Loving Lazy Sundays

Loving Lazy Sundays #115


Getagd: , , , .

lls-winter

Goedemorgen, allemaal! Ja, je ziet het goed. Weer eens een Loving Lazy Sundays. Ik heb het de afgelopen twee weken zo druk gehad dat ik vond dat dat wel weer een keer aan de orde was. Vandaag ga ik lekker met mijn fleecedeken met mouwen op de bank hangen.

Sunday Sports
Geen Formule 1 meer. Wel zwemmen. Het WK korte baan in Canada. Ranomi doet het goed. Ze werd tweede op de 100 meter vrij en gaat voor goud op de 50 meter. Vitesse speelt vandaag om 12:30 uur op Het Kasteel. Ik zal er met een schuin oog naar kijken, maar verwacht dat we daar wel drie punten gaan pakken. Verder ligt sport een beetje op de achtergrond op dit moment.

Happy Stuff
Alvin ♥ Jip ♥ Mattie ♥ Mijn mini kerstboompje ♥ Sylvana Simons die reageerde op mijn instagram account ♥ De donaties die binnen blijven stromen voor Kerst Is Voor Iedereen ♥ Het verhogen van de medicatie die lijkt aan te slaan ♥ Een fleecedeken met mouwen ♥ Beschuit ♥ Lachen met Peter ♥ De photochallenge op instagram ♥ Regen op het dakraam ♥ Koffie ♥

Kerst Is Voor Iedereen
Het gaat geweldig met de inzamelingsactie voor het project van Karim. Na het artikel van gisteren kwamen er nog verschillende donaties binnen en ondertussen staat de teller op € 277,-. Wauw! Tel daar het geld van de 1 Euro Actie bij op en we zijn over de € 300,-. Ik ben er echt stil van. Er komen anonieme donaties binnen. Donaties van mensen die wel hun naam erbij zetten, maar waarvan ik niet weet wie ze zijn. Ik vind het zo indrukwekkend mooi hoe we met z’n allemaal ons steentje bijdragen om ervoor te zorgen dat deze mooie dag van de grond komt. Ik kan er zelf niet bij zijn, die knoop heb ik ondertussen doorgehakt, maar ik was ontzettend blij om te lezen dat er ook stukjes gefilmd gaan worden. Die ga ik uiteraard, als ik daar toestemming voor krijg, ook met jullie delen.

Bedankt
Ik was van plan gisteren mijn Dream or Donate pagina te sluiten. Ik dacht dat het wel klaar was. Wat ben ik blij dat ik dat niet gedaan heb! Er is gisteren namelijk nog € 110,- bijgekomen! Volgens mij heb ik al tig keer bedankt gezegd, maar ik blijf het zeggen: Bedankt! Echt waar. Jullie zijn zo ontzettend lief en mooi dat jullie dit samen met mij voor Karim doen en daarmee voor de mensen die het minder makkelijk hebben dan wij. Karim is trouwens vandaag jarig.

Gefeliciteerd, Karim! Maak er een mooie dag van!

Jip, Mattie en Alvin
Het heeft wat voeten in de aarde gehad. Sterker nog, ik ben er nog steeds druk mee. Drie beren gaan niet goed samen, dat is algemeen bekend in cavialand. Toch ben ik het aan het proberen. Ik ben nu eenmaal stronteigenwijs. Het is al onnatuurlijk dat ze hier in een kamer zitten, dus dit kan er ook nog wel bij. Ik wil Jip en Alvin gewoon niet laten castreren. Dat betekent dat die het sowieso samen moeten kunnen vinden en dat gaat ook prima. Mattie is dol op Alvin, maar Jip is niet van plan om zijn Mattie zomaar af te staan aan een nieuw vriendje. Dat levert dus wat problemen op, maar ik blijf het proberen. Gisteren heb ik het hok van Alvin definitief weggehaald. Vervolgens trok hij zich terug in een ander huisje en komt daar alleen uit om te eten. Het is dus echt nog even afwachten hoe dit gaat lopen. Als hij de hele dag in zijn huisje blijft zitten, tsja, dan kan ik hem net zo goed weer terugzetten in zijn vertrouwde kooi en hem iedere dag flink verwennen. De andere optie is Jip en Alvin samen, Mattie laten castreren en een lief vriendinnetje uit te zoeken voor hem. Ik weet het nog niet. Eerst dit proberen. Wordt vervolgd.

Ik wens jullie allemaal een hele fijne zondag. Geniet ervan. ♥

https://www.youtube.com/watch?v=7OMnY-zdoWE

12 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s