Loving Lazy Sundays

Loving Lazy Sundays #117


Getagd: , .

LLSsneeuw

Vandaag weer eens een Loving Lazy Sundays. Een echte, want ik ga helemaal niets doen vandaag. Gisteren was een drukke dag. Er kwam dan ook geen artikel online. Vandaag gaan we even bijkomen. Lekker bloggen, lekker in de badjas hangen en lekker helemaal niets doen. Zalig!

Afgelopen Week
De nieuwe manier van medicijnen innemen lijkt zijn vruchten af te werpen. Leek, moet ik eigenlijk zeggen, want sinds twee dagen is het weer huilen met de pet op. Er is echt geen peil op te trekken. Daarom heb ik besloten om toch het FODMAP-dieet uit te gaan proberen. Het is nog niet helemaal zeker. Ik wil het eerst met mijn MDL-arts overleggen. Aanstaande woensdag heb ik een afspraak met hem. Verder heb ik de afgelopen week heel erg veel op bed gelegen. Snotverkouden. Ontstekingen. Buikpijn. Moe. Noem maar op. Wel ben ik bijna iedere dag even naar buiten geweest. Even heen en weer lopen voor een boodschap is ideaal om direct een frisse neus te halen.

Happy Stuff
Peter die eten voor me kookt ♥ Rustig op bed liggen (zonder schuldgevoelens) ♥ Sex and The City ♥ ASMR ♥ Jip, Mattie en Alvin ♥ Muziek ♥ Goed nieuws voor ex-blogger Ingrid ♥

Massage
Morgen ga ik weer een keer naar mijn overbuurvrouw voor een massage. Een ontspanningsmassage deze keer. Peter en ik hebben met kerst wat geld gekregen van onze ouders en dat geef ik met liefde uit aan dit soort dingen. Zalig. Normaal gesproken ga ik naar Patricia voor een massage, maar het is fijn dat er hier iemand zo dichtbij zit. Zeker zoals nu, als ik niet zo lekker in mijn vel zit. Ik ben met drie keer rollen thuis en dat is wel fijn als mijn darmklachten zo erg zijn als nu. Het is voor het eerst dat ik een ontspanningsmassage krijg bij haar, dus ik ben heel erg benieuwd. Het hoge woord, het feit dat ik mijn benen niet kan scheren in verband met de HS, is er al uit. Dat weet ze en daar had ze geen enkel probleem mee. Ik ben blij dat ik dat de vorige keer meteen met haar besproken heb. Het is toch altijd weer een dingetje.

The Great Escape
Mattie hield me flink bezig deze week. Hij zet alles op alles om bij Alvin te komen. Tot nu toe brak hij drie keer ’s nachts uit en vond ik hem ieder keer ’s ochtend bij Alvin in de kooi. Alvin vind dit niet fijn en Jip al helemaal niet. Die wordt me een partij hysterisch als zijn maatje weg is! Gisteren was het zo’n chaos dat ze uiteindelijk weer even met z’n drietjes zaten. Jip ging direct weer de boel saboteren. Hij dreef Alvin in zijn hok en ging er voor liggen. Alvin kon geen kant meer op. Ik dacht Jip nog te lokken met zijn favoriete basilicumblaadjes, maar zelfs die liet hij links liggen. Nu zitten ze weer apart met een andere indeling. Er staat een grote witte plaat tussen hen in, zodat ze elkaar niet kunnen zien. Dat scheelt in ieder geval iets. Dan nog is het niet ideaal, want ze blijven elkaar natuurlijk horen en ruiken. De indeling lijkt in ieder geval goed; Mattie is vannacht niet ontsnapt. Hiep hiep hoera!

Komende Week
Druk weekje voor de boeg. Morgenmiddag een massage, woensdag een afspraak in het ziekenhuis en vrijdag is mijn zus jarig. Ik hoop dat ik dan goed genoeg ben om die kant op te gaan. Fingers crossed. Afhankelijk van wat mijn MDL-arts zegt ga ik dan zaterdag starten met het FODMAP-dieet. Daar volgt nog een uitgebreid artikel over. Het is een pittig dieet. De laatste keer dat ik een dieet ging volgen viel ik terug in mijn eetstoornis. Ik verwacht niet dat dat nu weer gaat gebeuren, maar het is als een alcohol- of drugsverslaafde die toch weer een keer een drankje of iets anders neemt. Ik ben dus heel erg op mijn hoede en heb steun gevraagd aan mijn collega-ervaringsdeskundigen van het eetstoornisforum. Een soort terugvalpreventieteam zeg maar. Ik hoop dat het niet nodig is, maar het is fijn dat ze er voor me zijn.

My Spotify
Sinds kort heb ik weer Spotify en ik ben me een beetje gaan verdiepen in de hits van tegenwoordig. Wat me meteen opviel zijn de iiiieeeh iiieeeh iiieeeeeh computerstemmetjes en -geluidjes. Ik vind ze zelf erg leuk, maar het deed met terugdenken aan Ellie Goulding. Zij gebruikt deze stemvervormingen en computergeluiden al heel erg lang. Ik had geen idee dat het op dit moment zo ‘hot’ was. Mooie gelegenheid om weer even naar mijn geliefde Ellie te luisteren. Anything Could Happen! 

Fijne zondag allemaal. ♥

28 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s