Loving Lazy Sundays #119

LLSDaisy

Een echte, héle echte Loving Lazy Sundays. Nijntjesbadjas aan, sloffen aan, no make up (op mijn nieuwe ronduit tegenvallende mascara na), veel koffie, geurkaarsjes, verwarming minimaal twee graden hoger dan normaal, geroosterd brood met kaas, laptop op schoot en chillen maar.

Sunday Sports
Gisteren wilde ik kijken hoe laat Vitesse moest spelen. Bleek dat ze de avond daarvoor al met 2-0 hadden gewonnen van ADO. Relaxt. Dan ook nog even zien dat NEC in de rust met 2-0 achterstond tegen Go Ahead en mijn avond was weer helemaal goed. Ach, natuurlijk maakt het mij geen bal uit of NEC wint of verliest, maar dat is iets uit de Vitesse-tijd wat er toch altijd een beetje in blijft zitten, denk ik. No hard feelings, Nijmegenaren. HSV wist zowaar een keer te winnen. Wat een drama is het daar. Nog maar 16 keer gescoord in 19 wedstrijden. Ook Werder Bremen en Wolfsburg staan er belabberd voor. Leipzig daarentegen is een soort Leicester City. Het is dat ze gisteren van Dortmund hebben verloren, anders hadden ze mooi weer kunnen inlopen, want ook Bayern liet punten liggen dit weekend. Everton. Lukaku. Need I say more? Overigens kon Mertens er ook wat van. Hij wist gisteren drie keer te scoren voor Napoli, dat uit bij Bologna met 7-1 won. Over Chelsea en Arsenal zeg ik niks.

Happy Stuff
Een supergezellige middag met Janekijn ♥ Mijn ouders die op bezoek kwamen ♥ Een fantastisch mooi cadeau van ze krijgen. ♥ Een meerkoet naar de gracht brengen ♥ Grasdozen ♥ Een kat in mijn auto ♥ Instagram ♥ Inspiratiekaarten ♥ Knopen doorhakken ♥ Jip, Mattie en Alvin ♥ DWDD ♥ Typhoon ♥ Geïnspireerd worden ♥ Shoptegoed winnen en daar een supertof kruidentuintje van bestellen ♥ Op de bank liggen ♥ Veel uitrusten ♥ Vegan kroepoek vinden ♥ Popcorn ♥

Afgelopen Week
Je kan hierboven al lezen dat ik een hele drukke, maar fijne week heb gehad. Zo gebeurde het dan ook dat ik, voor het eerst sinds de start van mijn blog, twee dagen achter elkaar geen artikel schreef. Ook hakte ik de knoop door om afscheid te nemen van het eetstoornisforum. Tenminste, gedurende de periode dat ik therapie heb. Daarna kom ik weer terug. Voor nu gaat het echt niet lukken. Ik wil me volop concentreren op mijn eigen herstel. Daarnaast wil ik mijn sociale contacten onderhouden en blijven schrijven op mijn blog. Ervaringsdeskundige is geen klusje wat je er even naast doet. Het was geen makkelijk beslissing, maar wel eentje die heel goed voelt.

Komende Week
Morgen staat er een ochtendje thuistherapie op het programma. Ik heb wat leeswerk toegestuurd gekregen over schematherapie en daarnaast moet ik weer met de mij ondertussen zeer bekende vragenlijsten aan de slag. Daar ben ik wel een paar uur mee bezig. Woensdag ga ik met mijn zus lunchen. Dat is al een poos geleden, dus daar heb ik erg veel zin in. Als laatste gaan Peter en ik donderdag of vrijdag op pad voor het cadeau wat we van mijn ouders krijgen. Peter heeft ernstige rugproblemen en een paar jaar terug kochten we een fauteuil voor hem. Omdat we niet zoveel geld hebben kochten we niet zo’n dure stoel. Deze is ondertussen helemaal op. Mijn vader ging er afgelopen week in zitten en ja…. Het is inderdaad een verschrikking. Als je nog geen last van je rug hebt, zou je het wel krijgen als je daar een uur in zit. Zo kwam het kopen van een nieuwe stoel ter sprake, maar ook het feit dat we daar op het moment geen geld voor hebben. Nu zijn Peter en ik allebei nog lang niet jarig, maar als vervroegd verjaardagscadeau voor beide mogen we dus een nieuwe fauteuil gaan kopen. Megadankbaar daarvoor. Echt. Onbeschrijflijk dankbaar.

Geen Gezeik
Gisteren was het Zeikvrije Zaterdag. Vrijdag heb ik een dag niet over politiek gepraat of geschreven. Het waren allebei heerlijke dagen. Dan is de keuze al snel gemaakt natuurlijk. Minder politiek. Minder zeiken. Het is ook leuk om te merken dat als er mensen tegen je zeiken en je zeikt niet terug, ze automatisch ook ophouden met zeiken. Wat je aandacht geeft groeit. Dat blijkt. Dat maakt social media ook weer een stuk leuker. Instagram trek ik echt door naar het spirituele. Dat stuit soms op onbegrip, omdat ik veel mensen heb ontvolgd. Ik probeer het dan wel uit te leggen, dat ik Instagram op een andere manier gebruik dan de meeste mensen, maar sommige snappen dat niet. Of willen het niet snappen. Of vinden het gewoon niet leuk. Ja, het is niet anders. Ik doe nu gewoon even mijn ding daar en dat bevalt me vreselijk goed. Het is nu echt pure ontspanning voor me geworden en dat was ook precies de bedoeling.

My Spotify
In de laatste LLS liet ik een nummer van The Chainsmokers horen en deze keer doe ik dat weer. Ik ben echt even helemaal hooked aan deze muziek. Zalig.

Geniet van de muziek en ik wens jullie een hele fijne zondag. ♥

14 gedachten over “Loving Lazy Sundays #119

 1. Ik ga genieten van een Lazy Afternoon. Al dat werken begint in mijn kleren te kruipen.. Nog een duwtje en ik ben eens een weekend vrij. Wat kijk ik hier naar uit! Fijne zondag Marion!

 2. Ik heb al jaren een fijne Fauteuil van het merk Farstrup met een voetenbankje erbij. Ik heb moel Casa die vind ik het fijnste. Op MP worden ze regelmatig aangeboden, daar heb ik de mijne ook vandaan.
  Nieuw 1500, de mijne kocht ik voor slechts 75 was koopje, maar voor een redelijke prijs zijn ze wel te vinden.

  1. Ik hoop het. We gaan naar drie winkels die in dezelfde plaats zitten. Weten precies welke stoelen in aanmerking komen (via internet opgezocht) en gaan dan in een logische volgorde. Hopelijk slagen we direct bij winkel nummer 1 en kunnen we direct weer inpakken en wegwezen. Hij moet gewoon mee om in de stoel te zitten. Het is niet anders, maar het zal een leuke ochtend worden ja.

 3. Het is wel raar, als je zelf “zeikt” gaan mensen je als een soort klankbord zien. Hierdoor trek je het gezeik van andere naar je toe, terwijl je dat er soms gewoon niet eens bij wilt en kunt hebben. Hier is het tot nu toe niet echt een lazy sunday geweest, maar dat gaat zo wel gebeuren. Lekker languit op de bank en een boekje erbij.

 4. Wat ontzettend lief van je ouders. Het is zo waardevol om fijne ouders te hebben (al staat dat natuurlijk los van wat ze geven of niet).

  Wat een fijne happy stuff. Uitgeweest maar ook mensen thuis ontvangen en wat leuk van dat shoptegoed!!!

  Marion, veel sterkte met de (thuis)therapie deze week en heel goed te lezen dat je je grens aangegeven hebt

  Xxx

 5. Ik geloof echt dat moest meer dan de helft van de wereld niet zeiken over Trump hij al wat minder scherp uit de hoek zou komen. Een kat “in het nauw”, niet dat hij in het nauw zit, maakt nu eenmaal vreemde sprongen.
  Even meegeven dat ik dit een topweekend vond op sportief vlak, de Belgische tennismannen schakelden zomaar even de veel sterkere Duitsers uit. Vreugdedansje.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.