Zoveel te doen

minion-1183567_1280

Er ontbreekt iets. Normaal als je dat gevoel hebt is het heel vervelend, want vaak kan je het niet plaatsen. Ik weet echter precies wat het is. Het is mijn humor. Mijn humor ontbreekt in mijn kaartendeck. Waarom? Omdat ik denk dat anderen vinden dat dat niet thuishoort in een kaartendeck.

Humor
Zie hier het eerste leerproces wat ik tegenkom tijdens het creëren van mijn eigen kaarten. Waarom zou humor niet thuishoren in een kaartendeck? Het zijn inspiratiekaarten. Als er iets inspirerend is in mijn leven, dan is het wel mijn humor. En dus heb ik besloten dat humor een plekje krijgt in mijn inspiratiedeck.

Aan alle mensen die een bestelling hebben geplaatst en nu denken: Ja, maar dat zie ik niet zitten! Geen probleem, je kunt altijd annuleren. Ik zou het echter niet doen, want ik denk dat mijn deck er alleen maar veel leuker op gaat worden. Maar dat even tussendoor.

De Banaan
Er komt in ieder geval een banaan in. Ik moet en zal een banaan in mijn kaartendeck hebben. Moet je je voorstellen dat je in de ochtend lekker aan een kopje thee zit, je pakt je kaartendeck erbij en trekt een kaart waarop staat: Go Bananas! Nou, dan is je dag toch meteen top of niet dan? Nee, zonder dollen. Het gaat een ontzettend mooi en inspirerend deck worden, maar het deck is gewoon niet compleet zonder dat mijn humor erin verwerkt zit. Op dit moment ben ik bezig met het ontwerpen van een aantal achtergronden.

preview1

Zoeken
Ik weet nog niet zeker of ik deze kan of ga gebruiken, want uiteindelijk wil ik het deck wel in een bepaalde stijl hebben. Daarnaast is dit echt heel erg veel werk en ik weet niet of ik het ga redden om voor 1 april alle kaarten op deze manier te bewerken. Ik zit er ook aan te denken om wellicht een kalender of zo te maken in deze stijl en mijn kaartendeck nu iets luchtiger te houden. Kortom, er broeit en groeit van alles. Daarom snap ik ook heel goed dat er mensen zijn die wachten met bestellen tot het allemaal wat definitiever is. Het is van twee kanten onzeker. Ik moet een redelijk idee hebben hoeveel kopers er zijn en aan de andere kant willen mensen natuurlijk weten wat ze kopen. Voor beide kanten is het even zoeken. Dit zal de volgende keer hopelijk anders gaan.

De volgende keer?
Ja, ik zit zelfs al te denken aan een volgende keer. En niet alleen kaarten. Ook agenda’s en journals. Een eigen webshop. Een eigen domein. Er zitten zoveel ideeën in mijn hoofd en het maakt me zo ontzettend gelukkig om hiermee bezig te zijn. Daarom ga ik misschien toch een gesprek aanvragen bij het UWV. Waarom wachten als het me zoveel geluk brengt? Omdat straks therapie begint. Ja, daar heb je een punt. Dat zou wel eens heel erg veel kunnen zijn. Aan de andere kant, is het juist niet heel erg goed om tussen de therapie door met andere dingen bezig te zijn? Wat ik wel weet is dat ik heel veel plannen heb en dat ik die lang niet allemaal kan en mag uitvoeren, omdat ik in de WIA zit. Ik kan maar beter helder hebben wat mijn mogelijkheden zijn. Wat mag ik wel doen? Wat mag ik niet doen? Waar moet ik rekening mee houden? Hoever mag ik gaan? Wanneer breng ik mijn uitkering, en dus mijn levensonderhoud, in gevaar? Het is mogelijk om vanuit de uitkering een eigen bedrijfje te starten, maar hoe werkt dat? Ik weet het globaal allemaal wel, maar ik wil het niet globaal weten. Ik wil van de hoed en de rand weten en het liefst nog meer. Een gesprek aanvragen lijkt me een goed idee. Hoppakee, stap drie is in de maak.

Ik wens jullie allemaal een heel goed weekend. Geniet ervan! You only live once. ♥

 

15 reacties Voeg uw reactie toe

 1. chucky1012 schreef:

  Hahahaha….
  Leuk een banana 😉
  Mogen al je dromen uitkomen……

  Fijn weekend Xoxo

  1. Marion schreef:

   Banana’s zijn altijd oké!!! XXX

 2. Koen | 10100.nl schreef:

  Goed idee om een gesprek te vragen bij het uwv. Ze staan er bekend om heel streng te zijn, dus kan je maar beter van te voren weten wat wel en niet mag. Ik ben benieuwd hoe de kaarten er uit komen te zien. Jij ook goed weekend!

  1. Marion schreef:

   Ja, ik wil niet straks in de problemen komen. Het is ondertussen ook al bijna tien jaar geleden dat ik voor ze gewerkt heb, dus er zal ook alweer heel veel veranderd zijn. Thanks!

 3. Emily schreef:

  Dit maakt mij alleen maar enthousiaster voor je deck. Serieus. Ik hou van humor (zoveel!) en ik hou van jouw humor. DOEN!

  1. Marion schreef:

   Ja, het voelt nu ook pas echt goed. Dit gaat ‘m worden. Dat gekke gevoel van er klopt iets niet, het is niet compleet, is nu ook meteen weg. Dank je wel. Je support betekent echt veel voor me. X

 4. Myriam schreef:

  Héél goed bezig Marion!!!

 5. Jenn schreef:

  Geweldig, de positiviteit straalt hier van af! Volg je hart 😀

 6. Jacqueline schreef:

  Leuk om jou zo enthousiast te zie hierover!

 7. sonja.frl schreef:

  Humor hoort bij het leven. Dus jaaa, banana! Volgens mij wordt het een pracht project dat perfect bij jouw situatie past! En als je er wat minder fysiek aan kunt werken door gezondheidsbeperkingen, dan kun je inspiratie opdoen, mooie quotes verzinnen etc!
  (Ik kan trouwens eindelijk weer inloggen!)
  Goed om UWV even te checken. Better safe, than sorry! xxx

 8. mariellemarielle schreef:

  wat leuk je enthousiasme, plannen, gedrevenheid en…het geluksgevoel!!

  Humor, leuk om toe te voegen want jou humor (hier op je blog) vind ik vaak echt leuk en het is wel iets wat jou ook helpt toch?

  Ben benieuwd wat het gesprek zal brengen!

  Fijne zondag

 9. joorloveswriting schreef:

  Super leuk om te lezen!! Ben benieuwd naar je kaarten!! 🙂 x

 10. Saar schreef:

  Naast enthousiasme is het inderdaad ook belangrijk om goed te weten wat je doet. Dus dat je je informeert, al neemt het daarna misschien nog steeds geen concrete vormen aan, is gewoon slim 😉
  Veel succes met al jouw plannen!

 11. Sabine schreef:

  Zo heerlijk je enthousiasme en al je fantastische plannen! Heel veel plezier met alles!

 12. Roos schreef:

  Ondanks de onduidelijkheden en dat je nu nog een no-go hebt, is het wel ontzettend fijn om je motivatie en enthousiasme door de regels heen te lezen. Creatief bezig zijn kan juist zelfs heel positief bijdragen aan je psychische gesteldheid. En, zolang jij er een goed gevoel bij hebt, doen! 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.