Ga je moeder pesten

on

Gisteren vroeg ik mij af of ik ooit nog weer eens zo ga bloggen als in het begin. Met ”echte” artikelen, als je begrijpt wat ik bedoel. Een artikel wat informatief is. Een artikel wat echt ergens over gaat. Een artikel waar van tevoren redelijk goed over nagedacht is. Het antwoord daarop is….

Het antwoord
Dat weet ik natuurlijk niet. Ik kan niet in de toekomst kijken. En het boeit ook helemaal niet. Ik vroeg het me gisteren gewoon af. Wat ik me ook afvroeg is hoe het komt dat mensen allemaal een andere smaak hebben. Waarom vindt de één spinazie lekker en de ander niet? Waarom vindt de één blauw de mooiste kleur en de ander rood? Waarom vindt de één wandelen fijn en stapt een ander liever op de fiets? Ik weet het niet. Ik hoef het ook niet te weten. Ik vraag het me soms alleen af.

Pakketjes
Ondertussen wacht ik nog op drie pakketjes. Morgen komt de definitieve druk van mijn kaartendeck binnen. Als die in orde is dan ga ik de Nederlandse versie maken en dan is het wachten tot ik van iedereen een reactie heb ontvangen of ze definitief gaan bestellen. Ik verwacht deze week ook de zakjes waar de kaarten in gaan. Er zit geen doosje omheen, dus ik heb buideltjes besteld voor de kaarten. Als laatste hoop ik dat het cadeautje voor mijn moeder deze week nog binnenkomt. Het was een beetje krap aan met een levertijd van 1-2 weken, maar het lijkt erop dat het gaat lukken. Ze is a.s. maandag jarig. Hoe oud ze wordt? Ik heb nog een hele jonge moeder. 63. Toch? Uit 1954 is ze. Ja, die kan nog wel even mee.

Gezondheid
De gezondheid gaat langzaam aan weer vooruit. Goddank. Wat een hel was het de afgelopen week. De pijn in de buik is al grotendeels verdwenen. Het enige is dat mijn huid vreselijk onrustig is. Overal kleine ontstekingen. Warmte-uitslag. Tenminste, daar lijkt het op. Ik dacht eerst dat het eczeem was, maar dat is waarschijnlijk niet het geval. Dan nog een soort gekke zweertjes erbij op mijn benen. Joost mag weten waar die in ene vandaan komen. Ik ga er niet eens meer mee naar de dokter, weet je dat? Zolang het niet uitbreidt en Peter ze niet ook krijgt vind ik het allemaal wel gezegend. Onverstandig? Wellicht. Soms heb je daar gewoon even lak aan.

Weirdos
Sommige mensen zijn echt raar. Een wildvreemde, nadat ik een foto op Instagram heb gezet met de tekst “Moro Lobi”. Hij zegt: “Waarom praat je Surinaams?” Ik zeg terug: “Waarom praat je tegen mij?” Weer een ander nadat ik een plaatje van een pizza plaats. “Ik snap wel dat jij altijd ziek bent als je zo ongezond eet.” Say that again, my friend. Say that again. En zo kan ik nog wel even doorgaan. Je blokkeert je een slag in de rondte tegenwoordig, maar die mensen hebben echt geen leven. Soms kom ik drie keer op een dag dezelfde malloot tegen op social media. Weird, man. Ga je moeder pesten of zo, maar laat mij met rust.

Plannen
Vandaag naar het Kruidvat. Daar hebben ze voor mij precies de goede vitamine en mineralen voor een schappelijke prijs. Even naar de Action voor waxinelichtjes. Caviavoer, zaagsel en een cadeaubon halen bij het tuincentrum en als laatste even naar de supermarkt. Ik voel me goed vandaag, dus ik neem het ervan. Verder niet veel bijzonders. Dit is al flink aan de maat voor mij op één dag.

Fijne dag allemaal. ♥

25 reacties Voeg uw reactie toe

 1. chucky1012 schreef:

  Je hebt helemaal gelijk wat het bloggen betrefd!
  Men hoeft niet over perspakketjes die men ontvangt te schrijven.
  Geen verplichtingen en zelf weten waar je over schrijft.
  Dat blijft het leukst.
  Ik kijk met veel plezier uit naar jou artikelen.
  Het kost veel energie en je schrijft zoveel waar men iets van kan leren.
  Leuk dat je mama bijna jarig is.

  Geniet van een prachtige eerste lente dag Xoxo

  1. Marion schreef:

   Dat is waar ook, de lente is begonnen! Geniet ervan! X

 2. Jenn schreef:

  Fijn om te lezen dat het beter gaat met je gezondheid! Sommige mensen zijn echt raar ja. Oordelen is zo makkelijk… 😦

  1. Marion schreef:

   Absoluut. Zeker vanachter een beeldscherm. Ik merk de fout ook wel eens, wie niet, maar om dat soort rare dingen te zeggen. #doeidan

 3. tommie345 schreef:

  Ik heb dat precies met mijn darmen. Nu sinds gisteravond ook bepaald iets, maar zo vaak al naar dokter geweest en er nu echt even lak aan.

  Enfin, succes met alles vandaag en goed bezig zo te lezen :).

  1. Marion schreef:

   Ja, soms is het gewoon even klaar met al die doktersbezoeken. Negen van de tien keer gaat het ook vanzelf over, maar je moet wel weten wanneer je het wel of niet kan aanzien. Gelukkig weet je dat vaak ook wel als je al zo lang ziek bent. Thanks! Jij ook!

 4. Bianca Ronday schreef:

  Je blog heeft zich ontwikkelt, zoals jij jezelf ontwikkelt. Dat soort dingen gebeuren organisch. Wie weet ooit weer een andere kant op en zo niet, dan niet. Zolang je er zelf maar achter staat van geniet of probeert te genieten.

  1. Marion schreef:

   Dat zeg je mooi. En het is ook fijn, het voelt gewoon goed zo.

 5. joorloveswriting schreef:

  Goed om te horen dat het nu wat beter gaat met je !! Sommige mensen op social media sporen echt niet…. :0
  Fijne dag vandaag! x

  1. Marion schreef:

   Ja, superfijn! Hoop dat het met jou ook weer wat beter gaat! Iedere keer terugkerende klachten maken je gek. Ik weet er alles van. Succes en sterkte, meis. X

 6. bentenge schreef:

  Er worden al zoveel dingen geschreven die ergens over gaan, dat het wat mij betreft ook zalig simpel mag zijn. Ook dat is informatief maar anders.

  1. Marion schreef:

   Nou, zo sta ik er inderdaad ook een beetje in en dat bevalt me prima zo.

 7. levelieze schreef:

  Ik duim voor het bestelling. Ik had donderdag een pakje verwacht dat er vandaag al is dus een fijne verrassing.

  1. Marion schreef:

   Ik heb net een bericht gekregen dat het pakje voor mijn moeder morgen bezorgd wordt. Ik ben superblij!

 8. Ik heb zelf geen Instagram, maar kan je de reacties niet uitschakelen?

  1. Marion schreef:

   Nee, op instagram en Twitter kan dat niet, maar ze de mond snoeren is ook leuk.

 9. Koen | 10100.nl schreef:

  Ik vind dat je een unieke manier van schrijven hebt en een uniek blog hebt. Gewoon lekker mee door gaan. Je hoeft niet sociaal te zijn op social media, je mag weirdo’s ook negeren. Misschien willen ze juist aandacht door idioot te doen.

  1. Marion schreef:

   Dat laatste denk ik ook ja. En dank je wel. Uniek zijn vind ik een mooi compliment!

 10. Lot schreef:

  Ik vind blogs die regelmatig schrijfsels die nergens specifiek overgaan zo prettig, ik wil niet overal altijd over moeten nadenken of een mening te vormen. Gewoon beetje lezen over andermans gedachten en doedingetjes, heerlijk ontspannend.

  1. Marion schreef:

   Gelijk heb je. En fijn om te horen dat deze blogs ontspannend werken 😊

 11. mariellemarielle schreef:

  Fijn te lezen dat het beter gaat en dat je weer wat dingen kan ondernemen!

  Je blog blijft leuk juist de variatie etc!

  Oordelen en veroordelen….naar is dat!

  Fijne avond!

  1. Marion schreef:

   Vreselijk. Vooral op social media vaak nergens op gebaseerd. Jij ook!

 12. Wat een opmerkingen zeg! Alaof het een ander aangaat of je elke dag bij de Mac zit of dat je kauwt op een vitamienloosblaadje sla.

  Ben blij te horen dat t weer wat beter lijkt te gaan. Gun je vandaag ook een mooie dag, de zon schijnt (hoop echt niet dat je daar ook nog uitslag van gaat krijgen), hoop dat je er wat van kan genieten.

 13. Sabine schreef:

  Gelukkig gaat het weer wat beter met je! Echt belachelijk wat sommige mensen voor reacties geven… gewoon aardig zijn komt bij velen echt niet meer voor in het woordenboek helaas. Kan er helemaal misselijk van worden als ik dat soort reacties zie.

 14. Roos schreef:

  Haha, ja zulke dingen kan ik me inderdaad ook wel eens afvragen. Net als hoe dingen aan hun naam komen. Waarom noemen we een radio ‘radio’ en geen ‘komkommer’? Dat soort vage dingen.
  Sommige etters hebben gewoon echt niets beters te doen. Zegt meer over hun sneue leventje dan over jou. LLL; Lekker Laten Lullen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.