Chronisch ziek

Productief dagje


Getagd: , , .

Rond een uur of tien begon ik aan een artikel. Daar ben ik uiteindelijk maar mee gestopt, want ik was veel te druk met andere dingen. Ik heb werkelijk in tijden niet zo’n productieve ochtend gehad als vandaag. Wat een genot. Echt, heerlijk!

Het begon met een oproep op Instagram, wie er behoefte had aan een mooie, spirituele boodschap voor vandaag of de komende week. Daar kwamen een paar leuke reacties op en ik stuurde de boodschappen door. Enorm fijn om te doen. Er hangt zoveel mooie en positieve energie omheen. Geweldig. Dat ga ik vaker doen. Op welke manier weet ik nog niet precies, maar daar kom ik vanzelf achter. Ik belde met de Gemeente Arnhem voor wat informatie over een bijstandsuitkering. Ik maakte een afspraak met de garage om mijn auto APK te laten keuren. De cavia’s kregen eten en vers hooi. Ik wandelde naar de winkel voor wat boodschappen. Mijn zus belde. We gaan morgen lunchen. Het was gewoon een heerlijke ochtend.

Op het eetstoornisforum werd het bericht van het overlijden van één van de leden gedeeld. Dat is altijd heel erg emotioneel. Het komt dan even zo dichtbij. Velen die even met de neus op de feiten gedrukt worden, velen die beseffen dat ze door het oog van de naald gekropen zijn en daarnaast natuurlijk het feitelijke verdriet om het gemis van iemand. Ik kocht een kaartje voor de ouders, schreef daar met pijn en moeite iets op, want wat moet je in vredesnaam zeggen tegen twee mensen die net hun dochter kwijtgeraakt zijn, en stuurde deze op. Nog even flink wat tranen gelaten en nu toch weer verder gaan.

Het voelt een beetje alsof ik gewerkt heb. Lekker druk bezig geweest, maar wel in mijn pyjamabroek. Ik wou dat ik hier mijn werk van kon maken. Mensen positiviteit brengen, op weg helpen met bepaalde dingen. Dat zou geweldig zijn. Voor nu heb ik het ”geluk” dat ik een uitkering heb en dit naast mijn therapie en het vele ziek zijn kan doen. Hoe lang ik dit kan blijven doen en hoe het er in de toekomst uit gaat zien, dat zien we dan wel weer. Voor nu ben ik in ieder geval een zeer gelukkig mens.

Fijne maandag allemaal. ♥

26 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s