Loving Lazy Sundays #122

Het is zondag 19 maart. Het is grijs buiten. Er scheurt een politiewagen voorbij. De vogeltjes fluiten onverstoorbaar door. Ik hang in mijn Nijntjesbadjas op een stoel. Het leven is zo slecht nog niet. Behalve voor degene die door die politieauto achterna gezeten wordt natuurlijk.

Sunday Sports
Ronald de Boer was boos. Of was het Frank de Boer? Ach, wie ziet het verschil. Vitesse had als een stel makke lammetjes over de Eindhovense mat gewandeld en daar weerloos met 1-0 van PSV verloren. Hij was boos, want nu werd het Ajax wel erg lastig gemaakt. Ronald. Frank. Shut up. Ajax moet gewoon zelf winnen vandaag van Excelsior. Verder heb ik niet zoveel te melden over sport. Ik kijk vooral heel erg uit naar volgende week, want dan begint de Formule 1 weer!

Happy Stuff
Werken aan mijn kaarten ♥ Koffie drinken bij mijn ouders ♥ Lammetjes in de wei ♥ Voor het eerst buiten zitten ♥ Jip, Mattie en Alvin ♥ Een massage bij Patricia ♥ Mooie edelsteentjes binnen gekregen ♥ De Partij voor de Dieren die 5 zetels kreeg ♥ Lid worden van de PvdD ♥ Niet meer aardig zijn ♥

Afgelopen Week
Het wordt eentonig. Het ging weer niet zoals ik had gehoopt, maar deze keer nog een tandje slechter. De heftige pijn in de buik was weer terug. Ik kon één dag echt alleen maar liggen en zo min mogelijk bewegen. De dagen er omheen was ook veel liggen en nu nog steeds. Gevolg is dat mijn huid helemaal over zijn toeren is geraakt. Het vele liggen geeft weer teveel wrijving met mijn huid en jawel, daar komt dan naast de ontstekingen ook nog eens hele heftige eczeem opzetten. Afgelopen nacht heb ik in mijn slaap de boel tot bloedens toe opengekrabd. De zoveelste crème aan het uitproberen, maar het is ondertussen echt om moedeloos van te worden. En dat ben ik dan nu ook wel een beetje. Pijn. Jeuk. Alles leuk en aardig, maar er is ook een grens aan mijn optimisme. Het vooruitzicht om dan ook nog aan therapie te moeten beginnen over ruim een week, stemt me niet bepaald vrolijk. Het is wel even genoeg allemaal.

Komende Week
Proberen zoveel mogelijk te herstellen, zodat ik de week daarop niet meteen een valse start hoef te maken met therapie. That’s it. Meer kan ik er niet van maken. Oh ja, belastingaangifte doen. Verder denk ik dat het me gaat lukken om de kaarten af te krijgen. Dat gaat allemaal een stuk sneller dan verwacht. Ik kan nu natuurlijk ook weinig en ben er per dag tot zeker wel een uur of zes mee bezig. Ik ga vandaag de betalingsverzoeken versturen, zodat ik aan het einde van de week de bestelling de deur uit kan doen. Dat komt wel echt perfect uit. Dan ben ik helemaal klaar voordat de therapie start en dat is wel zo prettig.

Aardig
Dit klinkt misschien niet zo aardig, maar ik ben het aardig zijn een beetje zat. Ik heb dus besloten daar eens mee te stoppen. Ik zeg al vaker nee. Ik kom al vaker voor mezelf op. Ik ga al niet meer in op azijnzeikers. Zelfs niet als ze er niet tegen kunnen dat ik ze negeer en dan ineens heel aardig gaan doen. Eens een azijnzeiker altijd een azijnzeiker. Ik wil de wereld eens ontdekken in een minder aardige vorm. Ik heb altijd voldoening kunnen halen uit het aardig zijn, maar ik merk de laatste tijd dat dat niet meer het geval is. Dan kun je maar één ding doen en dat is stoppen met aardig zijn. Nee, dat zeg ik verkeerd. Het is stoppen met altijd aardig zijn. Dat is natuurlijk een wezenlijk verschil.

One to watch (and listen)
Sia blijft geweldig. Never give up.

Fijne zondag allemaal! ♥

11 gedachten over “Loving Lazy Sundays #122

 1. Hey Marion
  Wat ontzettend naar voor je al die klachten! Zorg maar goed voor jezelf!!!

  Je zegt het mooi over het aardig zijn!! Je mag gewoon jezelf zijn ook als je dan een keer niet aardig bent.

  Fijne zondag en het allerbeste
  x

 2. Altijd aardig zijn hoeft niet perse. Naar doen is niet direct een alternatief, maar negeren en los laten wel. Dat doe je goed! Iedereen pleasen zal ook de nodige energie kosten en die energie kan je betere gebruiken voor de kaarten en therapie. Succes met die nieuwe crème. Het mag nu wel eens wat beter gaan. Ik zou er moedeloos van worden.

  1. Het raakt ook een beetje op hoor, de energie. En wellicht dat dat ook de aanleiding is dat ik niet meer altijd aardig kan en wil zijn. De crème werkt nog niet echt, maar ik hou stug vol!

 3. Oef. Eindelijk ben ik ontsnapt aan die politieauto. Wat had ik eigenlijk misdaan? Is pannenkoeken uitdelen op straat verboden in Holland, of was het omdat ik dit deed in bikini? Of omdat ik een ietsepietje wiet in het deeg had gedaan om de mensen blij te maken?
  Ik wou alleen maar aardig zijn…

 4. Dingen gaan niet altijd zoals gepland, maar bij jou is het soms echt wel alsof het allemaal tegen zit. Ik wens je veel beterschap en hoop dat het beter gaat volgende week zodat je niet gewoon zonder achterstand aan therapie kan beginnen maar ook een beetje het kunnen genieten!
  Oh, en veel succes met je kaarten. Lijkt echt goed te gaan joh!

 5. Het hele weekend was het grijs bij ons, er kwam weer niks terecht van foto’s maken helaas. Iets minder vaak aardig zijn is alleen maar goed, niemand kan altijd aardig blijven. Lijkt me dodelijk vermoeiend.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.