Loving Lazy Sundays

Loving Lazy Sundays #116


Getagd: .

lls-winter

Het is alweer zondag. Volgende week is het zowaar al kerst. Wat is het jaar gevlogen en wát een jaar was het! Kanonne zeg! Daar ga ik het vandaag echter niet over hebben. Terugblikken doen we tussen Kerst en Oud & Nieuw wel ergens. Vandaag toch maar weer een Loving Lazy Sundays!

Sunday Sports
Gisteren hakte Feyenoord Vitesse in de pan en dat zorgde ervoor dat Feyenoord winterkampioen is. Heb je geen zak aan, maar het geeft de Rotterdamse burger moed. Het WK Darten in Londen is begonnen. Van Gerwen en Van De Pas deden wat ze moesten doen. Vandaag één Nederlander op het podium en dat is Jeremy Wattimena. Dinsdag komen Christiaan Kist en Van Barneveld in actie. Woensdag Meulenkamp en donderdag is Dutch Day met Jelle Klaasen tegen Jeffrey de Graaf. Vincent van de Voort, mijn favoriet, neem het op tegen de Duitser Max Hopp. What’s in a name, right?

Happy Stuff
Het wordt wat eentonig, maar uh…. Jip ♥ Mattie ♥ Alvin ♥ De kerstboom ♥ Filmpjes maken ♥ Kerstkaarten ♥ Een superlief cadeautje van een oud collega ♥ Foto’s maken ♥ Iets doen wat ik al veel eerder had moeten doen ♥ Lunchen bij mijn ouders ♥ Kerstbrood eten ♥

Afgelopen Week
Wat een week was het weer. Mijn darmen zijn nog steeds van slag. Ik had weer contact met mijn MDL-arts en we spraken af dat ik zelf zou gaan experimenteren met mijn medicatie. Binnen de aangegeven grenzen natuurlijk. Dat leek te helpen. Ik ben kon weer iets gaan afbouwen. Ook dat leek goed te gaan, maar vandaag is voor het eerst de pijn terug. Dat betekent dat dit dus het minimum is. Ik weet ook al wat het maximum is, dus ik kan van hieruit mooi verder werken. Verder was er afgelopen week een zware confrontatie met mijn verleden, wat direct resulteerde in twee zeer depressieve dagen. Gelukkig kwam ik er redelijk snel weer uit, maar het is en blijft een waarschuwing voor mijzelf. De grens is heel snel overschreden.

Komende Week
Dinsdag ga ik lunchen met een oud collega. Echt, mensen, fingers crossed dat dat wél door kan gaan. Ik heb de afgelopen twee weken alles moeten afzeggen. Ik ben het beu. Ik wil er even lekker uit. Dat is dan ook meteen het enige wat ik op de planning heb staan.

Bijna Kerst
Over precies een week is het Kerst. Ik ga, als alles meezit, aan het einde van de ochtend naar mijn ouders voor een brunch. Tweede Kerstdag is het feest van Karim, Kerst Is Voor Iedereen. Daar ga ik niet heen, hoe jammer ik dat ook vind, maar ik ben heel erg benieuwd hoe het allemaal gaat worden. Ik hoop dat iedereen die er naartoe gaat een enorm fijne dag zal hebben. Je kan overigens nog steeds doneren als je een bijdrage wilt leveren aan die mooie dag. Voor de details verwijs ik je naar het artikel Kerst Is Voor Iedereen.

Twitter
Ergens maakte ik vorige week het plan om een week van Twitter te verdwijnen. Dat is grandioos mislukt. Ik miste namelijk een aantal onderwerpen die ik nauw volg via Twitter, zoals het kinderpardon en de situatie in Aleppo. Toch maar weer terug dus, maar vooral voor de nieuwsonderwerpen. Het blijft verder een drama om te zien hoe mensen daar met elkaar omgaan. Ik probeer er maar zo min mogelijk van mee te krijgen, al ontkom je er soms helaas niet aan.

Hidradentis
De HS is na lange tijd rustig te zijn geweest ook weer back in the picture. Op dit moment zo’n vijf à zes kleine ontstekingen. Daarnaast zeer pijnlijke gewrichten, vooral mijn rechterknie en schouder. Gisteren het maximale aan pijnstilling genomen en nog trok ik het niet. Ik kan niet meer zelfstandig van de bank opstaan op dit moment, dus ik zit op een hoge stoel aan de eettafel en daarnaast lig ik veel op bed. Mijn god, wat ben ik blij dat we in een seniorenwoning wonen met allerlei aanpassingen. Extra trapleuningen, beugels op de douche, verhoogd toilet. Het is echt een zegen voor mij op dit moment!

Music Maestro
Wie Spotify heeft zal het niet ontgaan zijn; je eigen Top 2016. Heerlijk! Ik luister er al de hele week naar. Eén van de nummers die in mijn Top 2016 is het heerlijke It’s All Okay van Julia Stone. Enjoy! Fijne zondag! ♥

19 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s