Spritualiteit

Resultaten enquête en de volgende knoop


Getagd: , .

feb23

Bijna 50 mensen hebben de enquête ingevuld, ik heb een keuze gemaakt met welk bedrijf ik in zee ga en dan is het nu tijd om de keuze voor het ontwerp te gaan maken. Dat is moeilijker dan gedacht. Ga ik voor zekerheid of neem ik een gokje en ga ik origineel zijn? Ik kom er echt niet uit. 

De resultaten van de enquête zijn helder en ik ben heel erg blij met de uitkomst. Even een kort overzichtje.

  • 35% geeft aan mijn deck te willen kopen, 51% twijfelt nog
  • 50% is bereid tussen de € 15,- en de € 20,- te betalen
  • 71% ziet graag de natuur terug op mijn kaarten
  • 57% geeft de voorkeur aan de Nederlandse taal
  • 55% krijgt graag een overdenking mee voor gedurende dag

Met deze uitslag kon ik weer lekker verder. De prijs gaat inderdaad tussen de € 15,- en € 20,- liggen. Hoe meer mensen mijn deck kopen, hoe goedkoper het wordt. Probleem is natuurlijk alleen dat ik dat van tevoren niet weet. Hoe ik dat moet oplossen, weet ik nog niet, maar daar ga ik vandaag mee aan de slag. Veel natuurliefhebbers. Daar ben ik heel erg blij om, want dat betekent dat ik heerlijk aan de slag kan gaan met het maken van foto’s. Mijn streven is om alleen maar foto’s van mezelf te gebruiken, zodat het echt mijn eigen unieke deck gaat worden. De Nederlandse taal is het enige puntje waar ik niet in meega wat betreft de resultaten. Ik heb wat dingen opgeschreven in het Nederlands en het pakt me gewoon absoluut niet. Ik wil dingen op een bepaalde manier zeggen en dat lukt me simpelweg niet in het Nederlands. Ik heb die knoop dus al wel doorgehakt. Ondanks dat de meerderheid liever Nederlands op de kaarten ziet staan, volg ik mijn hart en ga ik voor de Engelse taal.

Dan de volgende knoop: Wat gaat het design worden? Ga ik voor een modern design, iets nieuws, iets anders of ga ik voor traditioneel? Ik heb al geprobeerd te overleggen met een paar mensen, maar zoveel mensen, zoveel smaken. Vannacht ben ik wel honderd keer wakker geworden en dan nu, nu ik dit schrijf, hak ik de knoop in ene door. Ik ga voor traditioneel. Ik denk dat mijn andere deck in Australië en Amerika goed zou aanslaan, maar dat hier in Nederland de boel eerst nog een beetje op gang moet komen. Nu die knoop is doorgehakt, ligt direct de volgende voor me klaar. De grootste knoop van allemaal. De foto’s maken kan ik. De teksten erbij schrijven kan ik ook. De vraag is alleen, is het financieel haalbaar? Hoe ga ik die 51% twijfelaars overhalen om mijn deck te kopen? En zelfs al kopen alle ja-zeggers én twijfelaars mijn deck, dan nog heb ik de investering er niet uit. Dus, it is time for business. Crowd funding? Patreon? Ik ga vandaag alle mogelijkheden onderzoeken. Ik ga kijken wat ik kan doen om de prijs zo laag mogelijk te houden. Winst hoef ik niet te maken. Wil ik niet maken. Kan ik niet maken. Mag ik niet maken. Het is puur werken aan een project waar ik mijn ziel en zaligheid in kan leggen. Sinds ik hiermee ben begonnen stralen mijn ogen weer, zoals mijn moeder het gisteren zei. Ik heb mijn levenslust weer terug. Ik kan weer wat doen. Mezelf ontwikkelen. Mooie dingen maken. Voor mezelf én voor anderen.

Ik ga aan de slag, lieve mensen. Hopelijk vandaag of morgen nog meer nieuws. Fijne dag vandaag! ♥

19 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s