Reactie Partij voor de Dieren


Vanochtend schreef ik een artikel over waarom ik nog niet eerder op de Partij voor de Dieren stemde. Dat was omdat de naam mij tegenhield. Ik deelde mijn artikel op Twitter en kreeg een reactie van de PvdD zelf met een uitleg waarom juist hun naam een voorwaarde voor hun succes is.

Partij voor de Dieren – Onze partijnaam

Fijne dag allemaal. ❀

10 thoughts on “Reactie Partij voor de Dieren

  1. Nu weet ik het zeker. Al jaren komt mijn mening het meest overeen met die van de PvdD maar ik bleef hangen in mijn oude ‘gewoonte’ op GL te stemmen onder andere vanwege de naam van de PvdD maar nu is het tijd voor verandering. πŸ™‚

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s