Loving Lazy Sundays #120

lls

Vanochtend deed ik de gordijnen open en kijk daar! Een dik pak sneeuw. Zeker een halve meter! Nou oké, iets minder, maar een flinke sneeuwpop kan je er zeker van maken. Prachtig weer die sneeuw. Ik hou er echt van. Van mij mag er minimaal 3 maanden per jaar sneeuw liggen. Lijkt me zalig!

Loslaten
Ja, toch een LLS na het verdrietige berichtje wat ik vanochtend eerder online zette. Mijn gedachten gaan uit naar de ouders en haar naasten. Ik brand een kaarsje en nu moet ik het loslaten. Hoe moeilijk ik dat ook vind. Ik ben hooggevoelig en kan hier dagenlang door van slag zijn, maar daar schiet niemand iets mee op.

Happy Stuff
Fotografie ♥ Werken aan een nieuwe header ♥ Spiritualiteit ♥ Schrijven ♥ Jip, Mattie en Alvin ♥ Meer mijn eigen weg gaan ♥ Sneeuw ♥ Vogels in de tuin ♥ Geweldig mooie kaarten vinden op Marktplaats ♥ Mijn eigen ongebruikte kaarten op Marktplaats zetten en binnen een dag verkopen ♥ Mijn reading van ruim een half jaar geleden nog eens terugluisteren ♥ Meer rust nemen ♥ Therapie wat niet doorgaat morgen (yes, I know… maar stiekem lekker toch) ♥ Iemand hulp mogen bieden ♥ Popcorn ♥

Afgelopen Week
De lunch met mijn zus ging niet door. Ik was te moe. Zij ook. Dat scheelt. Ik vergat een afspraak bij de huisarts. Ik vulde een heleboel vragenlijsten in voor therapie. Schrok me het apezuur. Confronterende shit. Ik bleef veel binnen door de pijn in mijn gewrichten. Moest zelfs een ochtend zittend de trap af. Dat gaat nu weer beter. Ik kan nu weer de trap af alsof ik op stelten loop. Je zou het moeten zien. Hilarisch. Ik maakte een heerlijk gerecht. Zal ik eens gek doen en het recept delen? Ik heb ergens nog een Vegan & Vegetarisch categorie bungelen. Ja, laat ik dat doen. Maar niet nu.

Komende Week
Ga ik een vegan recept met jullie delen. Of is het vegetarisch? Weet ik nog niet. Ga ik uitzoeken. Therapie gaat morgen niet door (hip hip hooray!). Wel ga ik naar de gemeente Arnhem bellen om informatie in te winnen over een bijstandsuitkering. Ik ga iemand helpen met een Wajong aanvraag en misschien ook met een bijstandsuitkering. Ik ben blij dat ik dat kan en mag doen voor haar. Het is niet makkelijk om hulp te accepteren als het om financiën en dat soort zaken gaat. Vrijdag komt er een mannetje voor de verwarming. Weer een uitdaging voor mij. Ik moet mijn medicatie en recepten weer even op orde krijgen, want het is één grote chaos. Sommige medicijnen gaan via herhaalrecepten, sommige gaan via de huisarts en weer anderen gaan via de psychiater (die ik op dit moment even niet heb, omdat ik dus tussen twee behandelingen in zit). Dit gaat in ieder geval niet goed zo. Even uitzoeken dus. Ik moet een afspraak maken voor de APK en verder even niks. Denk ik. Hoop ik. Nou ja, ligt eraan hoe lang de sneeuw blijft liggen, anders wellicht af en toe naar de buurvrouw toe om te kijken of ze iets nodig heeft.

Follow Your Heart
Gisteren schreef ik dat ik het één en ander op Marktplaats had gezet. Ik vroeg in eerste instantie € 12,50 voor mijn orakelkaarten, maar het zat me niet lekker. € 10,- voelde een stuk beter. Ik veranderde de prijs en eigenlijk binnen no time waren ze verkocht. Fijn. Altijd je gevoel volgen dus. Dat ga ik echt weer meer doen, want het voelt zooooooo relaxt! Dat hele Instagram gebeuren met die angst om mensen te ontvolgen en scheve gezichten te krijgen, man, want een onzin. Diegene die wel een scheef gezicht trokken, jammer maar helaas. Ik volg op Instagram eigenlijk alleen nog maar spirituele accounts en dat doet me zo goed. Zoals gisteren, nadat ik dat hele verdrietige bericht kreeg, ik kan dat gevoel dan niet loslaten. Het doet me zo’n pijn en zo’n verdriet dat ik op die momenten echt even niet weet waar ik het zoeken moet. Ik open op die momenten Instagram en binnen een paar minuten ben ik weer kalm. De positieve energie en de rust die daar vanuit gaan is zo ontzettend fijn. Een verademing.

Instagram
En dat bracht me weer op het idee om de komende tijd weer een paar Instagram accounts met jullie te gaan delen. Dat heb ik een poos eerder gedaan in LLS, maar daar ben ik op een gegeven moment mee gestopt. Lijkt me een leuk idee om dat weer eens een poosje te gaan doen. Eén van mijn favoriete accounts op dit moment is die van Debby. Ik ben echt een beetje verliefd geworden op haar account. Het straalt een bepaalde sfeer uit en dan met haar geweldige hond erbij. Puur genieten.

Debby @lifeofdebss Interieur: Flinke mix van vintage, donker/licht, scandinavisch en hout. Liefde voor planten food, coffee en friends! ♡♡ mijn jaren 30 huis.

One To Watch
Ik sluit ook af met iets anders dan normaal. Ik ga niet meer alleen muziek met jullie delen, maar ook andere video’s. Geen idee wat dat allemaal gaat worden, maar dat zien we wel. Vandaag wil ik in ieder geval een video van Percy Tienhoven, medeblogger en ondertussen ook videomaker en wereldveroveraar, met jullie delen. Hij is een grote inspiratiebron voor mij.  Ik wens jullie allemaal een hele fijne zondag! ♥

14 reacties Voeg uw reactie toe

 1. chucky1012 schreef:

  Heel veel sterkte….
  Je moet inderdaad een grens aan jezelf stelllen

  Xoxo

 2. Rob Alberts schreef:

  Ik heb een klein sleetje voor jou liggen.

  Sneeuw witte groet,

 3. joorloveswriting schreef:

  Ik denk dat ik wat gemist heb… ik ga het nog even lezen. Wat leuk om weer de happy stuff te lezen! En wat fijn dat je kaarten snel verkocht hebt! 🙂 jij ook nog een fijne zondag!

 4. bentenge schreef:

  Awesomer highlights. Dat zegt hij mooi. Maar ben niet zeker of een reis naar Korea zoveel beter is dan karton weggooien. Ik maak hier dus voor mezelf even een notaatje over.
  Have a great sunday afternoon. En Marion, toch even naar de Belgische tennisdames kijken? Er is na de mannen mogelijks alweer een “doorbraak” in de maak. Een persoonlijk highlightje (voor mij) 🙂

 5. Drie maand sneeuw op een jaar? Dan liefst in jouw achtertuin alleen – ik zie het graag voor één dag, maar dan mag het stoppen.
  Tof dat je advertentie op Marktplaats vlot is verlopen…

 6. mariellemarielle schreef:

  Wat heftig…je bericht van vanmorgen maar hier schrijf je het ook. Sterkte!
  Anorexia maakt levens kapot (ook levens van mensen die wel bleven leven).

  De sneeuw smelt al aardig weg maar vanmorgen was het zo magisch! Ik ging even uit met de hond en alles was nog onbelopen, prachtig!

  Lief dat je iemand gaat helpen.

  Een goede week voor jou!

 7. Sabine schreef:

  Mijn ouders sturen me zoveel foto’s van de sneeuw! Prachtig mooi om te zien, maar of ik het echt mis…

 8. heleen schreef:

  Waarom is mijn insta niet je favoriet? #waarisnudiesmileymetdieknipoog? #doejeookeenswatvoorjezusje… #ikookvanjou!

   1. heleen schreef:

    Ik zie hem wel terug in je volgende blog…

 9. Lot schreef:

  Je headers zijn schitterend.

  1. Marion schreef:

   Oh Lot, wat lief om te horen! Dank je wel!

 10. iertjeblog schreef:

  Sterkte en fijne week meid x

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.