Winnaar Amanda – Jelmer Jepsen

De winnaar van de give away van de nieuwste roman Amanda van Jelmer Jepsen is bekend. Na ruim twintig minuten vechten om de uitslag “live” op Facebook en Twitter te krijgen, heb ik het opgegeven. Het lukte me niet. Jullie zullen me moeten geloven op mijn mooie blauwe ogen.

Gefeliciteerd, lieve Karin! Jij bent winnaar van het gesigneerde boek. Natuurlijk gun ik iedereen het boek van harte, maar jou toch stiekem wel een beetje in het bijzonder. Ik weet hoe graag je leest en ik weet ook dat je deze oppepper heel erg goed kunt gebruiken op dit moment.

Het boek komt z.s.m. jouw kant op. Heel veel leesplezier!

Verder wens ik jullie allemaal een hele fijne nieuwe week toe! ♥

14 gedachten over “Winnaar Amanda – Jelmer Jepsen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.