Persoonlijk

Reactie Partij voor de DierenVanochtend schreef ik een artikel over waarom ik nog niet eerder op de Partij voor de Dieren stemde. Dat was omdat de naam mij tegenhield. Ik deelde mijn artikel op Twitter en kreeg een reactie van de PvdD zelf met een uitleg waarom juist hun naam een voorwaarde voor hun succes is.

Partij voor de Dieren – Onze partijnaam

Fijne dag allemaal. ❤

10 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s