Dinsdag 10 januari 2017

20170110_104814

Gisteren een overheerlijke massage gehad. Vannacht een gigantisch goede nachtrust erachteraan. Op een paar kleine ontstekingen na geen pijnklachten. Man, het leven lacht me toe. Wellicht ga ik vanmiddag dan maar even de stad in. Dat is al een poos geleden. Lijkt me een goed plan.

Massage
Gistermiddag om 14:30 uur ging ik voor de tweede keer naar Lydia, mijn overbuurvrouw, voor een massage. De vorige keer kreeg ik een korte hoofdmassage, nu ging ik voor een uitgebreide totale lichaamsmassage van een uur. Het was koud buiten, maar daarbinnen was het heerlijk warm. De massagetafel werd verwarmd door een elektrische deken en op de achtergrond klonk een zacht en rustgevend muziekje. Ik heb heerlijk kunnen ontspannen en voelde me na afloop zowel uitgerust als weer opgeladen.

Bezigheidstherapie
Vandaag wil ik even wat speeltjes halen voor de heren Jip en Mattie. Ze zijn veel te veel met Alvin bezig en dat gepiep en gejammer en geklaag is echt, hoe lief ze ook zijn, mateloos irritant aan het worden. Alvin trekt zich er overigens niets van aan. Die doet gewoon zijn ding. Komisch om te zien. Hoe dan ook, ik wil wat van die balletjes halen waar je eten in kan stoppen. Al zie ik het ook nog wel gebeuren dat dat de hysterie en wanhoop alleen nog maar vergroot, maar dat zien we dan wel weer.

Twitter
Is ze weer met haar Twitter. Nee, deze keer ga ik het niet verwijderen. Het gaat juist goed op Twitter. Het is gezellig. Ik heb alle azijnzeikers eraf gegooid en heb besloten me niet meer (dagelijks) te bemoeien met politieke zaken. Ik ga wel gewoon stemmen in maart. Het kostte me veel teveel energie. En nu, op af en toe een verdwaalde haatzaaier na, is het heel erg gezellig op Twitter. Op Facebook ook trouwens. Het is heel simpel eigenlijk voor mij. Op social media geldt maar één ding en dat is minder, minder, minder. Heeft Geert toch ergens een punt. Hij moet alleen de Marokkanen erbuiten laten.

Brievenbus
Ik hoor dat er wat in de brievenbus gedaan wordt. Zal ik het pakken? Ja, laat ik niet al te lui doen. Ik ga het pakken. Moment. Oh, niets bijzonders. Een bankafschrift. Ja, niet van mij natuurlijk. Van Peter. Die loopt nog een jaar of 20 achter. Die krijgt nog papieren bankafschriften. Hij heeft ook geen email adres. Dat is lachen joh, met bedrijven als die bellen. Wat is uw emailadres? Ik heb geen emailadres. Uh, hoe bedoelt u? Nou, gewoon, wat ik zeg. Ik heb geen emailadres. Oh, maar waar moeten we onze informatie dan naartoe sturen? Wat dacht u van mijn huisadres? Ja, maar… Kunt u geen emailadres aanmaken dan? Ik heb geen computer. Sorry? Ik heb geen computer. Nou, dan is het gesprek heel snel afgelopen. Ze denken, denk ik, vast allemaal dat ze in de zeik genomen worden, maar Peter is bloedserieus. Hij doet niet aan die shit. Hij heeft geen computer, geen tablet, geen mobiele telefoon. Hij vertikt het. Ik hou van hem.

Ik ga wat op mijn gezicht smeren en even lekker de stad in. Mensen, ik wens jullie een hele mooie dag. β™₯

17 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Yvonne schreef:

  Wat heerlijk dat de massage je zo goed heeft gedaan. Een fijne dag!

 2. IngridMoorenBlogs schreef:

  Veel plezier in de stad….vergeet je geen oogmaskers voor Jip en Mattie,kunnen ze even ontspannen πŸ˜‰

 3. Christine schreef:

  Wat een fijn bericht van jou op mijnverjaardag! De zon schijnt volop ik hoop bij jou ook! Veel plezier vanmiddag!!

 4. Patrick's wereldje schreef:

  Goed om te lezen dat je jezelf beloond door naar de stad te gaan. En dat mag ook. Is ook belangrijk.

  Heel veel plezier en hopelijk volgen nog heel veel van zulle dagen! Geniet ervan.

  1. Marion schreef:

   Mijn fucking accu is leeg, dus kan niet weg. Potverdomme. Straks kan ik er wel weer om lachen. πŸ˜‰

   1. Patrick's wereldje schreef:

    HΓ¨ bah… nee!
    Hoe kan een accu je plezier vergallen? Nou… zo dus πŸ˜•

    Succes en ik hoop dat je -ondanks alles- toch nog een plezierige middag tegemoet gaat…

    1. Marion schreef:

     Thanks. Komt goed.

 5. Saar schreef:

  Veel plezier in de stad en geniet van dit geluksdagje!

 6. Sammie schreef:

  Ik vind het zo belachelijk dat bedrijven maar klakkeloos aannemen dat iedereen een computer en email heeft. Die massage klinkt goed, lijkt me heerlijk met dit weer!

 7. marielle schreef:

  Wat fijn van de massage en …geweldig van Peter!! Dat vind ik nou echt mooi om te lezen!

  Bedrijven gaan er maar vanuit tegenwoordig, dat het normaal is, maar ook niet alle ouderen hebben email en smartphones etc!

  Fijne avond!

  x

 8. levelieze schreef:

  Geen computer?! Kan ik me echt niet meer voorstellen. En wat een tegenpool van jou dan op dat gebied.

  1. Marion schreef:

   Ja, het is echt onvoorstelbaar. Geen computer, geen smartphone, helemaal niks. Ik snap er ook niks van 😁

 9. iertjeblog schreef:

  Fijn dat je zo heb kunnen genieten van je massage. En hebben de speeltjes geholpen voor mattie& jip?
  Dat vind ik knap van Peter. Alles qua contact/social media ik kan niet zonder

  1. Marion schreef:

   De speeltjes moeten nog komen. Ik kon uiteindelijk niet naar de stad door een lege accu. Morgen misschien!

 10. Heerlijk voor Peter die rust zonder al die electronica, behalve de tv.
  Dat kan bevrijdend voelen denk ik.

  Voor mij is telefoneren best moeilijk soms, dus ik mail graag als ik iets moet regelen.

  Voor jou ook fijn dat je hebt gekozen voor rust in de tent op Twitter en Facebook.
  Je eigen welzijn moet er niet onder lijden.

  Ik hoop dat de cavia’s jullie voorbeeld volgen haha.

  1. Marion schreef:

   Hahahaha, die laatste zin. Geweldig mooi gezegd! X

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.