Kladbloggen

Snot Is Rot


Getagd: , .

screenshot_20161226-171527

Verkouden zijn en lekker slapen gaan niet goed samen. Neusspray zorgt vaak nog wel even voor wat verlichting, maar daar blijft het dan ook wel bij. Wat een klotenacht. Gatverdamme. Als ik wakker werd liep het snot echt letterlijk al uit mijn neus. Bah. Bah bah bah!

Mijn keel is pijnlijk met slikken. Hij kriebelt. Zodra ik wat zeg begin ik te hoesten als een bejaarde zeehond. Ik zeg dus maar zo min mogelijk en sabbel de hele dag een beetje op Stophoest. Morgen therapie. Heeft dat zin? Nee, natuurlijk niet. Ik ben vreselijk moe, kan me niet concentreren en praten eindigt in een hoestbui. Ik ga dus afbellen. Voelt vervelend, maar het is niet anders. Iemand van de weg afrijden omdat ik me niet lekker voel en me niet kan concentreren, dát is pas vervelend. Daarnaast wil ik mijn therapeute niet aansteken, want dan is niet alleen zij, maar ook een heleboel andere cliënten de lul.

De koffie smaakt nergens naar. Dat is het enige fijne aan verkoudheid. Dat als het straks weer over is je weer een paar dagen intens van je koffie kan genieten.

Ik schreef het gisteren al op Twitter: ik ga de komende tijd eens gewoon zeggen wat ik denk, vind en voel. Doe je dat niet al? Nee, ik hou echt altijd rekening met anderen. Daar is niets mis mee, maar soms mag het ook wel een beetje minder. Ik ga echt niet met opzet mensen lopen kwetsen, maar iets rechter voor zijn raap zijn mag wel. Ik moet dat ook leren. Ik hoef niet altijd eerst aan een ander te denken en dan pas aan mezelf. Hier thuis en bij mijn familie lukt dat al heel goed. Het is nu tijd voor de volgende stap.

Mijn kerstboom staat nog. Ik wilde hem de zesde weghalen, maar ik denk dat ik het vandaag ga doen. Ik heb zin om mijn edelstenen weer tevoorschijn te halen.

FUCK! Waarom rijdt de ACV voorbij??? KLIKO!

Maar wat ik al zei, ik heb zin om mijn edelstenen weer tevoorschijn te halen. Misschien een paar bloemetjes kopen voor op tafel. Ik ben die drie sneeuwpoppen met die walgelijke grijns op hun bek onderhand ook wel zat. Weg ermee. Volgend jaar zijn ze weer meer dan welkom.

Nog even over die verkoudheid. Verkoudheid is best heel vervelend. Tranende ogen, oorpijn, hoofdpijn, veel te veel snot, rauwe keel, hoesten. Bah, echt heel naar. Behalve als we moeten werken. Dan is het ineens ”maar een verkoudheidje”. Grappig vind ik dat. Nu, hè? Nu ik niet meer werk. Lekker makkelijk lullen.

Vandaag niks doen. Enkel even naar buiten om wat frisse lucht in te ademen. Meer niet. Veel te vermoeiend. Gisteren verdorie ook al de finale van het WK Darten gemist. Ik kon mijn ogen gewoon niet openhouden. Nou goed, er zijn belangrijkere dingen in de wereld.

Lezen lukt nog steeds niet en dat blijft wel een beetje in mijn hoofd rondspoken. Ik heb nog artikelen van voor de kerst in mijn Bloglovin’lijst staan. Dat is niet best. Boeken wil ik het helemaal niet over hebben. Er is maar één boek wat ik dit jaar hoe dan ook ga lezen en die ligt gelukkig nog niet in de winkel. Dat is het boek Amanda van mijn jeugdvriend Jelmer Jepsen. Ik ben er ontzettend benieuwd naar. Het is en blijft bijzonder om boeken te lezen van iemand die je relatief goed kent. Supertof. Vanaf 15 maart a.s. is het boek verkrijgbaar. Ik heb dus nog ruim twee maanden de tijd om me mentaal voor te bereiden.

Drie dozen tissues gehaald gisteren. Ben benieuwd of ze het weekend gaan halen. Denk het niet.

Oh ja, ik heb weer drie maanden Spotify. Cadeautje aan mezelf gegeven. Ik vind € 10,-per maand echt teveel, maar ik kon nu drie maanden luisteren voor datzelfde bedrag. Dat is het betere werk. Kan ik mezelf weer een beetje verdiepen in de hits van tegenwoordig.

Fijne dinsdag! ♥

41 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s