Kladbloggen

Dinsdag 10 januari 2017


Getagd: , .

20170110_104814

Gisteren een overheerlijke massage gehad. Vannacht een gigantisch goede nachtrust erachteraan. Op een paar kleine ontstekingen na geen pijnklachten. Man, het leven lacht me toe. Wellicht ga ik vanmiddag dan maar even de stad in. Dat is al een poos geleden. Lijkt me een goed plan.

Massage
Gistermiddag om 14:30 uur ging ik voor de tweede keer naar Lydia, mijn overbuurvrouw, voor een massage. De vorige keer kreeg ik een korte hoofdmassage, nu ging ik voor een uitgebreide totale lichaamsmassage van een uur. Het was koud buiten, maar daarbinnen was het heerlijk warm. De massagetafel werd verwarmd door een elektrische deken en op de achtergrond klonk een zacht en rustgevend muziekje. Ik heb heerlijk kunnen ontspannen en voelde me na afloop zowel uitgerust als weer opgeladen.

Bezigheidstherapie
Vandaag wil ik even wat speeltjes halen voor de heren Jip en Mattie. Ze zijn veel te veel met Alvin bezig en dat gepiep en gejammer en geklaag is echt, hoe lief ze ook zijn, mateloos irritant aan het worden. Alvin trekt zich er overigens niets van aan. Die doet gewoon zijn ding. Komisch om te zien. Hoe dan ook, ik wil wat van die balletjes halen waar je eten in kan stoppen. Al zie ik het ook nog wel gebeuren dat dat de hysterie en wanhoop alleen nog maar vergroot, maar dat zien we dan wel weer.

Twitter
Is ze weer met haar Twitter. Nee, deze keer ga ik het niet verwijderen. Het gaat juist goed op Twitter. Het is gezellig. Ik heb alle azijnzeikers eraf gegooid en heb besloten me niet meer (dagelijks) te bemoeien met politieke zaken. Ik ga wel gewoon stemmen in maart. Het kostte me veel teveel energie. En nu, op af en toe een verdwaalde haatzaaier na, is het heel erg gezellig op Twitter. Op Facebook ook trouwens. Het is heel simpel eigenlijk voor mij. Op social media geldt maar één ding en dat is minder, minder, minder. Heeft Geert toch ergens een punt. Hij moet alleen de Marokkanen erbuiten laten.

Brievenbus
Ik hoor dat er wat in de brievenbus gedaan wordt. Zal ik het pakken? Ja, laat ik niet al te lui doen. Ik ga het pakken. Moment. Oh, niets bijzonders. Een bankafschrift. Ja, niet van mij natuurlijk. Van Peter. Die loopt nog een jaar of 20 achter. Die krijgt nog papieren bankafschriften. Hij heeft ook geen email adres. Dat is lachen joh, met bedrijven als die bellen. Wat is uw emailadres? Ik heb geen emailadres. Uh, hoe bedoelt u? Nou, gewoon, wat ik zeg. Ik heb geen emailadres. Oh, maar waar moeten we onze informatie dan naartoe sturen? Wat dacht u van mijn huisadres? Ja, maar… Kunt u geen emailadres aanmaken dan? Ik heb geen computer. Sorry? Ik heb geen computer. Nou, dan is het gesprek heel snel afgelopen. Ze denken, denk ik, vast allemaal dat ze in de zeik genomen worden, maar Peter is bloedserieus. Hij doet niet aan die shit. Hij heeft geen computer, geen tablet, geen mobiele telefoon. Hij vertikt het. Ik hou van hem.

Ik ga wat op mijn gezicht smeren en even lekker de stad in. Mensen, ik wens jullie een hele mooie dag. β™₯

17 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s