Loving Lazy Sundays #121

on

dawn-1867201

Het is zondag 26 februari 2017. De lucht is grijs. Geen zon te zien. Hier binnen is het echter lekker warm en gezellig. De verwarming staat aan, de kaarsjes branden. De cavia’s zijn voorzien van alles wat ze nodig hebben. Tijd voor koffie en Loving Lazy Sundays.

Sunday Sports
Vandaag een topper in de Eredivisie en wel Feyenoord – PSV. Feyenoord staat bovenaan met 60 punten en PSV zal, willen ze nog iets kunnen betekenen in de strijd om het landskampioenschap, moeten winnen in Rotterdam. Ajax staat met 55 punten op een keurige tweede plaats, maar ook zij zullen punten moeten pakken. Dat moet lukken vanmiddag thuis tegen Heracles. De voetbalmiddag begint om 12:30 uur met de wedstrijd Go Ahead – Vitesse. Niet iets om voor thuis te blijven, maar ja, als je toch thuis bent…

Happy Stuff
Mijn kaartendeck ♥ Creatief bezig zijn ♥ Need I say more? ♥ Ja, want het worden er twee! ♥ Bij mijn ouders koffie drinken ♥ De auto die weer APK gekeurd is ♥ Voor Jip, Mattie & Alvin zorgen ♥ Kaassoufflés uit de oven ♥ Koffie ♥ Fotograferen ♥ Gek worden van enthousiasme ♥

Patreon
Het proces van iets ontwerpen is een leuk proces. Voor mij tenminste. Ik kan me voorstellen dat het voor degene die mijn kaarten willen gaan bestellen af en toe verwarrend is. Dan weer dit, dan weer dat. Dan weer zus, dan weer zo. Nu ook weer. Riep ik gisteren nog dat die humor er absoluut in moet, blijkt dat dat de hele sfeer van dit deck om zeep helpt. Humor is voor dit deck niet geschikt. Dan is de keuze snel gemaakt; de humor gaat in het tweede deck komen. Dat past wel heel erg goed, want dat deck gaat veel meer down to earth worden met foto’s die ik hier thuis of in de omgeving zal maken. Nu ben ik echter helemaal opgeslokt door het bewerken van foto’s. Eigen foto’s’en foto’s die ik mag gebruiken van anderen en die laat ik samensmelten tot iets wat mij ontzettend raakt. Ik word er helemaal in meegezogen en ik hoop dan ook echt dat de kwaliteit voldoende is om af te laten drukken. Morgen gaat er een mail uit naar de drukker met een aantal voorbeelden en dan is het een ja of een nee. Ik ga me vandaag overigens ook verdiepen in Patreon, want ik heb al wel helder dat ik de investering niet rond ga krijgen. Ik moet 40 decks verkopen en die zekerheid zal ik niet hebben voordat de kaarten naar de drukker gaan. Er staan nu vijftien bestellingen vast. Vijf zijn nog onzeker. Dat is nog maar de helft. Er zijn echter ook een aantal mensen die geen deck willen kopen, maar mij wel financieel willen steunen om mijn droom waar te maken. Ik wist eerst niet of ik daar gebruik van zou kunnen maken in verband met mijn uitkering, maar wat ik tot nu toe gelezen heb mag dat. Ik ga het dus maar gewoon proberen. Wordt vervolgd.

Afgelopen week
De afgelopen week was qua gezondheid geen beste. Volgens mij schrijf ik dit iedere week. Soms denk ik dat het beter zou zijn als ik de niet beste weken maar gewoon als mijn standaard ga zien. Dat is altijd maar van korte duur, want het zit nu eenmaal gewoon in mij om altijd te hopen dat het weer beter zal gaan. Hoop doet leven, dus het zou zonde zijn om daarmee te stoppen. Lekker blijven hopen. Het gesprek over therapie was positief. Het heeft me wel weer aan het denken gezet. Is het wel haalbaar? Ook de therapeuten twijfelen daar ernstig aan, maar als we het niet proberen zullen we het nooit weten. We kunnen altijd de groepsbehandeling laten vallen en doorgaan met enkel individuele therapie.

Komende week
Morgen is het laatste oriënterende gesprek voor therapie. Dan is alles rond en gaan we eind maart starten. Verder wil ik maandag of dinsdag het UWV bellen en een afspraak maken met een arbeidsdeskundige. Ik wil voor mezelf helder hebben dat waar ik mee bezig ben mij niet in de problemen gaat brengen. Voor de rest ga ik heerlijk verder werken aan mijn deck. Ik hoop een akkoord te krijgen voor het drukken en dan gaat de boel wellicht komende week al door. Ik heb de meeste kaarten klaar in opzet. De details moet ik nog uitwerken, maar dat doe ik pas op het laatste moment als ik zeker weet dat het gaat lukken.

One To Watch
Deze blijft briljant. 26 seconden en je dag is weer goed. Ik wens jullie een hele fijn zondag! ♥

4 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Koen | 10100.nl schreef:

  Succes met het gesprek morgen. Hopen op betere tijden mag altijd. Een positieve instelling, zoals je hebt, helpt ook een heleboel. Fijne zondag!

 2. Rob Alberts schreef:

  Leuk om weer bij te lezen bij jou..

  Vrolijke groet,

 3. Ondanks een sputterende gezondheid toch een behoorlijk positief logje.
  Het topgebeuren van de voorbije week was toch het opstarten van je kaarten-lijn.

 4. mariellemarielle schreef:

  Wat heerlijk dat je zo creatief bent! KNap hoor dat bewerken van foto’s etc!!
  Naar te lezen dat het fysiek weer niet goed was deze week.

  Veel plezier met werken aan je kaartendeck en succes met therapie morgen!

  Fijne dag nog!

  X

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.