Kladbloggen

Oh What A Night


Getagd: , .

christmas-bauble-1797858_1280

Afgelopen nacht… Als ik twee uur een beetje van de wereld ben geweest is het veel. Ik snap wel hoe het komt. De afgelopen dagen heb ik extreem rustig aan gedaan en heel veel gerust, in de hoop dat ik vandaag naar mijn ouders zou kunnen. Ik had gewoon geen slaap meer nodig! Dat betekent wakker liggen dus.

Rampennacht
Echt fijn was het niet en ik was dan ook blij toen ik rond 6:00 uur op kon staan en lekker kon gaan douchen. Ik heb erg veel pijn in mijn gewrichten, maar pijn vind ik niet zo’n ramp. Als ik maar geen ontstekingen krijg vandaag en als mijn buik zich maar een beetje blijft gedragen. Dan komt het wel goed.

Share Some Happiness
Normaal gesproken koop ik wel een paar kerstcadeautjes, maar dit jaar moet mijn familie het een keer zonder doen. Het geld wat ik overhad is naar de cavia’s gegaan en naar Kerst Is Voor Iedereen. We hebben met z’n allen trouwens zo’n € 325,- opgehaald. Daar ging een klein bedrag af in verband met de kosten voor het gebruik van de Dream or Donate pagina, maar er is in totaal € 301,- overgemaakt naar Karim voor zijn project Kerst Is Voor Iedereen. Mijn doel was om € 125,- op te halen, dus ik ben heel erg tevreden. Morgen is het dan zover. Ik ben heel erg benieuwd en wens Karim heel veel succes.

Kerstplog
Vandaag ga ik gezellig naar mijn ouders. Rond een uur of elf wil ik daar zijn. Gezellig samen koffie drinken en dan vanmiddag lunchen. Ik ga kijken hoe lang ik het volhoud. Ik ga er in ieder geval van genieten. Oh ja, ik ga ook ploggen. Dat doe ik nu volgens mij al twee jaar met kerst. Wel heel erg leuk om die traditie erin te houden. Ik plog alleen vandaag. Morgen zal niet bepaald plogwaardig worden. Het is morgen trouwens wel mijn blogverjaardag. Drie jaar alweer en er zijn gewoon mensen die mij ook al bijna drie jaar volgen. Dat vind ik misschien nog wel bijzonderder.

Tijn
Ik ga nog een kop koffie zetten, de cavia’s eten geven en dan even iets testen voor vandaag, maar wat, dat vertel ik nog niet. Dat zien jullie morgen in de plog wel terug. Dan sluiten we dit artikel af met het mooie nummer van Miss Montreal wat zij schreef voor Tijn. Tijn die nog maar zes jaar oud is. Zes jaar oud en ongeneeslijk ziek. Hij heeft een terminale vorm van hersenstamkanker. Dat weerhield hem er niet van om zich in te zetten voor Serious Request. Hij hoopte € 100,- op te halen met zijn nagellakactie. Ondertussen weten we denk ik allemaal wel wat er is gebeurd: Nederland viel als een blok voor de kleine grote Tijn en maakte van die € 100,- meer dan € 2.500.000,-. Zo onwerkelijk.  Net zo onwerkelijk als het feit dat Tijn er volgend jaar met kerst niet meer zal zijn. Voor jou, lieve Tijn. ♥

 

12 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s