2016 Favorites Photochallenge

photochallenge2016

Eigenlijk ben ik een dag te laat met dit artikel, want het is vandaag al 2 december. Het is niet anders. Gisteren was namelijk therapiedag en we weten allemaal wat dat betekent: denken, huilen, belabberd voelen, bijkomen en vooral heel veel slapen. Vandaag zijn we er weer!

Photochallenges. Je ziet ze regelmatig voorbij komen op Instagram. Ik doe heel af en toe mee, maar vaak hou ik het niet vol. In het begin ben ik rete-enthousiast, maar na een dag of tien komt de klad er vaak in. Toch besloot ik een keer zelf een photochallenge te ontwerpen en wel voor de maand december. De feestmaand hou ik wel vol, dacht ik zo, en ik hoop dat dat voor meerdere mensen geldt.

Wat houdt het in, zo’n photochallenge? Eigenlijk is het heel simpel. Je maakt iedere dag van de maand één foto die overeenkomt met het onderwerp van die dag. In dit geval is het thema “2016 favorites” en plaats je op 1 december een foto van je favoriete boek van het afgelopen jaar. Vandaag is onderwerp ”Drink” en plaats je een foto van het drankje wat je het liefst dronk het afgelopen jaar. Enzovoorts. Een photochallenge is eigenlijk gewoon iets voor mensen die zich vervelen en niets beters te doen hebben.

Ah nee, gelul. Het is gewoon hartstikke leuk. Niet alleen om de foto’s te maken, ook om de foto’s van alle andere deelnemers te zien. Omdat je onder je foto de hashtag #2016favoritesphotochallenge gebruikt, kan je hen heel snel en makkelijk vinden en direct hun foto’s bekijken.

Kortom, dit is gewoon een vette promotie van mijn zelf ontworpen photochallenge op Instagram. Dus heb je Instagram? Doe gezellig mee! Ik ben heel benieuwd naar jullie favorieten van het afgelopen jaar. Daarnaast is het ook gewoon leuk om iedere dag even stil te staan bij wat het jaar 2016 je gebracht heeft.

Ik wens jullie allemaal een fijne dag vandaag. Adios! ♥

21 reacties op ‘2016 Favorites Photochallenge

  1. Ik doe mee. Was de challenge gisteren al aan het zoeken, want ze was eerst niet in mijn Instagram overzicht verschenen, maar ondertussen gevonden en gisteren nog de eerste foto gepost. Ik doe heel erg mijn best om heel de maand mee te doen.

  2. Wat een super toffe challenge! Aleen ik twijfel om mee te doen aangezien ik de andere uitdagingen op instagram niet afgemaakt hebt 😦

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.