Xoxo

 2. levelieze schreef:

  Ik doe mee. Was de challenge gisteren al aan het zoeken, want ze was eerst niet in mijn Instagram overzicht verschenen, maar ondertussen gevonden en gisteren nog de eerste foto gepost. Ik doe heel erg mijn best om heel de maand mee te doen.

  1. Marion schreef:

   Hahaha, ja ik ook! Het is altijd wel lang hoor, een hele maand. We gaan het gewoon proberen. ๐Ÿ™‚

   1. IngridMoorenBlogs schreef:

    Ik begin iedere morgen met lijnen……ja precies! Succes!

    1. Marion schreef:

     ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

 3. Zelf heb ik geen instagram… Veel geluk met de challenge!

 4. joorloveswriting schreef:

  Wat een super toffe challenge! Aleen ik twijfel om mee te doen aangezien ik de andere uitdagingen op instagram niet afgemaakt hebt ๐Ÿ˜ฆ

  1. Marion schreef:

   Hahaha, ik ook hoor. Maak zelden de maand vol. ๐Ÿ˜‚

   1. joorloveswriting schreef:

    Oh echt haha ben ik niet de enige erin ๐Ÿ˜‚

 5. Evelyne schreef:

  Jawel, voor mij word het de uitdaging om het een maand vol te houden ๐Ÿ˜‰ Ik doe mijn uiterste best!

 6. Sabine schreef:

  Leuk! Ben benieuwd naar wat je gaat posten. Ik doe niet mee, kan ik er even niet bij hebben ๐Ÿ˜Š Maar ik kijk wel graag naar foto’s van anderen!

 7. Koen schreef:

  Omdat ik nu al zeker weet dat ik het maar 1 dag volhoud sla ik deze challenge even over ๐Ÿ˜‰ Ik wens iedereen die mee doet heel veel plezier.

  1. Marion schreef:

   ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

 8. Anita | Mindjoy schreef:

  Wat leuk dat je een eigen challenge bedacht hebt! Doe niet mee want heb genoeg dingen op de planning staan, maar veel plezier in ieder geval. En wat leuk het sneeuwt ๐Ÿ˜‰

 9. marielle schreef:

  Wat ontzettend leuk bedacht!

  Ik ga meekijken/lezen!

  Fijn weekend

 10. yvonne schreef:

  Het sneeuwt op je blog ๐Ÿ˜‰

 11. Jenn schreef:

  Leuk, ik had hem helemaal gemist. Mag ik nog inspringen?

  1. Marion schreef:

   Ja maar natuurlijk! ๐Ÿ˜Š

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.