Share Some Happiness

Kerst Is Voor Iedereen: Hoeveel hebben jullie met z’n allen gedoneerd?


Getagd: , .

SSHdecember

Een week of twee geleden konden jullie het verhaal van Karim lezen. Karim is een plaatsgenoot van mij en organiseert dit jaar een Kerstfeest voor de mensen die het financieel wat minder hebben en de mensen die alleen of eenzaam zijn. Ik besloot Karim te steunen en jullie hielpen mij daarbij. Vandaag een update!

Feestmaand
December is voor velen een fantastisch leuke maand. Gezelligheid, samenzijn, lekker eten. Helaas is dat niet voor iedereen het geval. Daarom heeft Karim de actie Kerst Is Voor Iedereen opgezet. Mocht je het artikel daarover nog niet gelezen hebben, klik dan hier. Ik besloot Karim te helpen door een eigen Dream Or Donate pagina te starten in de hoop dat we op die manier meer geld op zouden kunnen halen. Geld overmaken naar een wildvreemde doen we niet zo snel, dus dit leek me een goede optie. Daarnaast zette ik de 1 Euro Actie op. Op Dream Or Donate moet je namelijk minimaal € 5,- overmaken en voor veel mensen is dat toch een behoorlijk bedrag. Met de 1 Euro Actie kreeg je de mogelijkheid een euro rechtstreeks op mijn rekening storten. Veel mensen hebben daar gebruik van gemaakt.

De stand van zaken nu
Ik heb de afgelopen weken regelmatig contact gehad met Karim. Ondertussen hebben zo’n 35 mensen zich aangemeld voor het feest op Tweede Kerstdag. Die mensen krijgen allemaal een fijne middag, een lekkere maaltijd en een gezellige avond aangeboden. Zelf had ik gehoopt ’s middags even langs te kunnen gaan, maar mijn gezondheid werkt niet mee op dit moment, dus ik weet niet of dat er wel inzit. Ik zet in eerste instantie in om Eerste Kerstdag naar mijn ouders te kunnen gaan.

Maar het gaat niet om mij! Het gaat om de mensen die een mooi kerstfeest verdienen. Hoeveel geld hebben we samen bij elkaar gekregen?

€ 20,- via Dream or Donate van Karim
€ 157,-  via mijn eigen pagina op Dream or Donate
€ 33,- via de één euro actie

Dat betekent een totaal van maar liefst € 210,-!

Wauw, mensen…. Daar word je wel even stil van of niet?

Er gaat een klein percentage naar Dream or Donate, dus uiteindelijk blijft er iets minder over, maar dat mag de pret niet drukken. Mensen, mag ik jullie namens Karim en mijzelf enorm bedanken? Echt, uit de grond van onze harten: heel heel heel heel heel erg bedankt.

Je kunt nog steeds doneren!
Ja, donaties zijn nog steeds heel erg welkom. Er is al veel geld opgehaald, maar nog niet genoeg om het hele feest te financieren. Don’t worry, het kerstfeest gaat hoe dan ook door, maar we zijn er helaas nog niet. Dus, heb je nog een bijdrage over voor dit geweldig mooie initiatief van Karim? Doneer dan op één van de volgende manieren:

  • Dream or Donate: Klik hier voor de pagina van Karim en hier voor de mijne (minimale donatie € 5,-).
  • 1 Euro Actie: Stuur een mail naar marion11777@gmail.com en ik stuur je mijn bankrekeningnummer. Ik zorg er persoonlijk voor dat het geld bij Karim terechtkomt.

Karim, je blijft me verbazen. Dacht ik dat je druk was met het organiseren van dit kerstfeest, gooi je er ook nog even een Sinterklaasfeest tussendoor. Ik heb zo ontzettend veel bewondering en respect voor jou. Je hebt een hart van goud en je maakt de wereld echt een stukje mooier. Dank je wel daarvoor. ♥♥♥

25 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s