10 thoughts on “Start voorverkoop inspiratiekaarten

 1. Gefeliciteerd en je harde werken wordt mooi beloond!
  Fijn dat je de mensen een kans geeft zodat ze een keuze kunnen maken of zet het geld willen gaan besteden aan het goede doel dat jij genoemd had.
  Goed van jou dat er vandaag 2 posts op je blog zijn verschenen en dit op 1 dag.

  Xoxo

 2. Ik vind het idee echt super en twijfel ook om een kaartenset te bestellen. Je maakt mooie foto’s en tot nu toe vind ik hoenje bezig bent een prettige manier van doen (zonder zweverig te zijn). Ik ben alleen benieuwd naar de teksten voordat ik ergens op toezeg.. ga je daar ook nog een voorbeeld van laten zien?

  Succes met het verder uitdenken van alles ♡

  1. Er komen nog previews, absoluut. Ik wilde alleen wel van tevoren weten of er überhaupt echt animo is. Ik heb nu twee kaarten echt af. Die gaan ter beoordeling naar de drukker. Als ik een akkoord heb dat die stijl goed is, dan ga ik verder met ontwerpen er komen er voorbeelden. Dank je wel dat je in ieder geval interesse hebt! ♥

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s