Kerst Is Voor Iedereen: Hoeveel hebben jullie met z’n allen gedoneerd?

SSHdecember

Een week of twee geleden konden jullie het verhaal van Karim lezen. Karim is een plaatsgenoot van mij en organiseert dit jaar een Kerstfeest voor de mensen die het financieel wat minder hebben en de mensen die alleen of eenzaam zijn. Ik besloot Karim te steunen en jullie hielpen mij daarbij. Vandaag een update!

Feestmaand
December is voor velen een fantastisch leuke maand. Gezelligheid, samenzijn, lekker eten. Helaas is dat niet voor iedereen het geval. Daarom heeft Karim de actie Kerst Is Voor Iedereen opgezet. Mocht je het artikel daarover nog niet gelezen hebben, klik dan hier. Ik besloot Karim te helpen door een eigen Dream Or Donate pagina te starten in de hoop dat we op die manier meer geld op zouden kunnen halen. Geld overmaken naar een wildvreemde doen we niet zo snel, dus dit leek me een goede optie. Daarnaast zette ik de 1 Euro Actie op. Op Dream Or Donate moet je namelijk minimaal € 5,- overmaken en voor veel mensen is dat toch een behoorlijk bedrag. Met de 1 Euro Actie kreeg je de mogelijkheid een euro rechtstreeks op mijn rekening storten. Veel mensen hebben daar gebruik van gemaakt.

De stand van zaken nu
Ik heb de afgelopen weken regelmatig contact gehad met Karim. Ondertussen hebben zo’n 35 mensen zich aangemeld voor het feest op Tweede Kerstdag. Die mensen krijgen allemaal een fijne middag, een lekkere maaltijd en een gezellige avond aangeboden. Zelf had ik gehoopt ’s middags even langs te kunnen gaan, maar mijn gezondheid werkt niet mee op dit moment, dus ik weet niet of dat er wel inzit. Ik zet in eerste instantie in om Eerste Kerstdag naar mijn ouders te kunnen gaan.

Maar het gaat niet om mij! Het gaat om de mensen die een mooi kerstfeest verdienen. Hoeveel geld hebben we samen bij elkaar gekregen?

€ 20,- via Dream or Donate van Karim
€ 157,-  via mijn eigen pagina op Dream or Donate
€ 33,- via de één euro actie

Dat betekent een totaal van maar liefst € 210,-!

Wauw, mensen…. Daar word je wel even stil van of niet?

Er gaat een klein percentage naar Dream or Donate, dus uiteindelijk blijft er iets minder over, maar dat mag de pret niet drukken. Mensen, mag ik jullie namens Karim en mijzelf enorm bedanken? Echt, uit de grond van onze harten: heel heel heel heel heel erg bedankt.

Je kunt nog steeds doneren!
Ja, donaties zijn nog steeds heel erg welkom. Er is al veel geld opgehaald, maar nog niet genoeg om het hele feest te financieren. Don’t worry, het kerstfeest gaat hoe dan ook door, maar we zijn er helaas nog niet. Dus, heb je nog een bijdrage over voor dit geweldig mooie initiatief van Karim? Doneer dan op één van de volgende manieren:

 • Dream or Donate: Klik hier voor de pagina van Karim en hier voor de mijne (minimale donatie € 5,-).
 • 1 Euro Actie: Stuur een mail naar marion11777@gmail.com en ik stuur je mijn bankrekeningnummer. Ik zorg er persoonlijk voor dat het geld bij Karim terechtkomt.

Karim, je blijft me verbazen. Dacht ik dat je druk was met het organiseren van dit kerstfeest, gooi je er ook nog even een Sinterklaasfeest tussendoor. Ik heb zo ontzettend veel bewondering en respect voor jou. Je hebt een hart van goud en je maakt de wereld echt een stukje mooier. Dank je wel daarvoor. ♥♥♥

25 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Dag Marion,

  Wat gaaf om dit zo te “lezen.
  Ik wil iedereen bedanken die zich heeft ingezet om te steunen, het liefst nog persoonlijk maar dat gaat wat lastiger natuurlijk. Marion dank je wel voor je toffe hulp, en ik weet dat je aan het bikkelen bent met je struggles maar je bent ten alle tijden welkom !

  Liefs karim

 2. yvonne schreef:

  Wauw wat een goede start zeg!

  1. Marion schreef:

   Mooi, hè! Dank je wel!

 3. Chantalle schreef:

  Wat goed gedaan !!! Maar op de dream or donate pagina zie ik dat er €150,00 gedoneerd is maar hier lees ik €20,00… houden ze zoveel daarop in? Liefs

  1. Nee hoor op een bedrag van €150 houden ze ongeveer 21 euro in. Nog een fors bedrag vind ik zelf, maar mijn pagina is ook langer actief. Dus ook andere donateurs

  2. Marion schreef:

   Nav mijn actie hier is op mijn pagina 157,- gestort en op de pagina van Karim € 20,-. Karim heeft natuurlijk ook vanuit zijn eigen omgeving ontvangen.

   1. Chantalle schreef:

    Ohh op die manier… super gedaan! Ik zal een van deze dagen ook doneren! 😊

 4. Leuk om te lezen hoeveel geld er is opgehaald en wat er mee zal gebeuren! ik heb je artikel gedeeld op mijn blog om hopelijk nog meer mensen aan te zetten iets te doneren 🙂

  1. Marion schreef:

   Oh wat ontzettend lief van je! Dank je wel!

 5. Els schreef:

  Wow, wat een bedrag :-).

 6. IngridMoorenBlogs schreef:

  Mooie actie van jullie!

 7. joorloveswriting schreef:

  Ik geloof dat ik wat gemist hebt. Maar wat een goede actie! Ik ga je gelijk even mailen marion! Ik wil zeker wat doneren!

  1. Marion schreef:

   Je bent echt een lieverd. Dank je wel!!!

 8. Evelyne schreef:

  Applaus! Echt super om te lezen wat ’t al heeft opgebracht.

  1. Marion schreef:

   Mooi he? Ben zo blij! En er komen nog steeds donaties binnen. Geweldig. Ben er stil van. X

 9. Thanks voor de reminder! Het stond nog op mijn to do list om wat over te maken namelijk. Nu meteen gedaan. Hopelijk gaan deze mensen een heel fijn kerstfeest tegemoet!

  1. Marion schreef:

   Dank je wel!!! ❤❤❤

 10. marielle schreef:

  Geweldig!!!

  MArion en Karim,…super dat jullie dit doen!

  Karim: succes met de uitvoering!

  1. Hartelijk dank Marielle!
   Het wordt deels gefilmd dus zal wel aan Marion laten weten wanneer het te zien is!

 11. Saar schreef:

  Prachtig dat jullie dit realiseren! Dit is echt iets moois in donkere dagen!!

 12. Sabine schreef:

  Jeej wat goed! Ik hoop dat er een fantastische kerst komt voor deze mensen! ❤

 13. chucky1012 schreef:

  Goed zeg en al zoveel 😉

 14. Koen | 10100.nl schreef:

  Wauw! Wat goed dat er al zoveel gedoneerd is. Ik hoop dat je nog meer weet in te zamelen.

  1. Marion schreef:

   Ondertussen al bijna 300! Wauw, echt zoveel lieve mensen!!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.