Chronisch ziek, Plogs & Shoplogs

Uh…. even over die kerstplog


Getagd: , , .

kerstbal

Uh ja, dat is niet helemaal gegaan zoals ik gepland had. Ik heb wel een paar foto’s gemaakt, maar ploggen kun je het niet echt noemen. Ik heb zelfs nog geen goede foto gemaakt van het superlieve kerstcadeautje wat ik van mijn nichtje kreeg. Toch een kort overzicht van de dag van gisteren. 

tafel1

Iets na elven kom ik bij mijn ouders binnen en daar zie ik een prachtig gedekte tafel. Ik had weer eens niet goed geluisterd. Geen lunch, maar brunch. Gelukkig had ik niet ontbeten. Er was kerstbrood, heerlijke broodjes uit de oven, koffie en thee, maar vooral gezellig samen zijn.

tafel3

Het is bij mijn ouders altijd heel erg gezellig in huis met de kerst. Veel kaarsen, veel lichtjes, veel versieringen. Na het eten doen we een hilarisch spel wat ik op Facebook voorbij zag komen.

Het was echt ontzettend leuk om te doen. Ik heb me ziek gelachen. Het leuke is dat je steeds fanatieker wordt. Vooral mijn zwager hahaha. Dat had ik echt helemaal niet verwacht. Superleuk! Daarna was het even rustig bijkomen met een drankje en tot onze grote verrassing had mijn nichtje voor iedereen een kerstcadeautje gekocht. Ik kreeg van haar een prachtige kerstengel die ik onlangs hier in de buurt bij een tuincentrum had gezien. Ik wilde ‘m eigenlijk dolgraag kopen, maar hij was me te duur. Nu kreeg ik hem van haar. Zo ontzettend blij mee! De foto volgt nog.

img_9613

Ik merkte al snel dat de pijn rap toenam. Ik nam nog twee zware pijnstillers in, in de hoop dat ik erger kon voorkomen. Na nog een hapje en een drankje deden we nog een spel. Code Names heette het geloof ik. Ook heel erg leuk, maar daarna was het echt afgelopen voor me. Ik moest even liggen. Ik ging boven op de logeerkamer liggen, maar merkte eigenlijk direct dat het geen nut zou hebben. De pijn nam zo snel toe dat ik beter verstandig kon zijn en naar huis kon rijden, voordat het zo erg zou worden dat ik helemaal niet meer thuis zou komen.

img_9627

Onderweg naar huis. Regen. Grauw. Grijs. Niks geen witte kerst dit jaar. Thuis ging ik op de bank liggen. Beetje met Peter babbelen en wat op social media kijken, maar mijn hoofd was er niet bij. Ik was helemaal op van de pijn. Voor het avondeten snel een pizza in de oven gegooid en naar bed. Ik was van plan om nog even rustig wat te lezen, maar ben volgens mij al om 19:30 uur in slaap gevallen. Ik sliep de klok rond en werd vanochtend om 7:30 uur weer wakker. Ik heb nog steeds pijn, maar lang zo erg niet als gisteren. Vandaag maar even wat extra medicatie innemen en dan hopelijk is alles morgen weer bij het oude.

Ik wens jullie allemaal nog een hele fijne Tweede Kerstdag. ♥

15 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s