Spritualiteit

Orakelkaarten ontwerpen: Enquête


Getagd: , .

feb19

Wauw lieve mensen, het begint al in rap tempo vorm aan te nemen, dat kaartenproject van mij. De ideeën borrelen aan alle kanten naar boven en de offertes stromen binnen. De keuze was al snel gemaakt met wie ik in zee zou willen en dan ja, dan wordt het ineens echt! Nu heb ik alleen jullie hulp nog even nodig.

Er zit natuurlijk een flink kostenplaatje aan dit hele gebeuren en ik wil een beetje in kaart brengen wat men interessant zou vinden én wat men bereid is voor een deck te betalen. Voordat ik serieus ga beginnen met het ontwerp, moet ik weten of het de investering waard is. Daarom wil ik degene die geïnteresseerd zijn in spiritualiteit, en met name in orakelkaarten, vragen om onderstaande enquête voor mij in te vullen.

Alvast heel erg bedankt!

Link naar de enquête ♥

17 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s