Vallen en niet meer opstaan

18aug16

Het masker gaat weer op. Ik hoor mijn therapeute zeggen dat ik in ieder geval nog behoorlijk optimistisch klink. Er is ook hoop. Er is altijd hoop.

Maar ondertussen wil ik vallen. Vallen en niet meer opstaan. Alles laten gaan. Niets meer moeten. Niet meer kunnen. Langzaam verdwijnen tussen de werelden die er niet zijn.

β™₯

24 thoughts on “Vallen en niet meer opstaan

 1. Geen gekke dingen doen hoor, daarvoor ben je te mooi.
  Ga liggen in plaats van vallen, gun jezelf die rust en houd moed door niet te vechten.
  Mooi geschreven, vind ik zelf, maar hoe doe je dat eigenlijk, vraag ik me af, wijze raad waar je niks mee kunt, ik krijg het vaak zelf, maar toch, ik bedoel het goed, wat moet ik anders zeggen, gewoon niks, nog beter.
  Sterkte, maar dat is weer zo clichΓ©, dat krijg je zelfs te horen als je op het toilet zit en het papier is op.

  1. πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ En wat dat eerste betreft; nooit. Als ik ga, dan wist ik het zelf niet of dan weet iedereen het. Beetje rare zin, maar ik heb het gecheckt, hij klopt. X

 2. Lieve, lieve Marion, val maar gewoon even. Laat de wereld maar even zijn en laat het toe. Je zal merken dat je op een bepaald moment als vanzelf weer op zal staan. Die kracht heb je.
  Voor nu, gewoon een dikke knuffel!

 3. Eens met wat Saar zegt. Het is niet erg om af en toe te breken, niet meer te willen, rust te nemen. Dat staat niet gelijk aan opgeven en al betekent al helemaal niet dat de situatie blijvend is. Je bent sterk genoeg. ❀ ❀ ❀

 4. Lief, mooi mens, wat vind ik het moeilijk en verdrietig om dit te lezen. Ik wil je een dikke virtuele knuffel geven en een lief likje van Benthe. Ik hoop dat je je rust en ‘niets moeten’ kunt vinden voor zolang als dat nodig is.

 5. Herkenbaar hoor. Gewoon even niet meer willen. Even van de aardbodem verdwijnen, gewoon 1 of 2 dagen en dan weer terug, dat lijkt mij wel fijn eigenlijk.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s